Dani Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 omu e linistit asa zici tu? eu nu as fi asa sigur =)) p.s. pe restu va astept oricand cu bratele deschise.. vin sa va iau de la gara la orice ora veniti..
Legacy Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 asa zici tu? eu nu as fi asa sigur =)) p.s. pe restu va astept oricand cu bratele deschise.. vin sa va iau de la gara la orice ora veniti.. Eu asa il stiu in persoana . Pe net cred ca se transforma ^_^ . E de treaba omul , poate totusi veti reusi sa va intelegeti bine intr-o zi, dar la ce ambitie aveti amand2 nu cred :D ps: va tinem la curent daca sosim sau nu :D
DivinE Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 @ Dani : Iese scandal? Pentru ce? Pentru un forum?Stai flex...ca tu te bati virtual si cu Thade, pana acum nu stiu care a invins. Scz de off, hai concentrati-va pe subiect!
Dani Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 Divine nu pt un forum.. el de fiecare data cand ii pronunt nick se oftica.. ma ameninta ca imi da ban.. ca ces eu ce-mi face desi nu are nici un motiv dar noa.. eu nu am avut niciodata nimic cu el dar el m-a atacat de cate ori a avut ocazia.. el marele admin.. etc@cu Thade e altceva.. oricum nu e treaba voastra ce e intre mine si Spawn.. eu am spus ce am avut de spus.. tineti cont bine.. nu tineti tot asa de bine..
THuG-Radu Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Aseara am acceptat sa fac parte din comisie la o sectie de votare. Asta inseamna ca la gather nu voi putea sta mult, pt. ca a doua zi, la 6 ar trebui sa fiu in picioare ! #-oDar la gather oricum ajung, chiar daca nu stau pana dimineata ! ;)
iGARFiELD Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 poate vin si va bat pe totzi :sef:ia ciocu mic la toata lumea B)
DenY Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 poate vin si va bat pe totzi :sef: ia ciocu mic la toata lumea B) zise garf ... @ hai ma ce naiba e topic de gather sau de box?
Dani Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 lasa-l pe garf.. abereaza ca de obicei.. nu e el in stare de asa ceva.. @haideti ma anuntati-va.. va intrece gamelink? :( Speedman, YuryKa, Sebastian, Psycho si Teodora, BladeJigsaw, Noaptea, RebornPS, Smok3, Joker..@Ramy, ANdy, Vinsanity n-ati postat inca?
iNm Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 lasa-l pe garf.. abereaza ca de obicei.. nu e el in stare de asa ceva.. @haideti ma anuntati-va.. va intrece gamelink? :( Speedman, YuryKa, Sebastian, Psycho si Teodora, BladeJigsaw, Noaptea, RebornPS, Smok3, Joker.. @Ramy, ANdy, Vinsanity n-ati postat inca? ramy vine din cate stiu ... o sa posteze cred :D andi cred ca iara e prea rusinos
Dani Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 de ce poate fi asa rusinos? ca data trecuta nu am abuzat de el.. ce pacat..
iGARFiELD Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 auzi vb dani ) dute tare mah zici ca ai 10 ani =))0 daca vine spawn e de rau ) numa eu cu radu faceam asa cand eram mici si prosti ))) tu ai 23 de ani man think ca e de rau
DenY Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 nu o sa fie ma nici un cert ... o sa fie ca si la alte gathere: bere, pizza si distractie :D
Dani Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 auzi vb dani ) dute tare mah zici ca ai 10 ani =))0 daca vine spawn e de rau ) numa eu cu radu faceam asa cand eram mici si prosti ))) tu ai 23 de ani man think ca e de rau hai las-o ca stii si tu de care e numai gura.. de tine sau de mine :) @asta este.. nu-ti convine? vezi-ti de treaba.. nu e treaba ta si nici a nimanui ce am eu cu Spawn :) e problema mea si a lui @oricum daca venea Spawn eu nu veneam.. din respect pt cativa dintre oradeni..
THuG-Radu Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Bine baaaaaaaaaaaaaa, hoooo, ca nu`i "Tradati in dragoste" sau "Test de fidelitate" aici, ca sa va dati omoru ! E un topic pt. UN GATHER ! Postati care veniti si care nu, nu pe cine bateti si pe cine nu ! P.S. : pe mine nu vrea sa ma bata nimeni ?
Dani Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 P.S. : pe mine nu vrea sa ma bata nimeni ? nu zi de 2 ori
d'L0v3 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 lol scandal bataie?...pt 1 joc mai? eu daca as fi in locu tau as sta la masa cu el as vb si as rez toate pb ca apoi sa bem o bere ca amici! dar in fine eu o sa apar acolo cu toate ca nu ma stie nici draq dar toate au un inceput! lol mai vin mai aia din cr?
Legacy Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Si eu care va credeam mai maturi decat noi. :mellow:
iNm Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 lol scandal bataie?...pt 1 joc mai? eu daca as fi in locu tau as sta la masa cu el as vb si as rez toate pb ca apoi sa bem o bere ca amici! dar in fine eu o sa apar acolo cu toate ca nu ma stie nici draq dar toate au un inceput! lol mai vin mai aia din cr?te pleznesc eu cu o bere :D :beer:
ANdy5 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 pe tine te bate berea b@ :D ON : cred ca vin si eu
Thade Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 @cu Thade e altceva.. oricum nu e treaba voastra ce e intre mine si Spawn.. eu am spus ce am avut de spus.. tineti cont bine.. nu tineti tot asa de bine..ba taci in plm de milog, cand ai venit in bucuresti ai facut fata de copil plangacios ca a fost rau taticu thade cu tine si tu nu ai putut sa deschizi gurita ta fermecata de takimodo spadasin mic ca nu te-a lasat Osi, altfel ma faceai de ras, imi spuneai tu multe si ma speriai, vai tu, takimodutz, du-te dracu la gather, razi, bea si taci din gura (de fapt e singurul lucru pe care-l ai), cata idiotenie si cretinitate ai in cap'sorul ala al tau sa crezi ca rezolvi ceva prin amenintari, esti un penibil si un minuscul iar in locul celor din oradea nici nu te-as mai "invita" l a gather si am inca o impresie buna despre cei de acolo (radu, inm, mortu, garf, andy5 etc), tu nici sa le respiri aerul nu meriti ma schijo.ps: nu ma deranjeaza warn-ul/suspendul, sa curga, dar unele lucruri tre' spuse, nu?
Dani Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 ia aminteste-ti bine cum a fost gather ala.. intreaba-i pe Osi, h4x0r si vudu si vei fi uimit de raspuns.. eu nu ma mai cert cu tine ca n-are rost.. stiu ca mai mult nu poti :tiphat:
Thade Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 tu ai vazut alt film :(btw ai venit la gather sa ma bati, te-ai plans ca o miloaga :( asa ca stai acolo in banca suferinzilor si a milogilor ma takimodolista adminilor/moderatorilor pe care tu vrei sa-i bati sau pe care i-ai amenintat:L!nuXInvisibleAhilosuEU(adica eu)GarfieldSpawnKitteetceu zic sa te duci la biserica milogilor sa pui o luminare cu un varf de lacrima.