Jump to content
Cronoss

Operaţiune antiteroristă în Italia, împotriva a aproximativ 20 de persoane

Recommended Posts

Poliţia italiană desfăşoară, la această oră, în baza unui ordin emis de Parchetul din Milano, o operaţiune care vizează circa 20 de persoane acuzate de terorism internaţional, a anunţat agenţia ANSA, citată de AFP.

Poliţiştii au demarat operaţuinea marţi dimineaţă, la ordinul Parchetului din Milano, care a emis 20 de mandate de arestare pe numele unor cetăţeni străini acuzaţi că au format celule "salafiste şi jihadiste" şi că pregătesc atentate sinucigaşe în Irak şi Afganistan, potrivit agenţiei ANSA.

Această operaţiune a fost extinsă şi în Franţa, Marea Britanie şi Portugalia, potrivit postului italian de televiziune Sky-TG24.

Operaţiunea a fost desfăşurată în nordul Italiei în Lombardia, Liguria şi Emilia-Romagna şi s-a extins la mai multe ţări străine printre care Franţa, Marea Britanie şi Portugalia, potrivit Sky.

Numărul persoanelor arestate, deja, marţi dimineaţă, nu a fost precizat, însă unele dintre acestea se află în afara teritoriului italian şi sunt vizate de un mandat de arestare european.

Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 6.11.2007 la ora 09:32

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...