Jump to content
Guest marcel22

viteze cable link

Recommended Posts

Guest marcel22

salutare care ar putea sa ma lamureasca si pe mine cu vitezele reale de la cable link,am abonamentul de 45 RON si 4mbps (cred) al treilea si nu stiu care e viteza reala de download si upload acuma de pe trackere romanesti trag cu maxim 20kBps,oare e normal pe click-net la abonamentul de 3mbps trageam cu 300 kBps! oare atat de jalnice sa fie vitezele de la rds ?!?

Guest Invisible

Abonamente Cable Link +

Serviciul Cable Link+ este destinat abonatilor CaTV RCS & RDS.

Nelimitat 45 LEI

2 adrese E-mail Anywhere, 10 MB

1000 minute in reteaua RCS & RDS

200 minute in reteaua Romtelecom

NOU! viteza de pana la 4 Mbps

programul special "I Love Link!"

NOU! 30 de minute in retelele de telefonie mobila

Depinde de trackere, si de peeringul cu rds.

spre exemplu, pe czone abonatii rds trag cu max 5mb/s, iar evolva cu 7 mb/s

Guest marcel22

de pe iplay si de pe torrentbits trag cu 20 kbps pe czone nu am cont dar din cate stiu iplay e cel mai bun din tara asa ca nu cred ca ar fii probleme cu perrringul de oriunde trag trag cu 20 si de pe extern la fel (torrentreactor sau mininova intre 17-26 kbps) mi-au dat un modem motorola din acela cu buton stand-by deasupra am placa de retea pe placa de baza standard 10/100 nu cred sa fie problema de la mine,iar la cable link de 4 mbps chiar trag cu 4 mbps (sau cel putin asa ar trebui) ca la click-net care l-am avut pana acuma trageam cu 300 kBps desi aveam abonament de 3 mbps,de curand am trecut la rds in speranta unor viteze mai mari dar am avut o mare neplacere cand am vazut ce viteze penibile sunt (20kBps) daca m-ar putea ajuta cineva cu niste informatii il rog sa bage marcel_kn la yahoo messenger,iar chestia cu speedtestul mia iesit urmatoarele :downloadul 455kb/s si uploadul 891 kb/s asta pe servarul de la bucuresti (piramida galbena care mi-au recomandato ei) in orice caz am sa trec saptamana asta pe la rds sa vedem care ar fii problema,pentru ca 20 kBps din punctul meu de vedere chiar este o problema si tin sa va multumesc pentru interesul pe care mi la-ti acordat chiar nu ma asteptam la raspunsuri asa de repede

probema ta, in general, este din cauza configuratiei programelului utilizat,

ori ai un firewall prost care iti creeaza probleme si blocheaza porturi (firewallul de la Kaspersky 7 nu se "impaca" cu utorrent, asta constatat eu; indiferent de OS si ce modificari i-as face la firewall tot raman neconectabil, iar cu cel incorporat in XP nu am probleme)

desigur viteza de download este puternic influentata si de nr. de seederi si viteza lor de upload

Guest marcel22

tin sa precizez ca nici antivirus sau firewall nu am in afara de cel de la windows xp iar de virusi nu prea cred ca daca ma conectez la click net cu ala trag normal cu cat ar trebui la romtelecom trebuind sa introduc username si parola ca sa ma conectez asa ca nu sunt loghat la click net cand dqau drumul la calc iar chestia cu nr de seederi vam spus ca indiferent de torrent sau tracker viteza este aceasi (20kBps) as vrea totusi sa imi spuna cineva care are abonamentul cable link de 45 RON si are cont pe iplay sa imi spuna cu ce viteza trage in general de acolo ... pe www.testmy.net au iesit urmatoarele Your connection is: 1203 Kbps or 1.2 Mbps

You downloaded at: 147 kB/s

tin sa precizez ca nici antivirus sau firewall nu am in afara de cel de la windows xp iar de virusi nu prea cred ca daca ma conectez la click net cu ala trag normal cu cat ar trebui la romtelecom trebuind sa introduc username si parola ca sa ma conectez asa ca nu sunt loghat la click net cand dqau drumul la calc iar chestia cu nr de seederi vam spus ca indiferent de torrent sau tracker viteza este aceasi (20kBps) as vrea totusi sa imi spuna cineva care are abonamentul cable link de 45 RON si are cont pe iplay sa imi spuna cu ce viteza trage in general de acolo ... pe www.testmy.net au iesit urmatoarele Your connection is: 1203 Kbps or 1.2 Mbps

You downloaded at: 147 kB/s

torrentul e cu totul altceva decat downloadul de pe un site oarecare...

deci daca scoti de pe un site cu viteza maxima asta nu inseaman ca vei scoate folosind clientul de torent cu aceeasi viteza...

de retinut: cand folosesti torentul nu scoti de la un un singur calculator/user/abonat/etc., ci de la mai multi, cu viteze variate, in functie de "tzeava" alocata unui abonat si de cum isi foloseste el uploadul (daca are limitare de up printr-un program, daca un alt program foloseste in acelasi timp uploadul, etc.).

aceste viteze variate ar trebui, cumulat, sa ajunga la pragul maxim alocat de ISP, daca depaseste atunci e f bine, daca nu atunci ori nu ai suficienti seederi ori e problema de la configuratie.

conteaza foarte mult cum e configurata conexiunea ta la internet si mai ales cum are configurat ISP-ul serverul care gestioneaza traficul... am intalnit un ISP foarte prost care avea un server configurat foarte lamentabil si nu permitea in niciun fel sa folosesti torentele, nici pagina utorrentului nu se incarca.

avand in vedere ca tu ai RDS problema poate sa fie de la tine, dar trebuie sa luam in calcul si infrastructura

ps: pt mai multe detalii cu privire la cum functioneaza torrentul si tehnologia "peer to peer" cauta pe wikipedia

Guest marcel22

La abonamentul de 45 Ron Cable Link ar trebui sa downloadezi cu 480 kb/s, eu la abonamentul de 35 Ron downloadez cu 360 de kb/s(aceeasi viteza o am si pe extern cat si in RO)

absolut de acord cu tine si chestia cu 480 chiar mi se intampla dar numai daca conectez si clik-net-ul atunci imi ajunge viteza de oriunde as lua la 750-800 (300 de la click net care lam avut timp de un an si asa am tras pana acuma) problema e ca dupa 2 nov mi se termina contractul cu ei si cred ca raman cu "impresionanta" viteza de 20 in orice caz daca imi dau o viteza de cel putin 400 la bani astia e ok da nu la fel termin contractul cu ei si cand or fii si ei seriosi mai vorbim,eu unul sunt foarte mahnit pe erdeshul asta

Guest meteorasky

latimea de banda de 4mbs este o utopie; uneori abia reusesc sa deschid pagini obisnuite de internet; am facut nenumarate sesizari iar raspunsul cel mai frecvent este faptul ca nu se asigura o viteza minima garantata.....cu alte cuvinte platesi un abonament de 4 mbs dar de fapt il ai pe cel de 1mbs; o domnisoara f. ''amabila'' imi spunea ca daca as deschide calc. pe la 5 dimineata, as avea ocazia sa experimentez minunea.

cert e ca rds-ul detine un monopol, asa ca pot face (sau nu) orice; cinismul, aroganta si chiar nesimtirea operatorilor o demonstreaza.

am obosit sa tot fac sesizari....si asa ceea ce ar trebui sa asigure ( un download de 450 KB/s si un upload de vro suta) e oricum extrem de putin......multe retele de cartier ofera mult mai mult.......dar sa trebuiasca sa te multumesti uneori cu cativa KB/s, si sa mai suporti si proasta crestere a celor de la serviciul clienti, in conditiile in care platesti un abonament in fiecare luna....e deja prea mult

rds-ul e o afacere tipic romaneasca...felicitari baieti ca reusiti sa ne luati banii, oferindu-ne doar nervi si frustrari

abonamentul tau beneficiaza de 512 KB\s download max , si 256 KB\s upload da nimeni nu iti garanteaza ca de peste tot o sa ai viteza asta ;) , incearca viteza pe www.speedtest.com sau cum e , si ai sa vezi ,sau intra mai bine pe www.rdslink.ro si ai acolo test pt latime de banda.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...