iGARFiELD Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 vin si eu normal ca vin si la bere si la fotbal.
vudu Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Cand ne adunam 10 ( de doua echipe ) eu merg sa vorbesc pt sala la ghibu si fac o rezervare pe duminica. decat in sala la ghibu mai bine deloc.....ce vrei sa fugi ma pe terenu ala?e mic prea mic....nu are rost sry nu vin asa acu ca o sa fie sala de la Ghibu sau sala de la Vuia ce conteaza? eu astept dupa voi sa postati.. asa greu e? @de pe GameLink vin sigur Noaptea si SebyCry + eu, vudu, Radu, Money si dumi (deci 7 sigur) CONTEAZA !
Dani Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Noaptea, SebyCry, eu, vudu, Radu, Money, dumi, Terror (varu lu vudu), BladeJigsaw si garf@suntem deja 10 :) cine vine in plus e bine venit.. vom forma 3 echipe.. nimeni nu va ramane pe dinafara..p.s. money se ocupa cu rezervarea salii
d'L0v3 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 lol danny nu am zis la 3 gathere ca vin! am zis doar la 1 asta e al 2 de care eu stiu sincer! si o sa vin!
Dani Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 decat in sala la ghibu mai bine deloc.....ce vrei sa fugi ma pe terenu ala?e mic prea mic....nu are rost sry nu vin asa CONTEAZA ! termina ma.. e sala.. ce conteaza altceva? bine ca nu vrei sa jucam pe Bihoru.. si in plus e ff ieftin.. p.s. vin TheBest, Renzo si Yurika (GameLink)
smig4rl Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 da doare in 14 ca e ieftin!io n am chef sa joc la ghibu ca e naspa!imi sparg capu de calorifere...nu mai vin sry
Dani Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 astea deja sunt figuri Cipri.. sincer.. faceti ce vreti defapt.. imi ziceti vineri unde vreti si mergem (daca mai vreti)..@daca nu va place Ghibu atunci rezervati ce vreti.. bine ca eu si money ne ocupam si mai aveti si pretentii :)edit: cica va rezerva vudu sala..Fotbal :- Sebastian- Noaptea- Dani- Radu- garf- money- renzo- thebest- dumi- yuryka- BladeJigsaw- Terror- Vudu- Capsuni_verzi
iNm Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 mie imi e indiferent unde jucam ... am fost aseara sa rezerv dar era prea multa lume prin zona si am zis ca merg vineri...daca rezerva vudu e ok.p.s eu joc saptamanal in sala la ghibu si inca nu m-am lovit de calorifere :-?
vudu Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 astea deja sunt figuri Cipri.. sincer.. faceti ce vreti defapt.. imi ziceti vineri unde vreti si mergem (daca mai vreti)..@daca nu va place Ghibu atunci rezervati ce vreti.. bine ca eu si money ne ocupam si mai aveti si pretentii :)edit: cica va rezerva vudu sala..hai LOL ce figuri ma?dintre toate salile din oras tocmai pe asta mai mica ai putut sa o alegi si tu :dooh: las ca vad ce rezolv pana duminica...vineri va dau un raspuns daca pot rezolva ceva mai bun.. :crazy:
d'L0v3 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 lol eu stau linga liceu joc si eu acolo destul de des si afara pe teren si in sala! nu te lovesti de nici un calorifer (asta lojic daca sti fotbal)...e oki se poate juca linisiti in sala (si echipe 3-de cite 5 uameni!) nu e chiar asa mica!
Dani Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 alegeti ce vreti numa sa avem o sala pe duminica.. daca ne trezim duminica fara sala si n-o sa avem unde juca va omor :)
THuG-Radu Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Mai important e gatheru decat un meci amarat de fotbal, nush de ce te agiti atata.
Guest dumi Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Mai important e gatheru decat un meci amarat de fotbal, nush de ce te agiti atata.Pentru mine mai important e meciu decat gatheru ,, te intrbi de ce ? pentru ca o singura data am facut un gather adevarat si aia a fost pana la 5 dimineata , ala a fost cel mai adevart gather in rest toti veniti cu masina cu bicicleta cu cainele si aveti tot felul de scuze asa ca un meci de footbal si apoi cateva beri reci e cel mai indicat , Sambata nu vin dar vin la footbal si apoi care vrea la bere :right: .
iNm Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 cum sa nu vii sambata ma? stau si eu cu tine pana dimineata :>
Mortu Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 la rugamintele unei rude a lui money am cedat, vin si eu la gather
Guest dumi Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 la rugamintele unei rude a lui money am cedat, vin si eu la gather zi sa mori tu ?
THuG-Radu Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 zi sa mori tu ?Dumi, stii bine, cand a fost loc de stat, am stat si am baut cu tine pana dimineata ! :)De data asta o zis money ca sta si el.Joker parca vad ca sta.Pe Yurika ne putem baza again :D Deci suntem cativa mai "sanatosi" care o sa stam :)Dupa fotbal nu promit c`o sa stau la beri, c`o sa vin cu masina, unu la mana, doi la mana, niste motive personale :)
Dani Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Deci suntem cativa mai "sanatosi" care o sa stam :)de data asta stau si eu sa beau
THuG-Radu Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 de data asta stau si eu sa beau Noa hai ca is tare curios
Dani Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Noa hai ca is tare curios de ce esti curios? nu m-ai vazut la majoratu lu HuLi? pe mine ma tine mult bautura numa ca nu ma pasioneaza.. de aia beau asa rar
THuG-Radu Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 de ce esti curios? nu m-ai vazut la majoratu lu HuLi? pe mine ma tine mult bautura numa ca nu ma pasioneaza.. de aia beau asa rar Ba da, te`am vazut. Ne`am comalit amandoi tu cu vin, eu cu whiskan. :D Nu e vorba de faptu ca is curios ca o SA BEI, is curios de faptu ca O SA STAI ! :D
d'L0v3 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 deci incaodata unde ne vedem simbata si la ce ora?
Dani Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 deci incaodata unde ne vedem simbata si la ce ora?sambata la ora 18:00 Emporium, langa teatru :)@eu o sa ajung cam pe la 20 ca sunt la taiat de porc
THuG-Radu Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Sambata, 08.12.2007EmporiumOrele : 18:00GATHER ORADEA !!!