Guest Mozilla Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Deci din lipsa de ocupatie pe la 2 noaptea m-am gandit la un joc(ma rog l-am vazut pe undeva)El suna cam asa:cineva isi pune o dorinta si altul i-o stricaEx:EU:vreau la mare TU:cadeatiar motorul de la masinaIncep euVreau o placa video ati radeon x1550 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qui-Gon Jinn Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 sper sa ramai fara calculator, agramatule.Vreau sa-nveti ce branza ma-sii e aia o cratima si cum se foloseste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andypopa Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 cineva isi pune o dorinta si altul i-o strica Ex:EU:vreau la mare TU:cadeatiar motorul de la masina Incep eu Vreau o placa video ati radeon x1550 PENALTY! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kidumik Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 PENALTY! sper sa nu mai exista cuvinte Vreau sa ma duc in Framta Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeX LuTHoR Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Puscati-ar cauciucurile de la masina.Vreau sa-mi iau un iPhone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wasssup Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 atinge-a-ti-ai iPhone-ul cu degetele pline de grasime (sper c-am scris bine :D )Vreau o portocala Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleodor Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 pune-ti pofta in cui! :DVreau 10 la examen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLAND Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 prindete-ar examinatoru ca copiezi si sa-ti dea 3 :(vreau sa mori ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeX LuTHoR Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 You go first ! :PVreau sa trec examenul la scoala de soferi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spriTewus Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Sper ca la testul medical "sa-ti gaseasca vre-o boala care sa nu-ti permita sa iei carnetul." Vreau ca Dinamo sa ia campionatul anul acesta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabolik_01 Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Ai noroc daca nu pica in liga a 2-aVreau o masina a dorintelor :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xellos Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 le-am cumparat pe toate :nanana:vreau sa se stearga toate pozele cu mine nud :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
luci13bg Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 tocmai ti-am facut una...vreau ca steaua sa castige intertoto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleodor Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 fii multumita ca nu retroVreau un butoi de finetti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mozilla Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 tocmai l-am terminat pe ultimul din lume^^ vreau sa downloadez cu 1 mb\s PS:upc stinks 350kb\s :comp1: :violent: upc take a :bananadance2: PS2:qui-gon take a look am postat la ora 2 tu crezi ca mai citeam bine sau ceva???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Inutzalove Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 Ai vointa dar tocmai ti-am stricat calculatorul...Wish: As dori sa inchid linkmania :D :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wizard Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 Sper ca la testul medical "sa-ti gaseasca vre-o boala care sa nu-ti permita sa iei carnetul." Vreau ca Dinamo sa ia campionatul anul acesta! din ce stiu eu "vre-o" se scrie "vreo"====================================== vezi sa nu te inchida pe tine si sa arunce cheia as dori sa se inchida servr-ul/-ele (nu stiu cate sunt ) de MU si sectiunea de MU sa fie stearsa ca sa ramana MU-istii cu buza umflata :) ps: aveti grija ce va doriti ca s-ar putea sa se indeplineasca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabolik_01 Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 S-ar sterge toate categorile atuncia si ar fi numai muonline :PAs dori ca Steaua sa fie eliminata din Liga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irina Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 mult visezi fiule...nici macar in visele tale ;pvreau la munte ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexix Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 prinde-te-ar avalansa si mancate-ar ursuvreau Greva in Scoala ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexboy Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 "Aveaoai" oreon ,pojar si gripa in timpul grevei si sa ramai acasa >:PVreau sa nu fac maine nici o ora la scoala . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mozilla Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 n-ai noroc te duce mama ta de mana la scoala ca sa ia carnetul de notevreau sa nu mai existe teme:(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuclear Cannibal Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 stai chill ca o sa trebuiasca sa conspectezi toata cartea de maine pana poimaine ....as vrea sa nu apara peste 10 ani un geniu malefic care sa inventeze ceva care sa omoare toti tiganii Link to comment Share on other sites More sharing options...
luci13bg Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 :> acum lucrez la o bomba...care sa ii omoare pe toti....tziganii astia...as vrea sa nu fiu la echipa scolii!!offtopi:am vazut k cineva...mi-a zis sa nu fiu ,,suparata"...deci...fata de la avatar e prietena mea...nu eu :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wasssup Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 chema-te-a echipa scolii la 7.00 dimineata in fata scolii pentru antrenamentevreau sa lucrez mai mult :> Link to comment Share on other sites More sharing options...