Dani Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 am vorbit de sala . aici la sala armatei . ! pe Duminica de la ora 18:00 !2 ore am anuntat ca stam pt ca suntem 3 echipe ! e oke da ?p.S : a spus ca daca intervine ceva .. ca se trezeste cu ceva comandant pe capu lui sau mai stiu eu ce . ma suna si ma anunta :) dar a spus ca e oke . de la ora 18:00 la 20:00 ! am anuntat sa stiti ! sa va aduceti cate 60 de mii de pe cap :) Enjoy
1/2 Man 1/2 Amazing Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 ne vedem la alt gather.a intervenit o problema de familie si nu voi fi in oras ... have fun
yBFdetroit Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 nici eu nu mai vin , nu m'am simtit bine vreo 3 zile , si acum is in convalescenta have fun ...
THuG-Radu Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Din cate am inteles vin altii, care n`au postat pe aici ! :)O sa fim destui oricum ! Si o sa ne distram ;)
iNm Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Vad ca nu mai vin nici ramy , andy si nush care ... in fine v-as zice ceva de dulce dar n-am chef de suspend.p.s eu garf si mortu` venim in turma.
THuG-Radu Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 De 10 minute am ajuns acasa (la 7:30)Superb gatherul, sper ca s`a simtit bine toata lumea :DEu a trebuit sa plec din club, sry money, sleek,fuji, pruncu si L3b3 ! :D Prietenii stiu de ce :)Asteptam de la domnu Dani pozele ! :DSuperb gather, multumesc tuturor celor care au fost prezenti ! :D
Smok3 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 vrem pozele :P sorry ca na`m ajuns si eu ... :(
ANdy5 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 unde e sala armatei ?e cum mergi spre otsco , cel putin asa cred , la gather nu am venit dar vin sa va invatz fotbal :D
Mortu Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 o venit si Gutahttp://img524.imageshack.us/my.php?image=dumiym9.jpghttp://img143.imageshack.us/my.php?image=dumi2tw7.jpgButu de money dand explicatiihttp://img152.imageshack.us/my.php?image=dumiirh4.jpgPoza mai nereusita o fost facuta cu telu lu jokerDumi asta a nostru :wub:
Dani Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 ce oameni sunteti aia care n-ati venit.. unii bagati niste scuze care numa voi le credeti.. si eu care am taiat 2 porci ieri am ajuns cumva @Money, dumi, Radu, Fuji, pruncu, Sleek si eu am stat pana dimineata la 4 superb gather.. n-am pierdut nimic la carti.. o sa pun si pozele.. azi sau maine p.s. hac
Smok3 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 ce oameni sunteti aia care n-ati venit.. unii bagati niste scuze care numa voi le credeti.. si eu care am taiat 2 porci ieri am ajuns cumva @Money, dumi, Radu, Fuji, pruncu, Sleek si eu am stat pana dimineata la 4 superb gather.. n-am pierdut nimic la carti.. o sa pun si pozele.. azi sau maine p.s. hac am fost la lucru
Recruter Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 am si eu loc la fotbal am fo si io la gather am baut un suc :P
iNm Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Hai pruncii sunteti pregatiti de fotbal? :> la 17:45 sa fiti in fata la sala armatei.
THuG-Radu Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 ce oameni sunteti aia care n-ati venit.. unii bagati niste scuze care numa voi le credeti.. si eu care am taiat 2 porci ieri am ajuns cumva @Money, dumi, Radu, Fuji, pruncu, Sleek si eu am stat pana dimineata la 4 superb gather.. n-am pierdut nimic la carti.. o sa pun si pozele.. azi sau maine p.s. hac Care 4 ? Pruncu, Sleek, money, Fuji o`r ajuns pe la 6:15 dupa cum poti vedea, eu la 7:30 ! Care 4 ? P.S. : Dani : HAC ! ahahaha hai cu pozeleeeeeeeeeeeeeeeeee
Six66 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Nice gather....Gj Radu...si azi la fobal miez :>
iNm Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 pfuai deci is epuizat total ... dupa 12 ore de stat la gather & club plus fotbalul de azi abia mai pot sta pe scaun ... cred ca imi pica capul pe tastatura .oricum :wub: ya` all :D
vudu Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 la miscari de astea mai vin :D dar data viitoare organizam mai bine sa nu ne trezim iara 20 ....in rest azi a fost OK :D la inceput ne`a rupt sebi cu micutzu ala dar dupa ce ne am mai amestecat umpic am facut si noi o echipa mai de doamne ajuta :Pps:money io mai jucam inca o ora lejer :P
THuG-Radu Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 la miscari de astea mai vin :D dar data viitoare organizam mai bine sa nu ne trezim iara 20 ....in rest azi a fost OK :D la inceput ne`a rupt sebi cu micutzu ala dar dupa ce ne am mai amestecat umpic am facut si noi o echipa mai de doamne ajuta :Pps:money io mai jucam inca o ora lejer :PTu n`ai plecat ieri de acasa la 16:30 si n`ai ajuns la 7:30 dimineata, si tot prin baruri si cluburi plus miscare :D+1 money :D