Jump to content
Fury

"I'll be back", din "Terminator", cel mai utilizat citat din filme

Recommended Posts

"I'll be back" ("Mă voi întoarce"), faimoasa replică a lui Arnold Schwarzenegger din seria "Terminator", este cel mai utilizat citat din filme, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de un site destinat cinefililor.

Potrivit BBC, în sondajului realizat de myfilms.com, pe locul al doilea în topul citatelor din filme cele mai utilizate în conversaţie se situează replica lui Rhett Butler (Clark Gable) din "Pe aripile vântului", "Frankly, my dear, I don't give a damn" ("Să fiu sincer, dragă, nu dau doi bani pe asta").

Toate cele zece replici incluse în acest top au fost rostite doar de bărbaţi.

În top au mai fost incluse, în ordine, "Beam me up, Scotty" ("Du-mă, Scotty" - "Star Trek"), "May the force be with you" ("Forţa fie cu tine!" - "Războiul stelelor"), "Life is like a box of chocolates" ("Viaţa este ca o cutie cu ciocolată" - "Forrest Gump"), "You talking to me?" ("Cu mine vorbeşti?" - "Şoferul de taxi"), "Show me the money" ("Arată-mi banii" - "Jerry Maguire"), "Do you feel lucky, punk?" ("Te simţi norocos, ticălos mic?" - "Inspectorul Harry"), "Here's looking at you, kid" ("Sănătate, fetiţo!" - "Casablanca") şi "Nobody puts Baby in the corner" ("Nimeni nu o dă la o parte pe Baby" - "Dirty Dancing").

"Sondajul nostru a indicat faptul că filmele au o mare influenţă asupra oamenilor, de la experienţele provocatoare ale vieţii până la modul în care ne exprimăm", a declarat un purtător de cuvânt al myfilms.com.

Acelaşi sondaj a mai scos la iveală faptul că majoritatea femeilor ar prefera să interpreteze roluri romantice, cele mai multe alegând rolurile principale din "Dirty Dancing" şi "Frumuşica", în timp ce bărbaţii ar prefera să joace în filme de acţiune precum "Războiul stelelor", "Greu de ucis" sau "James Bond".

Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 8.11.2007 la ora 16:40

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...