LeX LuTHoR Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Nicolae Dobrin s-a stins din viata Fostul fotbalist Nicolae Dobrin (60 de ani) a decedat, vineri dimineata, la Spitalul Judetean Pitesti, unde fusese internat in stare grava, a anuntat ProTV. Dobrin a fost supus, la sfarsitul lunii februarie, la Spitalul Militar Central, unei interventii chirurgicale dificile prin care a fost operata o portiune din lobul superior drept al plamanului, boala sa fiind cauzata in special de fumat. Dobrin a mai suferit o interventie chirurgicala in luna noiembrie a anului trecut, din cauza unei arterite. Atunci, medicii i-au reconstruit o artera infundata, fiind facut un by-pass cu proteza sintetica, pe o portiune cuprinsa intre incheietura piciorului si genunchi. Sursa : infoportal.ro Link to comment
[Creator] Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Condoleante familiei...mare om....a descoperit multe vedete ale fotbalului romanesc...(Mutu) ( Link to comment
Diabolik_01 Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Un mare om pe care am avut ocazia sa il intalnesc personal pe cand ma antrenam la Fc Arges . A avut o contributie l-a ridicarea unor mari jucatori ca Mutu, Dica, Coman. SI chiar el insasi a fost o mare legenda a fotbalului Romanesc (Fc Arges alaturi de N. Dobrin castiga in fata lui Real Madrid)RIP Link to comment
Ahilosu Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 ce brusc s-a intamplat totul...aiurea Link to comment
DaemoN Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Rip a fost un mare om -_- Link to comment
SYNDROM3 Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Nici acum nu imi vine sa cred ROMANIA a pierdut o STEA Jos palaria pentru ce a facut :tiphat: RIP:(( Link to comment
Guest lov3xXx Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Odihneasca`se in pace :( . Link to comment
TyreXel Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 A fost cel mai bun fotbalist roman pe vremea lui... Ceausescu i-a mancat cariera :( sa fii dorit de Real Madrid e ceva... Sa-i fie tarana usoara ! Link to comment
iLoveCalifornia Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 RIP, tigarilea astea , 60 ani Link to comment
7even Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Offf.... inca o stea a fotbalului romanesc s-a "stins" din viata. Pacat, caci a fost un om maret si un jucator cu un talent de neegalat (No 1). D-zeu sa-l odihneasca. :( Link to comment
Flake Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Mai inainte de mare fotbalist..mare om.Ar trebui sa fie un exemplu pentru fotbalisti din doua puncte de vedere,cariera si moartea lui..fumatul. Link to comment
Diabolik_01 Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Mam dus astazi la capela lui , arata oarecum mai batran decat il stiam eu. Link to comment
Guest <Raziel> Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 rest in peace :( Link to comment
eFr Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Mare om , mare caracter ce sa mai " CEL MAI BUN FOTBALIST ROMAN AL TUTUROR TIMPURILOR " imi vine greu sa cred ca se va ma naste un alt talent precum GICU Sincer l-am cunoscut , la un meci de pregatire disputat contra echipei sale ""SCOALA DE FOTBAL "NICOLAE DOBRIN" "" (in vara anului acesta-insa tin sa spun ca arata rau ... dar ma repet MARE OM MARE CARACTER) Link to comment
Balkanik Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Odihneasca`se in pace :( .idem,pt o mare stea :( Link to comment
Tybork Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Great Man, Great CharacterRest In Peace Link to comment
Diabolik_01 Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Federatia Romana de Fotbal a decis ieri ca inaintea tuturor jocurilor care se vor disputa in acest sfarsit de saptamana, la toate ligile si la toate nivelurile, sa se pastreze un moment de reculegere in memoria lui Nicolae Dobrin, informeaza site-ul oficial al FRF.FRF publica si o scurta biografie a fostului fotbalist Nicolae Dobrin, despre care scrie ca a fost "unul dintre cei mai mari fotbalisti pe care i-a dat vreodata Romania"."Dobrin a fost artizanul celor mai mari performante din istoria clubului pitestean, cucerirea celor doua titluri de campion national (1972 si 1979), ocupand, totodata, de doua ori locul 2 (1968 si 1978) si de trei ori locul 3 (1973, 1980 si 1981). FRF transmite pe aceasta cale sincere condoleante familiei indoliate. Fotbalul romanesc este, de azi, mai sarac. Odihneste-te in pace, Gicule!", se mai arata pe pagina federatiei.HAGI: "DOBRIN A FOST UN IDOL PENTRU MINE""Dobrin nu va fi uitat niciodata pentru tot ce a facut!"Lobont: "Ne vom aminti intotdeauna de driblingurile si clasa lui Dobrin" Dani Coman: "Antrenamentele cu Dobrin erau la un alt nivel. Se vedea ca fusese un mare fotbalist"Balaci: "Dobrin a fost cel mai mare fotbalist roman"Dobrin s-a stins din viata in aceasata dimineata, in jurul orei 7:20, iar disparitia sa a provocat o mare durere in lumea sportului romanesc.Moartea lui Dobrin a socat o lume intrega. Site-ul UEFA a avut astazi pe prima pagina vestea mortii sale, iar agentiile de presa de pe toate continentele au amintit despre decesul legendarului fotbalist. Corpul neinsufletit al lui "Gascanul", cum era poreclit Dobrin, a fost depus astazi la Cimitirul Municipal "Sfantu Gheorghe" din Pitesti. Mii de persoane au venit sa isi ia ramas bun de la cel care a fost cel mai complex jucator roman al tuturor timpurilor. (Sport.ro)Sursa: 9AM Link to comment
Fane Spoitoru Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 dumnezeu sa il odihneasca in pace :( Link to comment
Dani Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Dumnezeu sa-l ierte :( putini vor face ce a facut Dobrin pacat ca multi mor bolnavi de ceva si nu de batranete :( incet incet lumea asta se duce pe rapa Link to comment
POLAND Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 rip prea repede la 60 de ani :( Link to comment
[Leonard] Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Dumnezeu sa'l ierte...respect pentru Dobrin ! Link to comment
LeNoR Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, cuvintele sunt de prisos. Link to comment