Guest Invisible Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Trupa Firma, finalistă la MTV Europe Music Awards Trupa românească Firma este finalistă la categoria "New Sounds of Europe", la ediţia de anul acesta a MTV Europe Music Awards (EMA), premii ce se vor decerna pe 1 noiembrie la Munchen, informează MediaPro Music.Firma concurează în cadrul acestei noi categorii de premii alături de alte trupe europene în curs de afirmare pe plan european. Câştigătorul va primi nu doar prestigiosul premiu EMA, dar va avea şi ocazia de a performa în spectacolul de pe 1 noiembrie, de la Munchen, Germania.Trupa este finalistă la MTV Europe Music Awars, fanii săi putând-o vota în continuare, pe site-ul www.band.ro, pe toate link-urile aflate pe homepage, până pe data de 1 noiembrie, la ora 21:00. Începând cu ora 09:00 seara, votarea se va mută pe www.mtv.tv, unde reprezentanţii României vor duce cea mai importantă bătălie a voturilor.Împreună cu reprezentanţii altor două ţări, cei cinci băieţi din trupa Firma se află la un pas de a fi câştigătorii categoriei "New Sounds of Europe", lucru care le oferă şansa să închidă gala premiilor care va avea loc la Munchen pe 1 noiembrie, cu un recital live.Piesa "Baby is crying", primul extras pe single de pe albumul "Exit" produs împreună cu MediaPro Music, a fost îndrăgit de publicul din lumea întreagă, încât Firma se află printre finaliştii competiţiei în care iniţial au fost înscrise alte 20 de ţări."Din momentul în care am început să ne exprimăm artistic ca trupă, gândul ne-a stat numai la ce se întâmplă «afară». Tot ce am făcut a fost în spiritul muzicii de calitate care se ascultă în străinătate. Piesa «Baby is crying» este, cred eu, potrivită pentru ce aşteaptă cei din afara graniţelor ţării. Reverenţe pentru cei care ne susţin în pofida celor doi ani de absenţă de pe piaţa muzicală", a declarat Rocca, solistul trupei Firma.Trupa de rock alternativ Firma a debutat în 2001 cu o piesă intitulată "La orbire", care a dat şi numele primului lor album. Cântecul a fost difuzat în heavy-rotation de către postul MTV România, ajungând pe primul loc al topurilor muzicale naţionale.Formaţia de cinci membri şi-a petrecut cea mai mare parte a anului 2002 în studio, lucrând la un album care le-a adus un contract cu o casă de discuri, un an mai târziu. Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 29.10.2007 Link to comment
LeX LuTHoR Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Felicitari ! Nu pot spune ca sunt un fan de-al lor dar ma bucur pt. ei ! ;) Link to comment
Ahilosu Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 mi-e sila de muzica ce-o canta. daca astia-s cei mai buni, e grav :/ Link to comment
Zym3r Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 cine e finalista? nu am auzit de ei. Link to comment
PulsatioN Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Le urez bafta , desi n-am auzit de ei. Link to comment
SnoopY Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Un mic off : De la ce ora este EMA ? [Ma refer la ora Romaniei]ON : bv lor , sper sa castige ... :) Link to comment
SYNDROM3 Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Nici nu stiu cine sunt astia :blink: oricum sper sa aibe succes Link to comment
Balkanik Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 parca am auzit de ei ...se pare ca au ceva melodii misto! Link to comment
c1ocan Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Never herd of them .....oricum bafta :D Link to comment
oick Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Canta asa un rock obosit Oricum bv lor, am primit mail de Mtv cica sa'i votez..si imi insira acolo vreo 20 de siteuri unde se poate vota odata la 10 min de 10 ori pe zi....as if Link to comment
1/2 Man 1/2 Amazing Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 mi-e sila de muzica ce-o canta. daca astia-s cei mai buni, e grav :/ma tot gandesc pe ce criterii se aleg trupele astea ... Link to comment
never Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Pe criterii de calitate, nu ati auzit de ei fiindca canta muzica rock care nu indeplineste "criteriile de kitsch" pt a putea fi difuzata la posturile de radio din Romania. Anyway chiar au niste molodii interesante.ps: we love manele, dooh Link to comment
1/2 Man 1/2 Amazing Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Eu am auzit de ei, dar rockul pe care il canta este chiar slab. Chiar se poate face rock bun, de calitate. Insa ce fac baietii aia nu se poate numi asa. Sunt PRAF!ps: de ce tot timpu trebuie sa apara un destept sa isi dea cu presupusu ca toti sunt manelisti? Link to comment
never Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 nush ce ai auzit tu dar, cele mai bune melodii ale lor nu sunt cele promovate... asculta primul album sa vezi ca o parte din ele sunt superbeps: nu interpreta acea sintaxa cuvant CU CUvant, ea are un subinteles, daca il gasesti ai tot respectul meu Link to comment