Guest Mr-Big-Shot Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Elevii au inceput o manifestatie pentru a mari alocatiile. Acest anunt a aparut la TV intr-o declaratie facuta de Traian Basescu !!! Sustine aceasta manifestatie si voteaza cresterea alocatiei pe http://www.alocatie.blogspot.com/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpecialEffects Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 mai bine postai la stiri ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SYNDROM3 Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 1.Reclama la blogurii se face la Publicitate2.Acest subiect a mai fost postat odata...3.Nu cred ce scrie acolo :whistle: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabolik_01 Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Faceti greva nu va mai duceti la scoala :rofl1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valek Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 manifestare sau manifestatie?Si dau click pe banner pentru vot ca sa iei tu bani? Bannerul nu are legatura cu nici o alocatie. Is ceva fete goale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gexy Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 ar fi bine s-o mareasca sa o faca 1 milion cu 250 de mi ce faci 1 bidon si 1 pachet de tigari ma uit la ce alocatie au celalte tari UE si imi lasa gura apa :bananadance2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zym3r Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 exact si asta e motivul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mr-Big-Shot Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 manifestare sau manifestatie?Si dau click pe banner pentru vot ca sa iei tu bani? Bannerul nu are legatura cu nici o alocatie. Is ceva fete goale.Nu e nicio fata goala acolo.Si ca tot veni vorba de ortografie, se scrie "is" sau "sunt" ?>:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
FujiPa Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 ar fi bine s-o mareasca sa o faca 1 milion cu 250 de mi ce faci 1 bidon si 1 pachet de tigari ma uit la ce alocatie au celalte tari UE si imi lasa gura apa :bananadance2: compara pib-ul tarilor din vestul europei cu cel al Romaniei si apoi iti dai seama de ce avem alocatiile asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blaidy Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 gexy, alocatia aia nu e sa iti iei tu tigari ... (nu ca asta ai face, dar tot acolo se ajunge)Daca maresc astia alocatia ne trezim cu drogati la tot pasul :rofl1: ca doar traim in RO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valek Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Nu e nicio fata goala acolo.Si ca tot veni vorba de ortografie, se scrie "is" sau "sunt" ?>:PIs, ca e Linkmania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeX LuTHoR Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 I don't give a f**k ca se da alocatie sau nu, ca se mareste sau scade ... de obicei, de banii aia nu iti ajunge sa iei aproape nimic ... Deocamdata alocatia e 250 ... e binisor ... merge de o berica cu prietenii ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ahilosu Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 blog facut pentru widgetbucks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legacy Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 aha ... ce au ajuns oamenii sa faca ptr banii... la munca nu la intins mana :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dev Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Acuma ar merge un quote din biblia romanului ... asa ca prostesti pe altii care poate cred chestia asta! DUTE MA SI LUCREAZA, NU CERSI CA UN BOSCHETAR!!! :comp1: Good news ... in curand ramai fara blog Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbull™ Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 vb lui dev. fugi la munca si nu-ti mai pune baza`n alocatia scolara!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 aha ... ce au ajuns oamenii sa faca ptr banii... la munca nu la intins mana :DWORD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fury Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 zic ca e binevenita pentru multi...chiar sunt unii elevi...care strang cecu tot si in noul an isi iau carti si ce le trebuie pentru scoala.... :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniacul_mu Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 ' date='Nov 5 2007, 23:27' post='2350457']zic ca e binevenita pentru multi...chiar sunt unii elevi...care strang cecu tot si in noul an isi iau carti si ce le trebuie pentru scoala.... :blink:asa este...din pacate este foarte mica tinand seama de nevoile unui elev....daca nu s-ar mai fura atat sigur ar fi si alocatiile mai mari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Nici macar pyt publicitate nu e ok..ptr ca e vrajeala..dc nu incerci sa postezi in Libertatea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fane Spoitoru Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 lol mie abea ieri mi-au dat cecu :D si mai am si 4 file in el pe care 2 le iau joi :D @cik din ianuarie imi vine acasa alocatia si imi vine si 320 de mi sau cat ziceau :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
c1ocan Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 lol mie abea ieri mi-au dat cecu :D si mai am si 4 file in el pe care 2 le iau joi :D @cik din ianuarie imi vine acasa alocatia si imi vine si 320 de mi sau cat ziceau :)Cam asa ceva va fii :> Din 1 ianuarie se mareste parca dar tot prea putin e #-o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 sa-ti faci un blog doar pt asa ceva? tre sa fii disperat rau de tot :) iti bati joc si de bloggeri aici dar si de copiii care nu-si dau seama de prostia omeneasca..@vezi ca s-ar putea sa iei ban cand vor vedea atatea click-uri deodata :)p.s. daca vreti careva sa ramana fara widgebucks.. dati-i click de pe acelasi ip de cate ori puteti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mdfck Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 nicio tigara nu-mi iau de 25 ron... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Angler Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 o sa fie 320 midar e aiurea cica o primim odata la 3 luni deci primi 960 mi ;| Link to comment Share on other sites More sharing options...