Jump to content
uzzylicious_

Messenger 9 Beta

Recommended Posts

Posted

E intradevar mai colorat are o grafica mai interesanta, sunete noi :lol: dar am impresia ca papa mai multi rami decat cel vechi :P

Posted

L`am incercat si eu azi, m`a dezamagit :|

1. consuma multi rami

2. este prea incarcat, prea colorat, dupa un timp devine stresant

3. nu incap decat vreo 10-12 id`uri :| si e un scrool cat casa daca ai multi online in lista.

Tot messenger 8 e bun momentan :D

Posted

de la 7 incoace nu am vazut nici o diferenta semnificativa intre variante...probabil ca o sa-l downloadez si pe asta cand nu mai e beta :)

Posted

E misto

Chestii noi si misto la el sunt avatarele mai mari , emoticons noi.. si posibilitatea de a vedea filmuletele de pe youtube direct in fereastra de chat .. pt ca apar automat daca se trimite un mesaj cu un link catre youtube :P

Totusi am impresia ca , consuma ceva mai multi rami ..

Il mai tin deocamdata.. daca face vreo faza revin la 8 :)

Pentru cei care se plangeau mai sus de dimensiunea prea mare a agendei.. se poate modifica din options (Contact List -> Show Compact List in loc de Detailed List) ;)

Posted

Acum cateva minute l-am instalat si eu :) E mult mai ,,digital" daca intelegeti ce vreau sa spun! Mai usor de folosit, smilies sunt mai noi, interfata noua! Incercati-l ca nu veti regreta! Nu ii ascultati pe altii ce zic :D

Smilies noi la Y!M! 9 BETA:

Imagine IPBImagine IPBImagine IPBImagine IPBImagine IPBImagine IPB

Posted

mdeah tot la fel poti vb cu ceilalti.... :blink: ...dar totusi e o mica schimbare ...cel putin pe mine nu ma atrage asa mult :whistle:

Posted

DAPZ nu e asa de bun messenger 9 da are un skin dragutz :) so alt ar fi si mai fain un skin de vista asa aero :) da nu imi place cum apare la useri :( aparee naspa

Posted

Mie imi place , dar pacat ca o disparuta optiunea Change Skin :banghead:

lol, apasa butonu ala de langa minimize pt a schimba skinul.

p.s. Full-blown Skype™-copy (parerea mea :| )

Guest <Raziel>
Posted

nu-mi place deloc :| l-am pus inapoi pe ala vechi (v8)

Posted

E o tampenie ... un prieten de al meu l-a incercat si cica e o idiotenie ... personal nu l-am incercat si nici nu ma tenteaza ...

Mda ... se pare ca m-am inselat ... m-am luat dupa amicul meu ... l-am instalat si pot spune ca e mai "cute" decat v8 ;)

Posted

bai tata l-am inst da numi mere

abis cica :the application has failed to start because the application configuration is incorect reistaling the application

P.S:ma ajuta careva si pe mine:D?????

Posted

bai tata l-am inst da numi mere

abis cica :the application has failed to start because the application configuration is incorect reistaling the application

P.S:ma ajuta careva si pe mine:D?????

reinstaleazal ;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...