bunny Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Indeed, eroare pe cand sa dau si eu Post New Topic. #-o In fine ideea on-topicului suna ceva de genu: Amintiri din viata reala placute sau mai putin placute, ce-ati dorii sa le share with us. :) Eu am sa postez mai tarziu, caci am ceva amintiri funny. Rugaminte: Orice reply sa inceapa cu I will always remember.. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alvin Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 OFF:Asa da:PON: I will always remember...un lucru mai putin placut cand m-a lovit masina cand ma plimbam cu bicicleta..am zburat vreo 3 metri dar nu am avut nimic numa niste zgarieturi dar bicicleta ...ghidonul indoit pedala indoita #-o #-o ....nu o sa uit niciodata acest lucru :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeX LuTHoR Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 I will always remember cum mi-a murit in brate Tomy, primul meu caine ... dupa ce a dat masina in el :( Nu o sa uit asta niciodata .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoNamed Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 I will always remember....cum tipa diriga la mine sa vin la scoala ca ma exmatriculeaza ca sunt un neserios si cum imi trimitea citatii pe acasa sa se duca ai mei la scoala urgent sa rezolve situatia mea.PS: Si acum tot la fel stau lucrurile...deh am intrat la liceu mai usor cu scoala acum :beer: :crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
c1ocan Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 I will always remember cand ma muscat cainele unchiului meu...a lasat o urma urata #-o & multe altelee 8-> Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wizard Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 I will always remember... prima data cand am jucat half-life si am ajuns acasa pe la 11-12 noaptea se speriase mama :) (aveam cam 9-10 ani)si bineinteles I will always remember LinkMania Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunny Posted October 28, 2007 Author Share Posted October 28, 2007 My turn :) I will always remember o singura faza la care am ras o zi intreaga. N-am sa uit niciodata momentele cand am pus cu Darky laxative intr-o sticla de cola, si le-am dat la colegi sa bea. La ora de fizica pe cine ii durea stomacul? In fine si alte momente pe care n-am sa le uit: - primul sarut (like yeach, first time u know how it feels ) - prima prietena, omg she wuz so dumb... :blink: - cand mi-a cazut telefonul de la etajul 1 si credeam ca s-a dus, cand colo el inca mergea :error: +multe altele de care nu-mi mai aduc aminte, yet. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 sry bunny dar mai sunt cel putin 2 topicuri cu cele mai frumoase/cele mai neplacute amintiri :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ahilosu Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Imi voi aminti intotdeauna de antrnorul pe care l-am avut intre 12 si 14 ani. Poate daca nu era el, as fi jucat si eu in alta parte. poate ar fi fost mai bine.Imi voi aminti intotdeauna de antrnorul pe care l-am avut intre 12 si 14 ani. Poate daca nu era el, as fi jucat si eu in alta parte. poate ar fi fost mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaifalM3n Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 I will` always remember...primu meu revelion alaturi de oameni adulti` petreceriile de la deva din camin` si noptiile pierdute cu golanii!!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunny Posted October 28, 2007 Author Share Posted October 28, 2007 sry bunny dar mai sunt cel putin 2 topicuri cu cele mai frumoase/cele mai neplacute amintiri :)Damn, sry :( am dat un search aseara, era 2 noaptea :D gasisem un singur topic referitor la "Amintiri din copilarie" dar era de prin 2005, ma gandeam ca daca dau up ma trezesc cu warn. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mayhem Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 I will always remember... seara de bal ... cand m am indragostit de colega mea :wub: :> :blush: :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alvin Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 I will always remember... seara de bal ... cand m am indragostit de colega mea :wub: :> :blush: :>Myky ce armasar esti:P ROmeo in persoana :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4pst3r Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 I will always remember...Cand am tras prima oara dintr-un trabuc prin clasa a 8-a pe la o petrecere.I will always remember...Catelul Fred de pe langa bloc, care latra dar nu musca (1987-2006).I will always remember...Parculetul (inlocuit de curand de un rahat de firma) din fata blocului.I will always remember...Jegul ala de de profa de fizica care intr-a 10-a imi dadea numai 3 si 4.I will always remember...Prima mea bicicleta (BMX de 600 de mii). Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLAND Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 I will always remember... serile de vara in care mergeam la furat de cirese, pere etc I will always remember... prima mea zi pe schiuri I will always remember... ziua in care m-a prins tata ca am fumat I will always remember... o seara cand am mers in cimitir cu niste amici si eu m-am despartit cu inca unu de ceilalti si i-am speriat de mama focului etc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNm Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 I will always remember... prima bataie din viata mea ( m-am ales cu arcada sparta )I will always remember... prima relatie in care a aparut si iubirea ...I will always remember... ziua in care am devenit barbat :>I will always remember... ziua in care am castigat primii bani munciti :DI will always remember... clasa a 12a si o parte din colegi ( garf TE IUBESC :wub: <-- gay style :D )si mai sunt si altele care momentan nu mi le amintesc :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANdy5 Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 I will always remember ...ziua in care m`am apucat de fotbal I will always remember ...meciul in care mi`am spart arcada :D I will always remember ...serile de vara in care ma distram cu prieteniimore 2 come, i hope Link to comment Share on other sites More sharing options...
gexanu Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 I will always remember..........Ziua in care m-am apucat de fumat si peste cateva saptamani a aflat tata (acuma no problemo) I will always remember..........Ziua in care m-am indragostit nebuneste I will always remember..........Zilele pe care nu le mai petreceam la scoala! I will always remember..........Prima betie nu se uita nici o data ca e ce-a mai zdravana(Nu ca alti bei o bere faci flotari prin parc se simte el cine e daca isi mai aduce aminte ) I will always remember..........Ziua cand m-am apucat de jucat Mu :dooh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
<Skess> Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 I will allways remember . . . cand am inceput clasa I - a si am inbolnavit I will allways remember . . . zilele nemaipomenite cand nu am fost la scoala I will allways remember . . . ziua cand am devenit barbat I will allways remember . . . primul meu revelion with friends Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4x Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 I will always remember ...noptile de vara (aveam vreo 11-12 ani) si stateam cu baieti de 20 de ani pe afara...si aia vorbeau de "altceva" si eu ramaneam :oI will always remember ...prima zi de CS (eram mai rau ca un bot)I will always remember ...prima iubire..era cu 2 ani mai mare ca mine :-"I will always remember ...colega mea de banca :wub: (n-am s-o uit niciodata) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayana Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 I will always remember ...- noptile de vara petrecute pe la 12 ani jucand tupu pe langa bloc- serile nebunesti petrecute cu prietena mea cea mai buna in vremurile noastre bune prin cluburi- primele joburi- primul prieten- prima noapte cu actualul prieten- ziua cand mi-am dat seama ca lacrimile la momentul oportun te pot duce departe (in viata personala, ma refer)- zilele iesite cu mama... e o super tipa...- etc... alte chestii micute :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OriginalSin Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 I will always remember ... a lot of stuff ... - betiile care le trageam cu "gasca" la unul din prietenii nostrii - 1st time i got laid ( "The day I became a man ? O_o ... FFS guys" - 1st kiss etc etc - 1st time i got high :wub: nu mia mai trebuit dupa ma luat prea "tare" - 1st time i got prima amenda :rofl1: pt 2 guri de bere pe o banca in parc - when i laughed a whole night with a mofo about Y!M emoticons o_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLoveCalifornia Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 I will always rember clasele 1-6 , eram aproape toti din cartier in aceasi clasa !cand ne-o fugarit garda ca am facut baie in botanica cand m-am apucat de CS Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunny Posted October 30, 2007 Author Share Posted October 30, 2007 - when i laughed a whole night with a mofo about Y!M emoticons o_OGuess that would be me. :Dot:- ratele si vanatori, saritul coardei, pitita, tara tara vrem ostasi, fotbalul din spatele blocului de tipa vecina ca vine si ne bate, doar cateva amintiri din copilaria mea, poate si a vostra. :) i will always remember that. :D- prima mea bataie, prima oara cand m-am imbatat, damn...ce mi-as mai retraii copilaria. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lifedesignerboy Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 I will always remember-first kiss I will always remember-first love I will always remember-knd ne jucam cu pistoalele cu bile knd eram mic I will always remember-knd umpleam baloane cu apa si udam fetele,si m-a prins o tipa si in loc sa ma bata,m-a pupat,avea vreo 19 ani si eu 8 crek :X I will always remember-knd imi faceam cazemata din cartoane si zapada artificiala,"furate" de la magazine, in cartier si venea ploaia si se alegea prafu I will always remember-knd stateam ore in sir cocotatzi in corcodus,mancam si discutam intr-una 8-> I will always remember-knd jucam fotbal in fata blocului si loveam toate masinile si se lua vecina k sa nu dam la ea in geam,desi avea gratii I will always remember-knd mergeam la furat de capsuni I will always remember-knd ma jucam pitulusu cu tot cartieru aproape and maaany maaaany other things .. Link to comment Share on other sites More sharing options...