{JM}Alex Lifetaker Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Salutare... bunica-mea a primit ieri o scrisoare, in care era anuntata ca a castigat un apartament in valoare de 200.000 euro de la pandora cosmetics... In cazul in care doreste sa castige si o masina Chevrolet, trebuie sa cumpere produse in valoare de 800.000 , iar daca vrea sa mai castige 50.000.000 lei trebuie sa trimita comanda in urmatoarele 5 zile... Voi ati primit asa ceva?? eu sunt 99% sigur ca e pacaleala... :) Au si adresa pe plic, www.pandoracosmetics.ro , intru acum pe site sa vad despre ce e vorba...
lucky13 Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 are stampile semnaturi ceva ? numere de telefon ? mai bine le trimiti lor un e mail si le spui despre ce-i vorba
MontBlank Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 In cazul in care doreste sa castige si o masina Chevrolet, trebuie sa cumpere produse in valoare de 800.000 E clar.... :help: Scamatorie
{JM}Alex Lifetaker Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 Nu mah, v-am spus ca sunt sigur ca e pacaleala, eu ziceam daca au aia voie sa minta in halul ala...Pe paginile care le-am primit in plic scria CLAR ca am castigat apartamentul, si daca vreau chevroletul si 50 mil. lei, sa mai cumpar produse in valoare de 800k, respectiv sa trimit comanda in maxim 5 zile. M-am uitat pe siteul lor si zicea ca va fi o trecere la sorti , si astfel se va desemna castigatorul...ceea ce are logica...insa ei pe foi au scris altceva. Pot fi dati in judecata ma gandesc...
D3MENTU Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Nu stiu daca ii poti da in judecata da oricum chiar daca ii dai iti dai seama cat te costa...deci nu are rost
H.F.A Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Tu inca mai crezi in mos craciun ? XD Normal ca e teapa... parerea mea.
{JM}Alex Lifetaker Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 Tu inca mai crezi in mos craciun ? XD Normal ca e teapa... parerea mea. Am scris mai sus ca STIU ca e pacaleala... insa aia incearca sa profite de oameni...
Wasssup Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 mai crezi in tooth fairy ? :P lol glumeam...am vazut ca ti-ai dat seama ca e PRANK :D
{JM}Alex Lifetaker Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 u can close the topic... :D That s%ck#d...
M Power Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Tzeapa!Asa primisem si eu un mail k am castigat 2 mil de Euro si l-am sters direct! These things don't happen to those who really need it... :)
{JM}Alex Lifetaker Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 Da ma... dar una e sa primesti mail, si alta e sa primesti scrisoare acasa, in care iti apare unu care iti ofera banii si zice "acesti bani vor fi ai tai ,xxxxxxx " , plus un apartament "pentru xxxxx" Deci din ce scria pe foile din plic, AI CASTIGAT GARANTAT apartamentul...si daca vreri si masina si 50 mil in plus, trebuie sa mai comanzi... Oricum... that s#cked... smecheri sunt unii...
Ahilosu Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 fa o vizita la adresa aia...sau fa un spam la adresa aia...
{JM}Alex Lifetaker Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 Lol pai a zis taica-meu sa le dam o scrisoare si sa le zicem sa ne de acum apartamentul si dup-aia ii cumparam de 8.000.000 ,nu de 800.000... Bine, el e old timed... ca sa zic asa... eu preferam sa le trimit o scrisoare ca a lor, in care sa le zic ca au castigat o mare pu%@ in valoare de 500.000 euro, si daca vor s-o ia in g##@ in urmatoarele 5 zile, sa-mi dea 1 milion... daca nu , o vor lua in @#$ pe gratis :) Dar deh... fitze de skater... :D
Guest asdrtyklm Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 in general baietii au lingvisti buni care "te fac" din cuvinte. Iti trebuie la un proces pe langa avocat niste lingvisti mai buni ca"sa-i faci" tu pe ei. Sunt ceva sanse dar trebuie ca absolut peste tot in scrisoare formularile sa fie fara echivoc. Cei de la Reader's Digest merg pe acelasi tip tampit de abureala. Hartie consumata de-aiurea, desi cred ca un mare numar de romani au luat, iau si vor lua tzeapa.
BOUNTY_KILLER Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Yo cred ca jumate din toate mamele prietenilor mei au primit scrisoarea aia Ma intreb oare cate foi si cerneala a consumat in loc sa o dea la cine are nevoie de ea???
demonium Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Cand primesc un plic de la o firma "Pandora" ultimul lucru pe care vreau sa il fac este sa il DESCHID...
{JM}Alex Lifetaker Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Oh no !! Am deschis cutia(plicul de fapt)Pandorei !!! :( :(