Jump to content
Guest BabyAnkiss

Trupa DEKO

Recommended Posts

Guest BabyAnkiss

Cui ii place trupa Deko(Deko Cafe) si care sunt membrii vostri favoriti?

Mie spre exemplu, cel mai mult imi plac show-urile lui Teo. In special cel cu Diateza reflexiva si Eminescu.

Imi place in special Teo, dar sunt si altii care au glume bune. (Vio, Tibi)

De la Teo imi place in special - Cuvinte vulgare si Diateza reflexiva si Eminescu

Pentru cei care nu si-au dat seama, este vorba de stand up - comedy.

#edit - nup, acela emotiv daca nu ma insel este sergiu

Guest BabyAnkiss

Imi place in special Teo, dar sunt si altii care au glume bune. (Vio, Tibi, Costel )

De la Teo imi place in special - Cuvinte vulgare si Diateza reflexiva si Eminescu

Pentru cei care nu si-au dat seama, este vorba de stand up - comedy.

E funny si Vio. Imi placea faza cu "moneda din Botswana :)) ". Tibi nu era ala incepator si cu emotii? Oricum avea glume bune.

Ba nuuuuu!!! Gata stiu...ala timid era Sergiu...Tibi e ala cu babele in autobuz...

tocmai asta am facut, am generalizat. daca ai crezut ca am facut-o din greseala, te inseli.

ok, dar trebuie sa incerci sa fi putin impartial si sa iti dai seama ca au ceva de demonstrat. se descurca bine...chiar daca tie nu iti plac.

am fost si eu l acateva showuri..desi sutn adeptul stand-up comedy...si chiar am simtul umorului nu pot sa zic ca m-au dat pe spate...problema e ca sunt cam singurii care fac la ora asta asa ceva in Romania si de aia sunt supraevaluati

PS asa ca o idee..Vacanta Mare in formula in care s-au lansat ii bate ala fundul gol parerea mea :P

Guest BabyAnkiss

Care ati fost la Cafe Deko, stiti programul show-urilor? Ca o sa ajung in Buc si as vrea sa merg si acolo...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...