Jump to content
THuG-Radu

Gather Oradea

Recommended Posts

Posted

asa o fi cum zici tu

hai nu te preface ca in sufletelul tau de takimodo spadasin plangi :(

daca-ti zic ca suferi o sa-mi spui "hahah eu sufar? uite cine scrie"? daca da, sa stii ca eu nu-mi pierd vremea pe forum plangand ca tine, eu doar imi bat joc de tine :*

Posted

L!nuX - recunosc dar s-a schimbat situatia

Invisible - nu am nimic cu el, live

Ahilosu - cred ca ti se pare de la foame, mi-e amic

Thade (adica tu) - recunosc

Garfield (se scrie gARFi3LD ca sa nu se inteleaga adminul de pe Buc) - cred ca ai baut prea mult, nu l-am amenintat ci doar ne-am certat =)) =)) =)) =)) =)) inca suntem amici

Spawn - recunosc

Kitte - nu am nimic cu ea, live dar s-a schimbat situatia plus ca nu dau intr-o fata

tu vad ca te pricepi la aberatii.. ai invatat la scoala nu gluma.. plus nu cred ca stii citi.. scrie gather Oradea si nu gather Buc sau Braila.. ultimul meu post pe acest subiect.. de acum te las sa vorbesti singur :tiphat:

Posted

ba tu nu trebuie sa recunosti nimic, esti idiot? se stie bine ce-ti poate capul, faptul ca ii barfesti pe unul si pe altul pe la spate cum ar fi prietenul tau ahilosu, nu te scapa de nimic, (iar) e bine ca lumea sa stie ce fel de om esti iar lucrurile nu se schimba niciodata.

tu vezi iar alt film, nu esti niciun amic cu nimeni, esti doar un pralea de care toti isi bat joc ( cu parere de rau pt tine :( )

acum ia tu sabia micule TAKIMODO si omoara-ne pe TOTI

btw pe mine inca vrei sa ma mai bati ? nu de alta dar ar fi trist :(

Posted

ce nu intelegi tu e ca nu cu toti ma comport asa cum ma comport cu tine.. doar cu cine "merita".. tre sa faci o facultate ca sa intelegi chestia asta.. n-ai tu treaba cu forum, comunitate etc.. niciodata n-ai avut..

@n-ai noroc.. n-ai sa schimbi parerea celor cu care ma inteleg..

Posted

el s-a bagat ca musca intr-un topic cu care nu are nici o tangenta.. a vrut doar ca astia cu care ma inteleg sa-si faca o impresie gresita despre mine.. a gresit orasul si persoana.. noi oradenii suntem o comunitate unita.. degeaba vine unul dinafara care vrea sa strice tot ca nu va reusi niciodata..

@on Vinsanity te-am vazut toata ziua online :) ti rusine sa postezi?

Posted

@on Vinsanity te-am vazut toata ziua online :) ti rusine sa postezi?

da ma, mi`e rusine :( ... sunt mai timid, ce sa fac eu? =((

Sunt aproape tot timpu on daca te uiti bine, am mai multe taburi deschise in Firefox (asa nu inseamna si ca sunt in fata PC`ului). Las site`urile care le vizitez tot timpu deschise, sa vad ce se mai posteaza/discuta. Imi place sa vad cum se cearta niste oameni pt chestii de nimic; si nu am considerat ca am ceva de spus aici. Posibil sa vin, dar oricum nu voi sta mult.

Posted

Posibil sa vin, dar oricum nu voi sta mult.

Ba fratica, daca nu vi, fac urat ! :D hai ca de data asta n`o sa mai trag de tine sa mai ramai, ca nici eu nu stau, max ora 23:00, ca a doua zi la 6:45 tre` sa fiu la sectia de votare ! #-o

Posted

wtf ??? 23 ? deci ii mai important sectia aia de votare decat o distractie all night ? =(( hai ca daca tragem de tine pana la 1 tot stai ;;) dupa 4-5 beri parca vad ... ca nu mai pleci :D

Posted

wtf ??? 23 ? deci ii mai important sectia aia de votare decat o distractie all night ? =(( hai ca daca tragem de tine pana la 1 tot stai ;;) dupa 4-5 beri parca vad ... ca nu mai pleci :D

Nea ! :D Nu e mai importanta sectia ca distractia, is mai importanti banii ca distractia ! :>

Si nea, n`o sa beau ca vin cu masina ! :)

Posted

se prea poate ca weekend viitor sa nu pot fi prezent la gather.. daca am sa vin am sa fiu prezent acolo.. daca nu nu.. nu veti muri fara mine..

Posted

N-am sa ajung la gather din cauza job-ului si posibil si eu ca Raducu` @ votare :P ...

@OFFTOPIC: Thade, Dani ... lasati-o balta, daca un forum va pune-n toanele de mai sus si de pe cealalta pagina ... n-as vrea sa va vad pentru o don`soara :( ... inteleg ca nu va iubiti, dar lasati sentimentele pe PM #-o !

Posted

mdp in cearta voastra din partea mea scoateti-va si ochii da nu pe topicu asta

eu zic sa schimbam data ca asa nu are farmec ... o data vin si eu si atunci toti pleaca la ora 12... wtf?

sa curga berea :D

Posted

o mutam ca sa mearga money singur pe 24 >:) :P j0ke ... mi`e indiferent :)

pizza si bere sa fie ... voi sunteti decor :D

e trist ce am citit pe aici..nu e cazul sa va refulati aici mai ales daca aveti varsta care o aveti

Have fun la gather boys :)

lance tu nu vii? sa ma refulez pe langa tine :wub:

Posted

radu muto man! sincer money zice ce tot o mutam, man money daca se poate acum cred ca se poate si alta data! faza e ca nici eu nu is sigur (de parca ar pasa la cineva daca vin) tr sa fiu in tm la gajici (asta e!) si vad ca multi pe care vreau sai cunosc nu vin e naspa! poate gasim o data mai buna cind pot toti sa stea pina seara! am auzit ca uni la lucru alti la votare deci poate se face ceva in privinta asta! :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...