{JM}Alex Lifetaker Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Postati aici toate id-urile pe care si le-a facut riddick, ca sa scapati lumea haos... Eu am dat accept la cateva iduri si cand ma uit, era Riddick... ID-URI: fanta_is_bad rome_thelionhearts jedy_lord riddick_bb nick70ro ( cu asta m-a pacalit, am crezut ca e Nickro, care are nick90ro, singura chestie care ma face sa ma gandesc ca riddick asta are ceva in cap) gladiator_slayer Exiled_Lamer
Taxare Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 gladiator_slayer @Slim .. a zis ca nu te suporta pt ca l-ai intrebat daca e buna ma-sa de p*** PM pt tot logul :D
{JM}Alex Lifetaker Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 Atentie inca un ID, gladiator_slayer !!! Am lista de ignore plina de conturi ale lui riddick...
alex Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 eu ma gandesc ca nu`s doi fratzi e un prost cu dubla identitate
{JM}Alex Lifetaker Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 cica is 2 fratzi...da princeofpersia parca e mai rasarit... riddick e prost de tot...
HellMaster Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Poate il baneaza aia de la yahoo pt ca a facut prea multe conturi :D
PrinceOfPersia Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Eu stiu ca are 5 conturi : Exiled_Lamer Gladiator_Slayer Rome_thelionhearts Fanta_is_bad Riddick_BB Ps: Jedy_lord e al meu !!!!!!!!
{JM}Alex Lifetaker Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 Exiled_Lamer - asta i se potriveste... exiled pt. ca l-am dat afara din clan, si lamer pentru ca asta e!!
alex Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 ideea e urmatoarea ne adunam vreo 20 clientzi rds care au fost spamatzi de astia facem o plangere si gata :D
{JM}Alex Lifetaker Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 Da... ce-ar fi viata fara riddick... Ma gandesc ce s-ar intampla daca riddick ar fi moderator linkmania :D
aolex Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 pe servere se comporta la fel ... si m-a pus dreq sa dau accept la un voice conference de al lui ca sa ii aud vocea de persoana nascuta in cernobal pe care o urmaresc dobermanii in spatele spitalului de nebuni strigand : Naspaaa !!! feriti-va de satana ca umbla printre noi , isi construieste armata :)
lucky13 Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 sanebunex copilu asta nu e cu toate acasa ,,, taxare trebuie sa le dai discutia ta cu el ... RIDDICK IMPUSCA-TE .. pls
{JM}Alex Lifetaker Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 Vrei sa moara dobermanii daca musca o bucata din riddick?? ala s-o fi dus prin africa si o fi luat vreo boala de pe acolo care distruge neuronii... cati o mai avea... :violent: :help:
rats Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 azi ma intreba cum poate deveni admin daca stie pe cine pupa-n cur, ca alti moderatori sau admini de pe linkmania (se stiu ei care)...
{JM}Alex Lifetaker Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 :) asta e... urasc pup!$%uristii ... dar ei tot vor exista...
D3moN Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 hai mai bine ne adunam si-i facem o vizita..si-i spoim usa cu ... rahat ca sa zic asa.. si scriem cu markeru "complimente din partea forumistilor lm"
{JM}Alex Lifetaker Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 Sau hai sa punem mana de la mana , si sa-i facem o calatorie catre Irak, fara intoarcere :) Poate avem noroc si il prind irakienii...dar cred ca ii dau si aia drumu doar ca sa scape de el...ca ii enerveaza si pe aia :D
BooM-retired Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Da imi zice shi mie cineva care e faza cu asta? Ce a facut? Dc are atatea conturi? Tine de JA sau de linkmania? Ca is total pe dinafara.