Jump to content
THuG-Radu

Gather Oradea

Recommended Posts

Posted

am vorbit de sala . aici la sala armatei . ! pe Duminica de la ora 18:00 !

2 ore am anuntat ca stam pt ca suntem 3 echipe ! e oke da ?

p.S : a spus ca daca intervine ceva .. ca se trezeste cu ceva comandant pe capu lui sau mai stiu eu ce . ma suna si ma anunta :) dar a spus ca e oke . de la ora 18:00 la 20:00 ! am anuntat sa stiti ! sa va aduceti cate 60 de mii de pe cap :) Enjoy

Posted

Vad ca nu mai vin nici ramy , andy si nush care ... in fine v-as zice ceva de dulce dar n-am chef de suspend.

p.s eu garf si mortu` venim in turma.

Posted

De 10 minute am ajuns acasa (la 7:30)

Superb gatherul, sper ca s`a simtit bine toata lumea :D

Eu a trebuit sa plec din club, sry money, sleek,fuji, pruncu si L3b3 ! :D Prietenii stiu de ce :)

Asteptam de la domnu Dani pozele ! :D

Superb gather, multumesc tuturor celor care au fost prezenti ! :D

Posted

o venit si Guta

http://img524.imageshack.us/my.php?image=dumiym9.jpg

http://img143.imageshack.us/my.php?image=dumi2tw7.jpg

Butu de money dand explicatii

http://img152.imageshack.us/my.php?image=dumiirh4.jpg

Poza mai nereusita o fost facuta cu telu lu joker

Dumi asta a nostru :wub:

Posted

ce oameni sunteti aia care n-ati venit.. unii bagati niste scuze care numa voi le credeti.. si eu care am taiat 2 porci ieri am ajuns cumva :|

@Money, dumi, Radu, Fuji, pruncu, Sleek si eu am stat pana dimineata la 4 =)) superb gather.. n-am pierdut nimic la carti.. o sa pun si pozele.. azi sau maine

p.s. hac =))

Posted

ce oameni sunteti aia care n-ati venit.. unii bagati niste scuze care numa voi le credeti.. si eu care am taiat 2 porci ieri am ajuns cumva :|

@Money, dumi, Radu, Fuji, pruncu, Sleek si eu am stat pana dimineata la 4 =)) superb gather.. n-am pierdut nimic la carti.. o sa pun si pozele.. azi sau maine

p.s. hac =))

am fost la lucru :|

Posted

p.s. hac =))

Care 4 ? =)) Pruncu, Sleek, money, Fuji o`r ajuns pe la 6:15 dupa cum poti vedea, eu la 7:30 ! Care 4 ? =))

P.S. : Dani : HAC ! =)) ahahaha hai cu pozeleeeeeeeeeeeeeeeeee :))

Posted

pfuai deci is epuizat total ... dupa 12 ore de stat la gather & club plus fotbalul de azi abia mai pot sta pe scaun ... cred ca imi pica capul pe tastatura :|.oricum :wub: ya` all :D

Posted

la miscari de astea mai vin :D dar data viitoare organizam mai bine sa nu ne trezim iara 20 ....in rest azi a fost OK :D la inceput ne`a rupt sebi cu micutzu ala dar dupa ce ne am mai amestecat umpic am facut si noi o echipa mai de doamne ajuta :P

ps:money io mai jucam inca o ora lejer :P

Posted

la miscari de astea mai vin :D dar data viitoare organizam mai bine sa nu ne trezim iara 20 ....in rest azi a fost OK :D la inceput ne`a rupt sebi cu micutzu ala dar dupa ce ne am mai amestecat umpic am facut si noi o echipa mai de doamne ajuta :P

ps:money io mai jucam inca o ora lejer :P

Tu n`ai plecat ieri de acasa la 16:30 si n`ai ajuns la 7:30 dimineata, si tot prin baruri si cluburi plus miscare :D

+1 money :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...