Lancelot Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 So pe scurt am participat la un concrus de reportaje pe tema sportiva..:P ( premiile Ioan Chirila in speta ) Articolul meu a fost ales ptr finala...cititi-l si daca va place votati-l http://www.ioanchirila.ro/vote/story.php?t..._microbist_miop nu e nici stralucit nici vreo dovada de geniu :) si dureaza un pic pana votati..dar nah daca aveti timp si chef va multumesc anticipat si astept reactii aici ( mai ales criticii ) legate de mica mea incercare
Tzugui Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 (edited) mi-a placut articolul,l-am votat si eu,este scris inteligent(cum scrie un adevarat jurnalist),cred ca esti la jurnalism,sau chiar l-ai terminat.Bravo,mie unul mi-a placut.Ce inseamna sa fii microbist la noi in tara? Hmm..sa te agiti in genul omului de neanderthal cand aparitia focului i-a inundat pestera de fum? Sa iti etapezi colegii cu o gama variata de injuraturi care aduc atingere intregului arbore genealogic incepand cu radacina? Sa ai la tine un lant, o sabie, un breloc ceva contondent cu care sa iti faci simtita prietenia fata de "dusmani" si fata de "victimele colaterale"?Ce ai scris aici chiar m-a facut sa rad,ai descris exact starea de spirit de pe un stadion.Bafta in continuare cu articolul! :tiphat:#edit:nu te gandi ca am postat aici doar pentru un post in plus,chiar mi-a placut articolul! Edited October 27, 2007 by Tzugui
Diabolik_01 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Destul de frumos articolul , Ai sanse la premiu.
m4x Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 "Hmm..sa te agiti in genul omului de neanderthal cand aparitia focului i-a inundat pestera de fum?" :rofl1: Ce ai scris aici chiar m-a facut sa rad,ai descris exact starea de spirit de pe un stadion.Same here...gj Lance, mi-a placut articolul..l-am si votat
1/2 Man 1/2 Amazing Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 votat Diabolik ... dupa gramatica ta cred ca e corecta semnatura
The Wizard Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 amuzant. am votatcred ca aia care au fttb pot sa voteze de mai multe ori daca dau restart :whistle:
tryby Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Nu trebe neaparat sa dai restart :DMi`a placut articolul, e scris ft bine :) l`am votat.
Fane Spoitoru Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 gj pt articol Lance :) @te-am votat si eu :P @daca castigi ce ai k premiu ?
Alvin Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Tare articolul! GG Lancelot. I will vote you 30 times :>
LeX LuTHoR Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Voted.Foarte frumos ;) GL in continuare ;)
Lancelot Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 :beer: thx tuturor care ma ajuta :)PS nu am facut jurnalistica ..nici pe aproape macar :) e doar a noob try :P
Sensini Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 e bun articolul, l-am votat, dar incearca sa-l faci mai usor de citit...ai folosit prea multe puncte de suspensie, sunt mai multe greseli de redactare, sunt si cateva greseli gramaticale...ideea e buna, dar se putea exprima mai bine.
Lancelot Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 e scris la o ora criminala :)PS nu se mai poate edita odata ajuns acolo :P