RaifalM3n Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Sunteti cam mici sa dati pareri de viata..` eu la 12 ani nu stiam ce e ala pc` decat cand mergeam la sala `si sincer am boala pe generatia MecDonaldz` telefoane mobile etcPoate ca e bine ca inveti software avansat la varsta mai frageda.
Guest mortal Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Eu nu ca uram scoala dar inca o urasc iar teme ar vreau profi sa mai fac si yo )
NoComment Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 fuck school..we dont need no educationzici tu ca nu ai voie de scoala... gargaunii astia i-am avut si eu si am zis ca imi bag ceva in ea scoala... ma duc la munca imi castig banu` meu... dar iata ca am gresit total... cade fiecare data ma loveam de aceeasi problema... "nu ai minim 12 clase nu te pot angaja" ... asa ca eu acum la 20 de ani trebuie sa imi continui scoala... deci dragii mei copii fara minte ... care va stresati ca aveti niste teme in plus... puneti mana pe carte si invatati ... cum am vazut pe aici ... fara care nu ajungi nici gunoier....
n4pst3r Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Daca nu terminam liceul acum nu mai aveam sansa* sa castig 20 de milioane pe luna :whistle:*Aceasta suma nu face parte din venitul lunar, e doar o oferta primita pe termen scurt :)
MobiuS Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 mai copii, puneti mana si mergeti la scoalacredeti ca daca ati avea mai putine teme ati atinge un nivel existential superior?parca am citit intr-un post ca va si bate ceva profesor (nu mai stiu sigur, mi lene sa ma uit inapoi)... zi-le parintilor sa mearga la inspectorat... se rezolva toate
Guest Xanthis Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ptr astia kre au postat raspunsuri gen "pune mana pe carte". Termina lumea liceul si nu "stie" sa scrie corect. Noroc k se predau in scoli tot felu de materii de kk* din kre in 6 luni nu-mi mai amintesc nimic. Informatie absolut nefolositoare. Matematica de clasa a 12-a, exercitii pe care nu o sa le mai fac vreodata in cat oi traii si kre nu o sa ma ajute absolut niciodata cu nimic.Ma intreb dak oamenii care au condus lumea la propriu-zis de-a lungul istoriei sau filozofi si multzi altzii stiau sa rezolve exercitii gen "clase de resturi" si un milion de alte rahaturi kre nu m-au ajutat cu absolut nimic si care nu o sa-mi foloseasca la nimic niciodata. Sunt doar conceptzii batrane intiparite in minte la varste fragede.Prea multa informatie kre nu e necesara la nimic.Invatati sa ganditi VOI nu sa luati ce v-a spus mama / bunica / vecinu akm 20 de ani de-a gata. Si ptr o maimutza e usor sa faca k ala din dreapta ei, asa si cu marea majoritate a oamenilor.In fine una peste alta ... faci 12 ani de scoala si ii faci degeaba ptr k nu se concentreaza pe lucruri importante.Eu spre ex. in clasa a 12-a am 13 module toate legate de mecanica .... din care fac doar vreo 5 ... la restu nu se preda si 2 din astea 5 predau aceiasi materie doar k in alta ordie si formulata altfel.E chiar foarte tare. Cum drq sa mergi cu placere la scoala cand sunt angajatzi oameni care nu stiu sa comunice, care nu au rabdare. Oricum e foarte tare absolut totul. Incerci toata viata sa faci bani k sa ai mai mult mai mult si tot mai mult dar e prea putin important faptu k nu stie nimeni cum am fost creatzi, de ce, sau incotro ne indreptam.Traim ca sa traim, deocamdata suntem cam la acelasi nivel cu animalele, principalele scopuri fiind hranirea, adapostul si reproducerea. Belea, hai la scoala.
Guest Xanthis Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Pentru starterul topicului...ma pe tn te tineau parintii cu capu-n jos cand erai mic ? ( nu ca acuma ai mai mult de 11)TU habar nu ai ce dor o sa iti fie de scoala cand ai 30 de ani...si zici..ah ce prost am fost..inloc sa ma duc cu prietena la un suc, sau sa invat sa fiu ceva in viata...ma jucam mmo-uri..asa..ajungi o sarmala..o leguma care n-are nici un rost in viata..si care are ca scop platirea contului lunar de wow ...eu iti urez Multa Baftfffftaa .. schimba-ti atitudinea.Esti prea adevarat.Iti arat oameni cu 2 clase care fac ceva pe studiile tale.Si clar "ai bani si o slujba bine-platita" ai un scop in viatza ... ai masini si haine si nu stiu ce casa si esti super adevarat. O sa mori la fel de redus asa cum esti acum, dar hey, ai studii ce drq.Si o ultima kestie ptr threadu asta cu scoala ... Am tot vazut kestii gen "dak nu invetzi e logic k o sa "dai cu matura" ......... E cam stupid ptr k stiu oameni cu 2 facultatzi care muncesc pe 4 milioane si stiu oameni cu 7 clase care au bani cat totzi userii de pe forumu asta la un loc. Depinde de cat te duce capu (asta nu inseamna cat din materia predata in scoli cunosti) si depinde de ce shanse iti apar in viata ... tine umpic si de noroc.
Just Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Xanthis nu mai fi asa intepat si usor cu double posting, fiecare user are dreptul la libera exprimare asa cum e scris in constitutie...on: da poti ajunge intr-o slujba si fara studii... (dar mai greu sau cu pile sau cu FOARTE mult noroc) e o vorba : In fata barierei.... lei sar peste, boii ( cei mai multi se lovesc ) si serpii trec pe dedesubt...really on ;)) nu imi plac nici mie ce e drept materiile inutile incluse prin scoala fara un rost clar... dar asta e mai dureaza pana la o schimbare semnificativa
Guest Xanthis Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Xanthis nu mai fi asa intepat si usor cu double posting, fiecare user are dreptul la libera exprimare asa cum e scris in constitutie...on: da poti ajunge intr-o slujba si fara studii... (dar mai greu sau cu pile sau cu FOARTE mult noroc) e o vorba : In fata barierei.... lei sar peste, boii ( cei mai multi se lovesc ) si serpii trec pe dedesubt...really on ;)) nu imi plac nici mie ce e drept materiile inutile incluse prin scoala fara un rost clar... dar asta e mai dureaza pana la o schimbare semnificativaNu stiu dc aveam impresia k "double-posting" e knd postezi exact acelasi lucru de 2 ori ... puteam sa editez postu anterior si sa adaug ce e in al 2-lea si era cam acelasi lucru.Si da fiecare are dreptu la libera exprimare .... exact asta am facut si eu, mi-am exprimat parerea legata de ce-a scris.
the_first Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Guyz cat timp esti scolar/liceean , scoala/liceul este cel mai urat lucrudar dupa ce ajungi sa lucrezi si nu o sa ai norocul sa ai parte deun loc de munca cum trebuieai sati dai pumni in cap #-o :dooh: :violent: Asa ca SCHOOL IS GOOD
never Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 In general cei mai frumosi ani din viata sunt la sfarsitul gimnaziului si pe tot parcursul liceului... Acestia sint anii in care, pentru majoritatea, grijile vietii sunt pe alta lume si anii in care distractia e maxima.
sNooZe Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Mai bine taci copile,dute la scoala si ciocu mic.
Deian69 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Inca va mai zbateti aici.Am ajuns la concluzia ca voi nu stiti ce e scoala findca ati chiulit prea mult. Bai oameni m as duce inca de 4 ori in liceu. Ma durea in penis acolo,nu aveam responsabilitati sa ma trezesc la 5 sa merg la lucru,dute la faculta fa aia invata aia plateste aia. Voi va chinuiti sa luati un 5 sa treceti la liceu? Nu am cuvinte. Nu mai mergeti la scoala stati acasa si astepti sa aveti 20 de ani sa mergeti la sapa.
Guest Blaidy Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Inca va mai zbateti aici.Am ajuns la concluzia ca voi nu stiti ce e scoala findca ati chiulit prea mult.Bai oameni m as duce inca de 4 ori in liceu.Ma durea in penis acolo,nu aveam responsabilitati sa ma trezesc la 5 sa merg la lucru,dute la faculta fa aia invata aia plateste aia.Voi va chinuiti sa luati un 5 sa treceti la liceu? Nu am cuvinte.Nu mai mergeti la scoala stati acasa si astepti sa aveti 20 de ani sa mergeti la sapa.Eu m-am simtit mai bine cand am scapat de scoala si alte alea. Stiam ca am ajuns bine si acum am doar de castigat. Scoala poate sa fie mai enervanta decat responsabilitatile de mai tarziu.eu am o intrebare ,de ce unele materii de la scoala sunt foarte stupide ,cum ar fi chimia si fizica ,poi daca eu cand o sa cresc mai mare nu o sa vreau sa fiu chimist si fizician la ce ma mai ajuta materiile astea doua ,deci in concluze se fac degeaba,a si inca ceva si istoria e naspa si chiar nu stiu la ce ajuta sa stii atatea oameni,pe mine ma intereseaza ce au facut romanii nostrii in istorie nu ce au facut rusii ,americanii la primu si al doilea razboi mondial ,deci iar tragem o concluzie ca din atatea ani de facut istorie la scoala doar unu ne e folositor la unii (cel din clasa a 8a)In generala e si normal sa faci toate materiile, ca nu degeaba ii zice GENERALA si la liceu nu te mai stresezi atat.
ggustyty Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 eu am o intrebare ,de ce unele materii de la scoala sunt foarte stupide ,cum ar fi chimia si fizica ,poi daca eu cand o sa cresc mai mare nu o sa vreau sa fiu chimist si fizician la ce ma mai ajuta materiile astea doua ,deci in concluze se fac degeaba,a si inca ceva si istoria e naspa si chiar nu stiu la ce ajuta sa stii atatea oameni,pe mine ma intereseaza ce au facut romanii nostrii in istorie nu ce au facut rusii ,americanii la primu si al doilea razboi mondial ,deci iar tragem o concluzie ca din atatea ani de facut istorie la scoala doar unu ne e folositor la unii (cel din clasa a 8a ) :)IN ROMANIA PROFESORI TREBUIE MAI INTAI SA NE INVETE CUM SA INVATAM ,CA EU DEGEABA AM INVATAT ATATEA ANI:CHIMIE,FIZICA,ISTORIA ,CA DACA MA INTREABA CINEVA ACUM DIN CE AM STIUT LA TIMPU RESPECTIV NU MAI STIU NIMIC ,TOTI COPII INVATA CA ROBOTII DOAR LA NOTA SI NU RAMAN CU NIMIC IN CAP DUPA CATEVA ZILE SE UITA TOT