Jump to content
LeX LuTHoR

Ce se mai poate descoperi in Google Earth

Recommended Posts

Ce se mai poate descoperi in Google Earth

Revista suedeza Pc for Alla a realizat un top al celor mai ciudate / interesante lucruri ce se pot vizualiza in Google Earth.

Google Earth este aplicatia care ne-a adus mai aproape Pamantul, asa cum se vede el din satelit. Din cand in cand, in Google Earth sunt descoperite si lucruri mai putin obisnuite, mai ciudate sau doar interesante.

Dupa racheta de croaziera semnalata in urma cu cateva luni, iata acum si alte astfel de imagini, preluate de la revista suedeza Pc for Alla (”PC-uri pentru toti”). Unele dintre ele sunt mai cunoscute, altele inedite. Pentru fiecare astfel de locatie sunt precizate coordonatele, care pot fi inserate in Google Earth pentru a ajunge la locatia respectiva din aplicatie.

Indianul cu casti

Cunoscut sub numele de Badlands Guardian, “indianul” este o structura geomorfologica localizata in Alberta, Canada, care din aer, arata remarcabil de asemanator cu un cap de om impodobit cu penele caracteristice indienilor, si care pare sa poarte casti in ureche. Imaginea “castilor”este data de un drum terminat cu un put petrolier, care nu mai este folosit. (Coordonate: 50.010083,-110.113006).

IPB Image

Fermierul indragostit de Oprah

Un fermier din Arizona, Statele Unite, se pare ca este un fan al realizatoarei americane de show-uri TV Oprah Winfrey, asa ca a realizat pe terenul sau un labirint gigant cu imaginea acesteia. (Coordonate: 33.225488,-111.5955).

IPB Image

Avionul de vanatoare din parcare

Si tot la capitolul avioane, iata si un avion de vanatoare, de data asta la sol, dar intr-o parcare din localitatea Sevres, din apropierea Parisului. (Coordonate: 48.825183,2.1985795).

IPB Image

Masina parcata pe perete

Unele tari se pare ca au gasit solutii inedite pentru problema locurilor de parcare, dupa cum se vede in imaginea din orasul Westenbergstraat, Olanda. (Coordonate: 52.069207,4.3139865).

IPB Image

Vaporul rasturnat

Tot la capitolul accidente, iata si imaginea unui vapor plutind pe o parte in urma unui accident maritim din Basrah, Iraq. (Coordonate: 30.541634,47.825445).

IPB Image

Iepurele roz urias

In incheiere, iata imaginea unui iepure roz urias realizat de un grup de artisiti din Viena in Prata Nevoso, Italia. Iepurele are o lungime de aproape 70 metri si are si un nume, Hare. (Coordonate: 44.244273,7.769737).

Sursa : infoportal.ro

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...