k3nt Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 am un celeron 2,66, 512 DDR si o placa video integrata intel extreme graphics 2 -82865G max 96mb, am avut most wantedul dar a mers mai nasol (placa video de vina) dupa parerea mea grafica lui carbon mi se pare mai proasta ar trebui sa mearga binisor jocul nu? se putea si most wanted juca dar era sacadat Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLoveCalifornia Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 cu placa integrata , NU !ps. sectiunea Jocuri era mai sus ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azra'il Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 am un celeron 2,66, 512 DDR si o placa video integrata intel extreme graphics 2 -82865G max 96mb, am avut most wantedul dar a mers mai nasol (placa video de vina) dupa parerea mea grafica lui carbon mi se pare mai proasta ar trebui sa mearga binisor jocul nu? se putea si most wanted juca dar era sacadatTi se pare mai proasta pentru ca nu mai e colorata in draci, asa zic unii si de ProStreet, ca e mai nasol decat Carbon ca grafica.OT: Nu va merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zym3r Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 pe placa ta de 96 mb in niciun caz nu iti va merge :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaemoN Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Ciudat ca pe Geforce 4 mergea cand aveam si 256 de mb acuma mi-am pus 512 si merge si mai bine credca . @:Kent incearca sa vezi poate iti merge :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Invisible Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Nu va merge cu placa integrata. Posteaza pe viitor la jocuri Link to comment Share on other sites More sharing options...