Jump to content
THuG-Radu

Gather Oradea

Recommended Posts

Posted

Tu n`ai plecat ieri de acasa la 16:30 si n`ai ajuns la 7:30 dimineata, si tot prin baruri si cluburi plus miscare :D

+1 money :D

pai mai asta e partea a 2 ! am jucat de la 18:00 aveai timp sa recuperezi ;;)

v-am dat clasa B)

am martori B)

RESPECT ! la fel si pt dumi ^77.gif (la kg voastre va miscati foarte bine + sunteti tactici :) a + ca la dumi jumate din cati au fost i ar putea spune lejer "TATI"

Posted

dumi a fost butoiasul atomic :D

Daca jucam la sala parca era altceva dar bine a fost si asa :P , la anii tai aram terenu nu injuram mamicile altora =))

Posted

sorry boy`s ca nu am venit la fotbal dar la ghater a fost s00per :respekt: radu dumi money dany si restu f tare seara am chefuit pina pe la 04 apoi clubing radu ne`a "tradat" ne`a lasa in club cu "ochii`n soare" :)) glume`sc mane dar la ce oferta ai primit pfff inteleg decizia luata :wub:

acum sa puna dany pozele ...

p.s. dany mai sugiti? :rofl1:

Posted

Iar intarzie dani cu pozele. Ca intodeuna <_<

pai unii au loc de munca.. si ce daca intarzii? tu nu crezi ca m-am saturat sa se depinda de mine? daca eu nu duc aparat atunci se ramane fara poze.. si la fotbal mi s-a stins aparatu de la frig.. nu trebuia sa aiba unu de rezerva? terminati si nu mai vorbiti fara voi

poze gather 08.12.2007 http://www.flickr.com/photos/oradeanul/set...57603423104986/ enjoy

la fotbal:

@garfiled zici ca ai fost Xena printesa razboinica la fotbal =)) si mai usor cu tancu =))

@money f** pe m*** garf HEHEHEHEHHE =))

@Radu spectatorule =))

@dumi am ramas impresionat de talentul tau la fotbal.. gj

@Noaptea respecte pt cum ai jucat

@Seby se putea si mai bine :P

@Blade m-ai dezamagit =))

la carti cam cat am pierdut atat am castigat inapoi.. sunteti niste cartari adevarati, Radu, dumi si pruncu :)

Posted

pfff ... si cat vroiam niste poze la football ....

Cum radu statea spectator in masina :rofl1: ... Garfield cand venea adversaru` pe el striga =)) miez miez :D

Posted

ce sexi is in poze B)

@ pt fetele care se uita pe aici va rog nu ma asaltati deodata pe mess multumesc de intelegere :D

:rofl1: money sexosul =))

Posted

ce sexi is in poze B)

@ pt fetele care se uita pe aici va rog nu ma asaltati deodata pe mess multumesc de intelegere :D

Degeaba ba, uita`te ce scrie la ante-penultima poza ! :> asa ca :-$ eu is baza p`acolo B) =))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...