Guest Invisible Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Un fan al echipei Steaua Bucureşti, în Guinness Book Un suporter al echipei de fotbal Steaua Bucureşti, Aurel Răileanu, a intrat în Guinness Book datorită abilităţilor sale neobişnuite de a ţine "lipite" orice obiecte metalice pe piept şi faţă, care au fost testate într-un laborator din Anglia.Răileanu a acceptat să plece la Londra, la invitaţia tabloidului britanic The Sun, care a publicat în ediţia de vineri un amplu material, ilustrat şi cu fotografii despre bucureşteanul în vârstă de 40 de ani, pe care l-a numit "Magnetul uman".În urma testelor făcute la Colegiul Imperia din Londra, profesorul Russell Cowburn a declarat, pentru The Sun: "Tipul de forţă necesară pentru lipirea unei linguri pe pieptul lui Aurel, aşa cum mi-a arătat că poate face, ar trebui să fie între 100 şi 1000 de ori mai puternică decât câmpul magnetic al pământului. Cu aparatele folosite nu am detectat nimic anormal în privinţa câmpului magnetic, dar abilităţile lui pot fi generate chimic sau de ceva existent în pielea sau muşchii lui". Aurel Răileanu, care este fizioterapeut de meserie, susţine că prin abilităţile sale a reuşit să ţină pe piept şi un televizor, iar la Londra a fost testat de reprezentanţii Guinness Book, pentru stabilirea unui record mondial la cât mai multe agrafe de birou lipite pe faţă. Bucureşteanul a reuşit să ţină pe faţă timp de 5 secunde, 61 de agrafe de birou, iar la final, purtătorul de cuvânt al Guinness Book, Amarilis Espinoza a declarat: "Suntem fericiţi să-i spunem bun-venit în familia doborâtorilor de recorduri mondiale de la Guinness Book". Ziariştii de la The Sun i-au cerut să ţină pe piept şi Trofeul Barclays, care se acordă câştigătoarei Premier League, dar Răileanu nu a reuşit, motivând că nu greutatea acestuia a fost de vină, ci forma rotundă. "Nu greutatea a fost problema, ci forma sa rotundă. Nu am vrut să risc mai mult cu încercarea de a ţine trofeul pe piept, pentru a nu-l scăpa şi sparge, pentru că este un trofeu preţios. Mă bucur că l-am atins, pentru că sunt un mare fan al fotbalului. Acasă ţin cu Steaua Bucureşti", a declarat la final Aurel Răileanu, pentru The Sun.Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 2.11.2007 la ora 11:18 Link to comment
Zym3r Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 si ce legatura are cioara cu barza (ca e suporter si ca e magnet)? Link to comment
SYNDROM3 Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 si ce legatura are cioara cu barza (ca e suporter si ca e magnet)? Tabloidu The Sun e un contidian care se bazeaza pe fotbal... Il felicit pentru ce a facut sper sa aibe si o reprezentatie life ca nu prea cred :D Link to comment
Scream Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 mai sunt si oameni din astea...bv lui...s`a inbogotzit de la aia de la guinness book :) Link to comment
Fury Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 bravo lui...e ceva sa intri in carte... Link to comment
Deian69 Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 mai sunt si oameni din astea...bv lui...s`a inbogotzit de la aia de la guinness book :)primesti bani? :o Link to comment
Guest <Raziel> Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 macar se pricepe la ceva,bv lui :) Link to comment
LeX LuTHoR Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 primesti bani? :oNu prea cred ... sau poate primesti ? Ar fi calumea ... Anyway bv lui. Link to comment
Deadman007 Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 bv lui....un roman in guinness book ....good job :right: Link to comment
mihai91 Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 da primesti bani daca intri in cartea recordurilor...bravo lui Link to comment
oick Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 A aparut si la noi in ziare acum ceva timp.. dar nu cred ca multa lume i'a dat atentie :)Eh bv lui Link to comment
Raul Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 A aparut si la noi in ziare acum ceva timp.. dar nu cred ca multa lume i'a dat atentie :)tu i-ai da daca ar fi prezentat intr-un articol mic pe la josul paginii ? Link to comment
b1ackic3 Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 primeste bani , normal + calatorie moca :D Link to comment