Jump to content
Guest Invisible

Lane Garrison, din "Prison Break", condamnat la închisoare

Recommended Posts

Guest Invisible

Lane Garrison, din "Prison Break", condamnat la închisoare

Imagine IPB

Lane Garrison, interpretul personajului David Apolskis - Tweener din serialul de succes "Prison Break", care, în mai, a pledat vinovat la acuzaţia de omor involuntar, după un accident rutier care l-a costat viaţa pe un adolescent, a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare, potrivit AFP.

Pe 21 mai, Garrison a recunoscut că a provocat un accident, care a avut loc pe 2 decembrie 2006. Maşina condusă de actor s-a lovit de un copac în Beverly Hills. Garrison a fost rănit uşor, dar trei pasageri ai maşinii au fost răniţi mai grav. Unul dintre aceştia nu a supravieţuit accidentului.

Potrivit autorităţilor, Garrison avea o concentraţie de alcool în sânge dublă faţă de limita maximă admisă prin lege. Actorul, care este închis din august, risca o pedeapsă cu închisoarea de până la şase ani şi opt luni.

Lane Garrison l-a interpretat pe deţinutul David Apolskis, poreclit "Tweener", în popularul serial de televiziune "Prison Break", care numără deja două sezoane. Acţiunea filmului se desfăşoară, în principal, într-o închisoare.

Garrison a realizat recent o înregistrare video prin care cere şoferilor să nu se urce în stare de ebrietate la volan.

Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 1.11.2007 la ora 17:33

Eu nu intru prea des prin aceasta sectiune, dar raman masca de fiecare data. Cum doamne sa il bage la inchisoare pentru un accident? Doamne 6 ani... Gata eu tac. Poate sunt idiot si nu inteleg multe, poate sunt obosit la ora asta, dar asta e prin top.

ai gandit ce ai spus ? legea e oarba , sau cel putin asa ar trebuii.... nu conteaza ca e star de cinema , fotbalist etc.... din vina lui un copil a murit , si nu cred ca daca sta 8 luni in inchisoare o sa il aduca inapoi .... daca nu se urca la volan beat nu se intampla nimic , deci din punctul meu de vedere merita si mai mult.... #-o

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...