Jump to content
Mayhem

300 de euro, Revelionul în hotelul de gheaţă

Recommended Posts

Singurul hotel de gheaţă din România şi-a deschis deja oferta pentru sărbătorile de iarnă. Tot mai mulţi turişti se înghesuie să prindă, din timp, o rezervare pentru una dintre camerele ineditului Ice Hotel. Petrecerea dintre ani, la peste 2000 de metri altitudine, costă aproape 300 de euro!

Patronul Ice Hotel din Bâlea Lac, Arnold Klingeis, a arătat, pentru Click!, că oferta pentru Revelionul petrecut în camerele de gheaţă a atras deja primii clienţi. Asta în condiţiile în care lucrările de construcţie nici nu au început şi nici nu există siguranţa că acestea vor fi finalizate până la sfârşitul anului.

“Deja avem două camere rezervate. Întrucât s-ar putea să nu terminăm hotelul până pe 29 decembrie, turiştii plătesc la înscriere 50% din tarif, urmând ca, în cazul anulării petrecerii, să-şi pri-mească banii înapoi”, a spus Klingeis. În funcţie de temperatură şi de cantitatea de zăpadă, Ice Hotel va pune la dispoziţia turiştilor între 8 şi 12 camere dotate în întregime, cu mobilier din gheaţă.

La hotel se ajunge doar cu telecabina

Tariful pentru Revelion 2008 la Ice Hotel se aplică pentru perioada 28 decembrie 2007 - 2 ianuarie 2008 şi include cazare cu demipensiune în ca-mere de gheaţă şi masă festivă de Revelion.

“Masa va fi servită în cabana Bâlea, unde va fi organizată o petrecere paralelă. În hotelul de gheaţă doar se va dormi”, a spus patronul. Pentru a ajunge la Bâlea Lac, turiştii au ca soluţie doar telecabina, care pleacă de la Bâlea Cascadă, preţul unui bilet dus-întors fiind de 30 de lei.

Sursa: www.click.ro

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...