Cronoss Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Cetăţeanul italian care a murit împuşcat în cap, luni seară, la o partidă de vânătoare organizată într-o pădure de lângă oraşul arădean Pecica, ar fi fost confundat cu o vulpe, cel care a tras fiind chiar preşedintele filialei municipiului Arad a AJVPS, Virgin Velin.Velin a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că italianul nu a respectat locul în care trebuia să stea la pândă şi s-a deplasat circa două sute de metri. "S-a aşezat întins într-o iarbă înaltă de aproximativ 40 de centimetri. Eu am auzit zgomote şi am tras, nimerindu-l direct în cap. Am crezut că a fost o vulpe. Am fost şocaţi cu toţii de accident, dar nu aveam cum să ştiu că italianul şi-a părăsit standul din care trebuia să vâneze, lucru total interzis", a declarat Velin. El a explicat că vânătoarea a fost organizată legal, pentru fazani, iepuri şi vulpi, şi că la ea au participat doi cetăţeni italieni şi trei români. Cei doi italieni au venit în România în 1 noiembrie, special pentru vânătoare, şi au mai participat la patru partide în zilele precedente, fiind coordonaţi de preşedintele filialei municipale AJVPS Arad.Poliţiştii spun că toate dovezile de până acum arată că a fost un accident. "Italianul şi-a părăsit standul şi a fost împuşcat accidental, cu o carabină de calibru 30-06, marca Bowin", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Camelia Tuduce.Un italian de 43 de ani care a participat, luni seară, la o partidă de vânătoare într-o pădure de lângă oraşul Pecica, a fost împuşcat mortal în cap de unul dintre vânători. Surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad declarau, luni seară, că vânatoarea a fost organizată legal de Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Arad şi că italianul a fost împuşcat accidental după ce a părăsit standul în care trebuia să stea şi s-a ascuns într-o tufă. Bărbatul a fost nimerit în cap de un glonţ şi a murit pe loc.Tot luni seară, un agent de la Poliţia Rutieră care aştepta echipa de criminalişti pentru a o îndruma în pădure la locul unde italianul a fost împuşcat a fost accidentat pe şosea de un microbuz al cărui şofer se pare că era băut. Agentul are răni uşoare şi nu a necesitat spitalizarea.Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 6.11.2007 la ora 10:38 Link to comment
PulsatioN Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Se mai intampla si astfel de accidente. R.I.P :( Link to comment
Diabolik_01 Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 A vrut sa vaneze si a fost vanat. Link to comment
mihai91 Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 daca gresesti platesti .... oricum R.i.P ... Link to comment