Jump to content
Legacy

Ce mai mintiti ?

Recommended Posts

Posted

Prin clasa a 7-a cand am ramas corigent pe vara le-am zis alor mei k m-am certat cu profu si deaia nu ma trecut :) da eu nu fusasem la chimie niciodata :D

oh yeaaaaah, si eu am ramas la fizica in clasa a 9-a, in ultimele 5 minute din ora eram plictisit si am zis sa nu mai scriu ce scria gloaba aia pe tabla...si a venit la mine, a vazut ca nu mai scriu, mi-a pus 1 in catalog si a plecat, era prima oara cand pleca mai devreme din clasa, am ramas toti uimiti =))

cu o saptamana inainte eu nu invatasem nimic si ai mei nu stiau de corigenta, mama dadea semne ca ar stii si ma tot intreba daca am ramas la ceva, eu nuuuuuuuu...pana m-am desteptat in ultimele 3 zile si le-am spus ca sa poata rezolva ei ceva acolo :whistle:

dap, am trecut, spre mirarea mea ne-a dictat profa ce sa scriem ca eram bata toti =))

Posted

hehehehe, eu o de 2 saptamani o mint pe iubita mea ca ma duc la ea pe data de 17 decembrie 2007.

de fapt ma duc pe 24 nov 2007 cand e si ziua ei , vreau sa fie o surpriza

Posted

hehehehe, eu o de 2 saptamani o mint pe iubita mea ca ma duc la ea pe data de 17 decembrie 2007.

de fapt ma duc pe 24 nov 2007 cand e si ziua ei , vreau sa fie o surpriza

poate o prinzi cu altu prin pat =)) si o sa ai tu o surpriza =))

Posted

pe la 11-12 ani o minteam p mama ca imi trebuie bani pentru teatru pentru carti si cand colo io chiuleam pe afara cu preteni si pe la sali de net zi de zi =))

Posted

pe la 11-12 ani o minteam p mama ca imi trebuie bani pentru teatru pentru carti si cand colo io chiuleam pe afara cu preteni si pe la sali de net zi de zi =))

imi pare bine ca te-ai distrat saptamana trecuta :)

daca ce scrii aici e adevarat, de ce te superi cand se ia lumea de tine si te face incult, din moment ce tu te duci la sala de net in loc de teatru? mai faci si pe desteptul cu ei... #-o

@v-am mintit pe voi ca am fost la mare.

Posted

cele mai frecvente minciuni pe care i le spun mamei:

- nu vine profa de la 7 ca are o problema

- trebuie sa dau 300 de mii la fondul clasei (pe care nu l'am platit niciodata in 2 ani de liceu)

- astea sunt tigarile mele

- am intarziat la ora si profu/profa nu mi'a motivat absentul

- invat mai tarziu

- ies doar in cartier/ nu stau mult pe'afara

- n'am baut nimic

Guest marioman
Posted

Cea mai mare minciuna spuna de mine vreodata ... hmm ... acasa, cand tatamiu mi-a gasit tigarile in buzunar si un cartus in dulap si i-am spus ca nu eu am fumat ... nu m-a crezut oricum ... pana m-a prins in baie acu 5 ani si mi-a dat o plama de m-a lipit de faianta.

get back on the track and party for your right to fight

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...