Jump to content
THuG-Radu

Gather Oradea

Recommended Posts

Gather Oradea

Data : AMANAT PANA IN DATA DE 08.12.2007 !!! Aceasi ora, aceasi locatie !

Orele : 18:00

Dupa pizza & bere, directional Sevraj, la biliard, poker si mai multa bere :)

De precizat : gatherul se termina minim la ora 2:00 A.M. !!! :D Stiu ca am oameni pe care ma pot baza ca nu pleaca mai repede :beer: , dar ar fi frumos ca party`ul sa tina pana spre dimineata ! :D

Toata lumea e binevenita. Jucator de Cs/MU/Wow/simplu user Linkmania, whatever, ce`o fi, e binevenit :)

Dani, esti responsabil cu aparatu !

Program : pizzeria emporium : 18:00-21:00 aprox, apoi Sevraj (biliard, poker & bere) 21:00-dimineata ! :D

Voi actualiza primul post in functie de cate persoane se anunta, voi face o lista, sper sa fie lunga.

Hai sa facem acest gather mai reusit decat ultimul, care a fost super.

Persoane care si`au anuntat prezenta :

Radu

i_need_money

pRUncU

YBF

Dani

Smok3 - posibil

sefu_bancii - posibil

Sasedas - posibil

deci :)

1 la mana vorbiti la cfr si spuneti-mi dak la 2 noaptea pleaca de la voi tren spre bucuresti macar daca nu spre craiova =)) k io ma pierd in google :D

2 la mana :) de bani fac rost k ma imprumut si pe 26 ia tataie pensia :D deci nu e asta problema =)) gluemeam :">

3 sper sa ajungem :) plecam tot asa pe la 4 dim e aici din cr sa ajungem si noi mai devreme :D

@daca stam pana la 2 pe mine ma duceti la disco sa ma fac praf sa dorm pe tren =))))))

Termina Dani cu aberatii de astea.

CAT TIMP IS EU ACOLO POA` SA VINA ORICINE DIN ORASHU ASTA CA NU IESE SCANDAL. Punct.

Legacy, fane, vedeti, vorbiti pe acolo prin Craiova, fane, eventual un topic la AS, poate mai racolati ceva prunci si veniti mai multi, ar fi prea tare ! :D

Radu nu fi asa sigur

va spun de acum.. eu la masa cu unu care ma vorbeste, ma injura si ma ameninta (pe srv) pe la spate eu nu stau.. ori iese scandal ori eu nu vin la gather (asta sa va fac voua pe plac)..

intrebati-l inainte pe el sa vedeti din ce cauza am parerea asta si dupaia postati

omg dani . Spawn nu e asa de nebun ca mine si fane ^^ ... sa vina 600 km pana la un gather. omu e linistit, fii sigur ca nu o sa vina la gather, stai relax.

Mai e 1 sapt juma , eu sper sa gasesc tren pe 24 pana la arad si apoi spre oradea cum zicea Radu ^_^.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...