uzzylicious_ Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 http://beta.messenger.yahoo.com/download.php Are multe chestii noi si stase, le descoperiti daca`l folositi Link to comment
LeX LuTHoR Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 E o tampenie ... un prieten de al meu l-a incercat si cica e o idiotenie ... personal nu l-am incercat si nici nu ma tenteaza ... Link to comment
uzzylicious_ Posted October 30, 2007 Author Share Posted October 30, 2007 Mie nu mi se pare , e misto , grafica noua, emotionuri noi, chestii noi . E foarte misto, il incearca cineva , btw astept var full:x Link to comment
oick Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 E intradevar mai colorat are o grafica mai interesanta, sunete noi :lol: dar am impresia ca papa mai multi rami decat cel vechi :P Link to comment
tryby Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 L`am incercat si eu azi, m`a dezamagit 1. consuma multi rami 2. este prea incarcat, prea colorat, dupa un timp devine stresant 3. nu incap decat vreo 10-12 id`uri si e un scrool cat casa daca ai multi online in lista. Tot messenger 8 e bun momentan :D Link to comment
Guest Bogdan Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 de la 7 incoace nu am vazut nici o diferenta semnificativa intre variante...probabil ca o sa-l downloadez si pe asta cand nu mai e beta :) Link to comment
c1ocan Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Nu-mi place Beta asta e chiar praf rau.... Link to comment
Valek Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 defapt, consuma mai putini rami decat 8. Link to comment
{Strik3} Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 E misto Chestii noi si misto la el sunt avatarele mai mari , emoticons noi.. si posibilitatea de a vedea filmuletele de pe youtube direct in fereastra de chat .. pt ca apar automat daca se trimite un mesaj cu un link catre youtube :PTotusi am impresia ca , consuma ceva mai multi rami ..Il mai tin deocamdata.. daca face vreo faza revin la 8 :)Pentru cei care se plangeau mai sus de dimensiunea prea mare a agendei.. se poate modifica din options (Contact List -> Show Compact List in loc de Detailed List) ;) Link to comment
Mr. Markry Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Acum cateva minute l-am instalat si eu :) E mult mai ,,digital" daca intelegeti ce vreau sa spun! Mai usor de folosit, smilies sunt mai noi, interfata noua! Incercati-l ca nu veti regreta! Nu ii ascultati pe altii ce zic :D Smilies noi la Y!M! 9 BETA: Link to comment
Fury Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 mdeah tot la fel poti vb cu ceilalti.... :blink: ...dar totusi e o mica schimbare ...cel putin pe mine nu ma atrage asa mult :whistle: Link to comment
iLoveCalifornia Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Mie imi place , dar pacat ca o disparuta optiunea Change Skin Link to comment
kidumik Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 DAPZ nu e asa de bun messenger 9 da are un skin dragutz :) so alt ar fi si mai fain un skin de vista asa aero :) da nu imi place cum apare la useri :( aparee naspa Link to comment
oick Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Astept sa apara full poate o sa se poata face ceva si in privinta skin'urilor.Reinstalat 8 pana in ziua aia. Link to comment
qwertyz0r Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Mie imi place , dar pacat ca o disparuta optiunea Change Skin lol, apasa butonu ala de langa minimize pt a schimba skinul. p.s. Full-blown Skype™-copy (parerea mea ) Link to comment
Eustake Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Ce pc-uri aveti fratilor daca si messenger ziceti ca papa rami? mie imi place, o noua grafica.. era si timpul pentru asa ceva Link to comment
TyreXel Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Am pus si eu varianta beta, are mai multe chestii noi.Merita incercat. Link to comment
LeNoR Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Am instalat si eu acuma v9, mi se pare mai interesanta versiunea asta Link to comment
Guest <Raziel> Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 nu-mi place deloc l-am pus inapoi pe ala vechi (v8) Link to comment
LeX LuTHoR Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 E o tampenie ... un prieten de al meu l-a incercat si cica e o idiotenie ... personal nu l-am incercat si nici nu ma tenteaza ...Mda ... se pare ca m-am inselat ... m-am luat dupa amicul meu ... l-am instalat si pot spune ca e mai "cute" decat v8 ;) Link to comment
Legacy Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 mie imi palce, e mai cool :).. aduce a msn messenger Link to comment
DaemoN Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Vai e super versiunea asta nici nu se compara cu v8. Link to comment
Qarabag Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 bai tata l-am inst da numi mereabis cica :the application has failed to start because the application configuration is incorect reistaling the applicationP.S:ma ajuta careva si pe mine:D????? Link to comment
D.K. Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 bai tata l-am inst da numi mereabis cica :the application has failed to start because the application configuration is incorect reistaling the applicationP.S:ma ajuta careva si pe mine:D?????reinstaleazal ;) Link to comment