Jump to content
Guest Mr-Big-Shot

Cresterea Alocatiei !

Recommended Posts

Guest Mr-Big-Shot

manifestare sau manifestatie?

Si dau click pe banner pentru vot ca sa iei tu bani? Bannerul nu are legatura cu nici o alocatie. Is ceva fete goale.

Nu e nicio fata goala acolo.Si ca tot veni vorba de ortografie, se scrie "is" sau "sunt" ?>:P

=)) ar fi bine s-o mareasca sa o faca 1 milion cu 250 de mi ce faci 1 bidon si 1 pachet de tigari =)) ma uit la ce alocatie au celalte tari UE si imi lasa gura apa :bananadance2:

compara pib-ul tarilor din vestul europei cu cel al Romaniei si apoi iti dai seama de ce avem alocatiile asa 8-|

gexy, alocatia aia nu e sa iti iei tu tigari ... (nu ca asta ai face, dar tot acolo se ajunge)

Daca maresc astia alocatia ne trezim cu drogati la tot pasul :rofl1: ca doar traim in RO.

Acuma ar merge un quote din biblia romanului ... asa ca prostesti pe altii care poate cred chestia asta! DUTE MA SI LUCREAZA, NU CERSI CA UN BOSCHETAR!!! :comp1:

Good news ... in curand ramai fara blog ;;)

' date='Nov 5 2007, 23:27' post='2350457']

zic ca e binevenita pentru multi...chiar sunt unii elevi...care strang cecu tot si in noul an isi iau carti si ce le trebuie pentru scoala.... :blink:

asa este...din pacate este foarte mica tinand seama de nevoile unui elev....daca nu s-ar mai fura atat sigur ar fi si alocatiile mai mari

lol mie abea ieri mi-au dat cecu :D si mai am si 4 file in el pe care 2 le iau joi :D

@cik din ianuarie imi vine acasa alocatia si imi vine si 320 de mi sau cat ziceau :)

Cam asa ceva va fii :>

Din 1 ianuarie se mareste parca dar tot prea putin e #-o

sa-ti faci un blog doar pt asa ceva? tre sa fii disperat rau de tot :) iti bati joc si de bloggeri aici dar si de copiii care nu-si dau seama de prostia omeneasca..

@vezi ca s-ar putea sa iei ban cand vor vedea atatea click-uri deodata :)

p.s. daca vreti careva sa ramana fara widgebucks.. dati-i click de pe acelasi ip de cate ori puteti :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...