Fury Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Un număr de 59 de copii şi cinci învăţători au murit în atentatul sinucigaş care a ucis marţi şase parlamentari şi pe gărzile lor de corp, în nordul Afganistanului, a anunţat vineri Ministerul Educaţiei, citat de AFP."Avem 59 de elevi, cu vârste cuprinse între opt şi 18 ani, şi cinci învăţători ucişi în acest atentat", a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Educaţiei, Zuhor Afgan.Atentatul s-a produs marţi, în faţa unei fabrici de zahăr din provincia Baghlan, situată la 150 de kilometri nord de Kabul.Guvernatorul provinciei anunţase că cinci parlamentari, printre care şi purtătorul de cuvânt al opoziţiei, Mostafa Kazemi, precum şi mai mulţi elevi se află printre persoanele decedate. Elevii ucişi se pregăteau să întâmpine delegaţia de parlamentari, aflată în vizită la fabrica de zahăr din Baghlan, moment în care sinucigaşul a detonat bomba.Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 9.11.2007 la ora 09:09 Link to comment
Zym3r Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 de asta nu prea ma duc eu la scoala :S Link to comment
Valek Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 ^ Funny post. Eh, e Afganistan. Link to comment
Stalk3r Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Silence!! i kill you!! ...rip... :-S Link to comment
SYNDROM3 Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 E trist ce se intampla Link to comment
d'L0v3 Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 e na am auzit intr`o dim cum si in us un pusti prin arizona a intrat in clasa si a impuscat tot ce a prins in cale...culmea ironiei fiind de aprox 10 ani el tot zicea catre colegi lui ca`i va omori dar acestea nu l`au luat in seama crede`au ca glumeste si uite ce sa intimplat! ALL RIP now! Link to comment
MiTzA- Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Saracii copiii :( ....RIP Link to comment
b1ackic3 Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 funny eu nu am auzit de asta , si cazu ala din america in care au murit vreo 2-3 oameni toti au sarit in sus.. masacru bla bla stiri peste tot , da in tarile astea gen afghanistan mor sute zilnic si nimeni nu zice nimic Link to comment
Diabolik_01 Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Rip:ceuameni: is uni Link to comment
<Skess> Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 saracii , doamne ... R.I.P. Link to comment
Guest <Raziel> Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 alta viata acolo rip Link to comment