Fury Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Celebra actriţă mexicană Edith Gonzalez revine în România, la invitaţia postului Acasă TV, unde va filma pentru telenovela "Inimă de ţigan", produsă de MediaPro Pictures şi difuzată de Acasă.Actriţa supranumită şi "regina mexicană a telenovelelor" este foarte încântată de această nouă experienţă şi aşteaptă cu nerăbdare să onoreze invitaţia postului Acasă: "Sunt foarte emoţionată, foarte bucuroasă să mă întorc în România, vin din iubire pentru publicul român, care mi-a arătat atât de multă afecţiune mie şi fiicei mele, Constanza. Vă iubesc mult", a declarat Edith Gonzalez.Cu această ocazie, Acasă creează o premieră pe piaţa televiziunilor din România, întrucât este pentru prima oară când o vedetă de talie internaţională este invitată în mod special să joace într-o producţie 100% românească. Actriţa se pregăteşte pentru câteva zile foarte încărcate, care includ, bineînţeles, multe surprize pentru fanii ei.În ciuda programului aglomerat de filmare pe care Edith îl are în Mexic pentru telenovela "Palabra de mujer", produsă de Jose Alberto Castro, actriţa a reuşit să aloce câteva zile filmărilor pentru telenovela "Inimă de ţigan".Edith Gonzalez va avea câteva apariţii speciale în mai multe episoade ale acestei producţii, care vor fi difuzate anul acesta, iar rolul pe care îl va interpreta a fost creat special pentru ea de scenaristele Simona Macovei şi Sorina Ungureanu.Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 11.11.2007 la ora 12:19 Link to comment
Zym3r Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 cum poate lumea sa se uite la asa ceva ... prefer sa ma dau cu capul de perete Link to comment
Guest <Raziel> Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 cum poate lumea sa se uite la asa ceva ... prefer sa ma dau cu capul de pereteai dreptate , nu ma pasioneaza deloc telenoveleledar totusi e ceva daca o actrita atat de "celebra" vine si joaca intr-o telenovela romaneasca Link to comment
DaemoN Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Nu-mi plac telenovelele chiar deloc :down: Link to comment
energy Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 vaaai, ce misto!! o sa o astept la aeroport pt un autograf! Link to comment
PulsatioN Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Bv ei ca va juca , oricum nu ma intereseaza. Link to comment
MiTzA- Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Foarte tare pentru cei ce se uita la telenovele, pentru restul nu prea Link to comment
Lucian Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 ca la Steaua, aduceti actori straini ca-s mai buni ca ai nostri... Link to comment
never Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 maaaareeeeee stire, maaaareeeeedeh!, ce sa le faci, daca publicului ii place ceea ce e se poate numi "productii naspet", sa-i dam publicului ceea ce doreste, caci na ce e bun, se vinde, ce e prost se consuma... Link to comment
c1ocan Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Mai bine ma uit la desene decat sa ma uit la telenovela aia :-j Link to comment
BAD_DMX Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Mai bine ma uit la desene decat sa ma uit la telenovela aia :-j de ce nu ma mira oare? Link to comment
c1ocan Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 de ce nu ma mira oare? Adica? Ma iei drept copil? ohh wsm :rolf1: dati 2 palmi si dute la culcare Link to comment
BAD_DMX Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Adica? Ma iei drept copil? ohh wsm :rolf1: dati 2 palmi si dute la culcareLool glumeam,Nu te cunosc nu am dreptu sa te judec #-o Link to comment
c1ocan Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Lool glumeam,Nu te cunosc nu am dreptu sa te judec #-oScuze #-o ....am oleak de nervi o seara faina sa ai :D :tiphat: Ot: nu ma intereseaza pe cine aduce tot nu ma uit :rofl1: Link to comment