LeX LuTHoR Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 George W. Bush, urmas al lui Vlad Tepes? Presedintele SUA, George W. Bush, ar fi urmasul lui Vlad Tepes. Sau cel putin asa sustin ziaristii de la New York Post , care s-au gandit sa faca arborele genealogic al familiei liderului SUA, potrivit Rompres. Astfel, ziaristii au constatat ca majoritatea stramosilor lui Bush au sosit in America in perioada coloniala. Surprinzator a fost ca Bush ar fi inrudit si cu Vlad Tepes, voievodul roman cunoscut in lume mai ales datorita romanului ?Dracula?? semnat de Bram Stoker in 1897. Criticii liderului de la Casa Alba pot gasi o sumedenie de asemanari intre Bush si imaginea domnitorului roman considerat un despot insetat de sange care si-a condus supusii apeland la tortura si crima impotriva tuturor celor care i se opuneau, dar a stiut si sa-i apere de pericolul invaziei otomane. Conform aceluiasi bizar arbore genealogic, George W. Bush este inrudit cu Marilyn Monroe, Brad Pitt si proprietarul PlayBoy, Hugh Hefner, Madonna, Celine Dion, Tom Hanks, si Barak Obama. Sursa : acasa.ro Link to comment
RaifalM3n Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 hahaha foarte tare frate ! eu zic ca se trage din maimutze Link to comment
xIcarus Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Da, stii, era frate-miu acum cateva mii de ani. Astia nu stiu ce sa mai scoata. Bine, este o posibilitate dar mi se pare o tampenie, ce doamne-iarta-ma le-a venit sa faca arbore genealogic...? Answer? Americans... Intr-o zi continentul america va disparea ca urmare a unui experiment idiot, eu asa prevad. Link to comment
Balkanik Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 sigur...maine o sa auzim ca basescu e urmas a lui napoleon (chiar si ala a vea un brton interesant) Link to comment
Mayhem Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Incredibil! Ce rude are omul acesta! :-j :-j Link to comment
mihai91 Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 lipsa de ocupatie din partea americanilor.... in loc sa ii intereseze viitorul ei se intereseaza de trecut .... de parca ar face bush ceva mai bun daca stie ca e din vlad tepes.... Link to comment
Diabolik_01 Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 L-a ce se gandesc si astia....Peste cativa ani vor zice ca este ruda si cu bin laden Link to comment
Stalk3r Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 @mihai , is destui americani care sa inventeze viitoru , care sa zboare prin spatiu , care sa cucereasca lumea , si care sa manance junkfood all day long :Dont. : .. daca bush` se trage din tzepesh .. , yo ma trag din Putin lol Link to comment
Zym3r Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 in primul rand tepes nu era insetat de sange, in al doilea rand: si marmota? asemanari gasesti la tot pasul intre oameni de diferita cultura, rasa etc. asta nu inseamna ca toti suntem rude. (asta daca nu luam in calcul pe adam si eva :-") Link to comment
iLoveCalifornia Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Americanii nu mai stiu ce sa faca ca sa puna mana si pe castel etc. fura istoria romanilor Link to comment
Chris567567 Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 lol ulise, dar totusi cred ca nu se baga ei la asa ceva, la cat sunt de ... le e frica de stafiile din casteldaca asta se scrie in presa din america, inseamna ca intr-adevar geme prostia in ei Link to comment
Scream Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 doamnee alta perla scoasa de americani astea chiar sunt prosti deabinelea :) ma mir ca nu l`au facut ruda si cu bin laden sau cu vreunu care erea in avioanele care au lovit turnurile :D Link to comment
SYNDROM3 Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Eu nu vad nici o asemanare intre cei doi. Link to comment
mad_eye Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 @ Syndrom3 pai cate generatii au trecut de la tepes pan la bush slabe shanse sa mai fie vreo asemanare.da ma ,americanii astia nu au ce face ...peste cateva zile poate aflu si eu ca sunt ruda cu o personalitate biblica/istorica ... totusi asta cu ce m-ar incalzi ?nu conteaza cine esti ci ceea ce faci! Link to comment
never Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 e na?daca boschet e urmasul lui tzeapa atunci eu sunt unchiul lui isusget seriuos...ps: mad eye ai semnatura kilometrica Link to comment