Jump to content
Fury

Cocaină fără miros, introdusă în Spania de români

Recommended Posts

Poliţia spaniolă a descoperit la domiciliul unui imigrant român din localitatea Torrelavega (regiunea Cantabria, nord) un tip de cocaină necunoscut până în prezent, "fără miros", care va fi supus unor analize menite să îi determine compoziţia, transmite ABC în pagina electronică.

Cocaina a fost descoperită la domiciliul unui român, membru al unei reţele de traficanţi de droguri formată în majoritate din cetăţeni din România, şi care a fost anihilată în cadrul operaţiunii "Riczi", a poliţiei spaniole.

Directorul Brigăzii de Stupefiante din cadrul poliţiei din Cantabria, Alvaro Anton, a dat asigurări că la domiciliile persoanelor reţinute au fost descoperite 750 de grame de cocaină sub formă de granule, care fusese tratată pentru a-i înlătura mirosul şi a împiedica, astfel, câinii special antrenaţi ai poliţiei să o detecteze.

Anton a declarat că este pentru prima dată când pe teritoriul Spaniei poliţia detectează acest tip de cocaină.

Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 14.11.2007 la ora 08:59

Link to comment

In fiecare zii gasesti cate un topic in care sa vezi cva de genu cu Romanii nostri dragii.....wsm doh.gif

Daca am avea un trai mai bun, te asigur ca nu ai mai vedea topicuri gen asta....Vei vedea topicuri in care am fi vorbiti de bine, pentru ca, desi comit fapte rele, se poate observa ca romanii nostri sunt chiar destepti ;)

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...