Diabolik_01 Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Peninsularii sunt convinsi ca intalnirea cu acest animal le aduce ghinion si boliOrganizatiile pentru apararea drepturilor animalelor acuza un adevarat genocid la care la sunt supuse pisicile de culoare neagra in Italia. In aceasta tara, felinele de aceasta culoare sunt asociate cu o fiinta care aduce ghinion. Se pare ca, anual, in “Cizma” sunt masacrate peste 60.000 de pisici negre. In scopul salvari felinelor, s-a stabilit chiar si o zi in care acestea sa fie sarbatorite.Orice italian get-beget se teme de o pisica neagra pentru ca ar aduce ghinion - aceasta este opinia unei organizatii pentru protectia animalelor.Aceasta superstitie duce la uciderea a cel putin 60.000 de pisici negre anual, estimeaza aparatorii drepturilor animalelor. Pentru a mai salva ce se mai poate, aceeasi organizatie a stabilit o zi nationala pentru sarbatorirea pisicilor negre, relateaza revista “Der Spiegel”.Pisicile negre au semnificatii diferite in diverse culturi si tari, insa in Italia acestea sunt prin definitie rele, malefice si aduc intotdeauna ghinion. Soferii opresc brusc masina si asteapta sa treaca o pisica neagra, iar barbatii isi fac cu o mana semnul crucii si cu cealalta isi acopera partile intime, pentru a alunga raul pe care l-ar putea aduce o pisica neagra care le taie calea.Activistii care apara drepturile animalelor s-au declarat foarte ingrijorati de aceasta situatie, astfel incat au decis ca astazi toata Italia sa sarbatoreasca pentru prima oara Ziua Nationala a Pisicilor Negre.Grupuri de activisti in apararea drepturilor animalelor vor organiza astazi manifestari in mai multe orase din Italia, inclusiv la Milano si Roma. “Scopul nostru principal e de a reduce numarul animalelor care sunt rapite sau abandonate”, a spus Lorenzo Croce, directorul Asociatiei italiene pentru apararea animalelor si mediului.9am]Si zic ca Romani is barbari :ceuameni: Link to comment
luci13bg Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 cum fac ei ....asa sa le ajute dumnezeu Link to comment
energy Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 mda...ce sa mai zici? niste idioti Link to comment
mihai91 Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 nusu dc da de la un timp mi-am schimbat radical parerea despre italieni..... credem ca romanii sunt mai altfel da am vazut ca romanii au cel putin o clasa peste italieni.... oricum ei se fac de rusine ... Link to comment
LeX LuTHoR Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Ce macaronari prosti ... le lipsesc cativa neurori saracii ... Link to comment
Deadman007 Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 pour little kities :( si in Romania sunt multi superstitiosi dar nici chiar asa ca sa omoare niste animale nevinovate Link to comment
Alvin Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 :> Deja ma seaca "Italienii"...Bin Laden daca mai traiesti pls bomb them! Link to comment
Mysterio Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 :> Deja ma seaca "Italienii"...Bin Laden daca mai traiesti pls bomb them!Word .. :D Link to comment
Lycanthropy Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 vai vai da' de aia din Africa nu se plange nimeni k mor de foame?! o_0 Deja ma seaca "Italienii"...Bin Laden daca mai traiesti pls bomb them! Link to comment
Zym3r Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 si eu am o matza neagra, da' inca nu mi-a venit prin cap s-o omor :D Link to comment
DarkBringer Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Astia sunt orbi? Nu au vazut ca tiganii nostri au aceeasi culoare ca si pisicile lor negre. Link to comment
Guest DaemoN- Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 La astia le lipsesc cativa neuroni :ceuameni: Link to comment