Jump to content
Guest Mozilla

Stricai dorinta

Recommended Posts

Posted

N-are cum , mentalitatea e de vina.. asa ca no chance...:( , Democratia dispare daca iese presdinte Vaccin tudor :lol:

Vreau sa termine Romania pe locul I in grupa la Europene :lol:

Posted

pare rau dar firma Coca-Cola s-a desfiintat :( pare imposibil dar chiar asa este :|

As vrea sa`mi dea Bush o masina blindata din coloana oficiala :)) :>

Posted

Nu poti sa`ti dai tu o palma ..a.i mainile rupte (joke...Doamne Fereste ! :( ) iti dam noi in schimb :))

As vrea sa fie un server de LM de soccer jam :wub:

Posted

din pacate ai o boala rara si daca te dezbraci la strand mori ... si oricum nu ai cum sa ajungi la strand ca in aproximativ 2 saptamani o sa-ti cada picioarele ... (se usuca si cad)

as vrea sa ma insele gagica-mea .... :(

Posted

trenurile, autocarele si aviuanele s-au oprit pt 100 de ani, nu ai masina si ti-ai rupt piciarele de ciuda si nu mai poti sa mergi nici pe jos.

vreau sa fiu cel mai bogat de pe pamant!!! muhahaha :))

Posted

pacat, e asa de cald din cauza poluarii incat s-a evaporat totata apa de pe glob.

vreau cu,par o casa cu 20 de camere, 10 sevitori si 15 cameriste.

Posted

"uite din ce facuta mancarea aia dar e adevarat: dupa ce vezi nu mai vrei sa mananci nici o data

as vrea"

nu se poate indeplini nicio dorinta pentru ca nici mos craciun nici epurasul nu exista

as vrea ca irinucai sa nu i se mai spuna "baietelu` cobori la prima?" =))

Posted

n-am nimic impotriva dorintei de sus :D

dar ca sa fiu on: nu se poate, a venit unu si i-a vro 23 de perechi de pumni si este la spital la terapie intensiva...

as vrea sa nu mai fac meditatii :((

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...