Jump to content
Legacy

Ce mai mintiti ?

Recommended Posts

Am zis sa fac un topic in care sa ne spuneti pe cine mintiti si pe cine, si sa precizati si imprejurarile. Si care a fost cea mai mare minciuna care ati spuso si cui ? De ex: nu mi-am facut tema dm profesor ptr ca a tre sa ma duc pana la bucuresti sa o iau pe bunica care a venit de la milano unde a facut o operatie de transfer de inima etc.

Cea mai mare minciuna spuna de mine vreodata ... hmm ... acasa, cand tatamiu mi-a gasit tigarile in buzunar si un cartus in dulap si i-am spus ca nu eu am fumat ... nu m-a crezut oricum ... pana m-a prins in baie acu 5 ani si mi-a dat o plama de m-a lipit de faianta.

Cand m-a intrebat tata de ce e vopsea galbena pe bara la masina, si am zis ca am vopsit gardul si mi-a picat vopsea. De fapt, lovisem un gardut mic din curte (nu tare, il "pupasem" putin cu bara fata). Nu m-a crezut, dar nici nu a zis nimic. :lol: Aveam 16 ani

Cea mai mare minciuna nu stiu daca e, dar cred ca a fost prin clasa a 9-a cand aveam vreo 120 de absente si cand a venit acasa preaviz de exmatriculare le-am zis alor mei ca sa facut o greseala de tipar ca eu am doar cateva, m-au crezut pana a venit mama la scoala :whistle:

:-? Cea mai mare minciuna :

Prin clasa a 5-a mi-am luat calculator . Si a 2-a saptaman am chiulit toata saptamana sa ma joc . Jucam Driver :))

Si la parinti le ziceam ca ma duc la scoala si l-a profesori ca a murit bunicu meu.

Partea funny este ca s-a intalnit dirigu meu cu bunicu si era si eu de fata. Si a facut o fata de #-o .

:-? Cea mai mare minciuna :

Prin clasa a 5-a mi-am luat calculator . Si a 2-a saptaman am chiulit toata saptamana sa ma joc . Jucam Driver :))

Si la parinti le ziceam ca ma duc la scoala si l-a profesori ca a murit bunicu meu.

Partea funny este ca s-a intalnit dirigu meu cu bunicu si era si eu de fata. Si a facut o fata de #-o .

da ce, n-a auzit de zombie?

eu nu prea mint sau mint atat de bine de cred si eu :blink:

cea mai frecventa miniciune o zic cand joc carti. le zic ca nu am trisat la carti, e pur si simplu noroc, care nu ma cunoaste poate ma crede prima data, dar deja la a 3-4 chinta roiala :>

cea mai mare minciuna... "hai ca de acum joc cinstit" =)) =))

da ce, n-a auzit de zombie?

eu nu prea mint sau mint atat de bine de cred si eu :blink:

cea mai frecventa miniciune o zic cand joc carti. le zic ca nu am trisat la carti, e pur si simplu noroc, care nu ma cunoaste poate ma crede prima data, dar deja la a 3-4 chinta roiala :>

cea mai mare minciuna... "hai ca de acum joc cinstit" =)) =))

the wiz , c0d@Ruuuu ! :crybaby:

hmm , minciuna mea hmm . acuma ceva ani , parca aveam 16-17 , l'am batut pe unu bine de tot .. am ajuns la politie , vin ai mei , si incepe taic-meu cu scandalu ( ce te apauca, esti neebun ??? etc etc) . si eu vin "nu eu am fost , eu am stat sa vad numa , x l-o batut , ce naiba :|" =))

pai eu am mintit acum 4 ani :)..cand trebuia sa merg la sc mam lovit singur in cap imi curgea sange miam pus pansament si nu am mers la scoala :)) super ni ma durut pt k am dat cu capu de faianta :)

that's sick! puteai sa scapi mai usor de scoala decat sa te lovesti singur la cap! #-o

hmm , minciuna mea hmm . acuma ceva ani , parca aveam 16-17 , l'am batut pe unu bine de tot .. am ajuns la politie , vin ai mei , si incepe taic-meu cu scandalu ( ce te apauca, esti neebun ??? etc etc) . si eu vin "nu eu am fost , eu am stat sa vad numa , x l-o batut , ce naiba :|" =))

=)) =)) =)) =)) Rene tha best =))

On : cand aveam 15 ani , am mintit`o pe mama ca ma duc in excursie 3 zile .. si 3 zile am stat la unchiul meu , bautura femei droguri =))) ah :wub: ce viata :))

pai eu am mintit acum 4 ani :)..cand trebuia sa merg la sc mam lovit singur in cap imi curgea sange miam pus pansament si nu am mers la scoala :)) super ni ma durut pt k am dat cu capu de faianta :)

#-o

In locul tau as fi preferat sa mananc creta si sa fac febra. :> Asa o pacaleam eu pe mama de fiecare data cand nu vroiam sa ma duc la scoala, in special in zilele in care aveam de invata, ma asculta, dadeam lucrari etc.

In locul tau as fi preferat sa mananc creta si sa fac febra. :> Asa o pacaleam eu pe mama de fiecare data cand nu vroiam sa ma duc la scoala, in special in zilele in care aveam de invata, ma asculta, dadeam lucrari etc.

eu ii ziceam lu mama ca ma doare capu si imi puneam termometrul si il incalzeam cu feonul. odata l-am incalzit prea tare (46 grade C) si m-a prins...

eu ii ziceam lu mama ca ma doare capu si imi puneam termometrul si il incalzeam cu feonul. odata l-am incalzit prea tare (46 grade C) si m-a prins...

Interesanta ideea :)) .. pacat ca eo am termometru electric si nuj daca merge .. dar am sa incerc :D

am plecat la mare , si i'am zis lu mama ca ma duc sa dorm la o fata prin apropiere :)

la 4 dimineata ma sunat sa vin imediat acasa , ca a doua zi am antrenament

daca nu vin in 5 min nu ma mai primeste :lol:

io eram pe plaja =))

:-? :-?

pai cele mai mari minciuni le am spus cand eram mic :)) inventiv mai eram...

o data i am spus la invatatoare ca tata se opereaza in strainatate de rinichi si daia nu pot sa invat =))

si acasa modificam notele in carnet le faceam pe toate FB :))) totu a mers bine pana la sfarsitu anului cand a venit tata la scoala si invatatoarea i-a zis daca se simte bine dupa operatie =))))

Interesanta ideea :)) .. pacat ca eo am termometru electric si nuj daca merge .. dar am sa incerc :D

incearca sa-i bagi varfu in vin rosu :>

hmm....de fiecare data dupa o zi de bauta buna si o noapte lunga ii zic la mami k nu am baut nimik :D

Aveam sedinta cu parinti si eu ii ziceam lui mama ca am note de numai 8 9 10 ca sunt cuminte ca nu deranjez orele etc..

Se duce mama la sedinta si drigintele avea baticul meu pe cap :))

Dirigu se tine dupa mama si o intreaba"Nu cunoasteti acest batic?"

=))

Si apoi vede notele =))

Vine mama acasa suparata ii zice lui tata si incep amandoi:numai ai voie la calculator...

Guest DaemoN-

Pai acu o saptamana nu am fost la scoala doua saptamani fiindca i-am spus dirigintei ca m-am operat la un picior si nu puteam veni la scoala =)).

Prin clasa a 7-a cand am ramas corigent pe vara le-am zis alor mei k m-am certat cu profu si deaia nu ma trecut :) da eu nu fusasem la chimie niciodata :D

Minciuni frecvente: nu eu am luat banii, sigur e 300 de mi cartea de romana?, ma duc la bal cu femeia desi eu sunt pe aeroport in fiecare joi si vineri seara =))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...