Jump to content
Guest Invisible

Ce inseamna Linkmania?

Recommended Posts

Posted

LinkMania este o comunitate fondata de RDS in 2002. La inceput reprezenta, in special, un alt mod prin care sa-si promoveze Cable Link-ul.

Aceasta comunitate este dedicata gamerilor, punandu-le la dispozitie servere de jocuri cu care sa se delecteze. Sa nu uitam de stirile, review-urile, preview-urile si alte elemente din domeniul gamingului oferite de LM.

Forumul LinkMania reprezinta locul in care se discuta despre tot ceea ce te poate interesa. Atat informatii, probleme tehnice si sugestii la adresa serverelor cat si alte comentarii. Fiind un loc de chat, dar mult mai dezvoltat si organizat, detine un regulament, de la care se asteapta a fi respectat.

Pentru mine e un loc de relaxare, de chatting, unde pot afla o groaza de lucuri noi si sa le comentez. Faptul ca sunt moderator si trebuie sa am grija de sectiunea dedicata filmelor reprezinta pentru mine un mod foarte placut de a activa pe forum, precum si faptul ca pot sa dau o mana de ajutor acolo unde este nevoie.

Guest <Raziel>
Posted

locu unde pot discuta cu prieteni ,fie ei din oras de la mine s-au din Spania :))

si normal pot afla o graoza de noutati

Posted

Hmm..eu cred ca aici se poate face o diferenta intre cei care folosesc serverele LinkMania si forumul sau cei care activeaza acum doar pe forum

sau intre useri si admini...sunt tot felul de mici detalii care fac diferenta :)

ptr marea majoritate e totusi o comunitate..cu barfe certuri si prietenii...dar si un loc unde se exercita micile refulari din real life..

Fara sa jignesc pe nimeni sometimes o comapr cu o gradina Zoologica ;;) aici ai ocazia sa vz de toate

@ ptr mine..LM a devenit unu lucru la care tin si un furnizor de amintiri si cativa prieteni adevarati

Posted

Este un forum de gaming bine pus la punct , un loc unde mie imi face placere sa intru zilnic ( cu toate ca din cand in cand se mai intampla si lucruri neplacute ) si nu in ultimul rand locul care mi-a dat posibilitatea sa cunosc niste persoane deosebite , pe care nu aveam cu am altfel sa le cunosc , persoane care mi-au devenit prieteni si in real life :)

word

Posted

Linkmania ( atat forumul cat si serverele ) pentru mine reprezinta o metoda de relaxazare ;) am invatat cateva lucruri bune si mi-am castigat cativa prieteni pe care ma pot baza cand am nevoie de ei ;)).

Posted

Deschid acest thread pentru a afla ce inseamna Linkmania pentru fiecare dintre voi.
Un forum.

Scris virtual pe un monitor, colorat si cu poze mici.

Un loc cu o gramada de treburi pe care nu le prea folosesc.

O pagina web.

Numele unei adrese de internet.

O chestie pe care o scrii in browser sa te duca la adresa de internet mai sus specificata.

Un cuvant ciudat compus din cuvinte si mai ciudate.

Niste litere.

Simboluri pe ecran.

etc

Posted

Linkmania este o comunitate bine pusa la punct....si cred ca cineva a muncit mult ca sa se ajunga la nivelul acesta....iar in materie de gaming cred ca este pe primul loc :clap: gg si la mai multi ani :)

Posted

Pentru mine uneori linkmania este un mod de a pierde vremea(zilele proaste ale mele),iar in general un mod de relaxare,citind ceva,postand ceva etc.

Posted

asa am simtit si eu la inceput.. ca e o comunitate stransa.. nu regret nici o clipa ca fac parte din ea dar regret ca s-a schimbat tot.. am cunoscut vreo duzina de oameni minunati care nu aveam cum sa-i cunosc in real life.. care acuma imi sunt unii din cei mai buni prieteni dar nu e asa cum ziceti unii dintre voi doar ca aveti functii pe LM.. exprimati-va sincer.. a fost candva placut sa intri pe LM dar de cand au venit anumite persoane si au stricat totul nu mai este.. au fost indepartati multi useri/mods vechi ai forumului doar din orgoliul unora.. au fost stricate, mutate anumite topicuri care erau vechi pe LM, faceau parte din sufletele noastre.. nu stiu ce sa mai zic.. eu mai intru pe LM de dragul amicilor, sa vad ce prostii se mai abereaza.. no offence dar asa e..

p.s. zetulescu in materie de gaming e n1? =)) atunci inseamna ca n-ai intrat niciodata pe computergames.. no comment..

p.s.2 uita-te cand e ultimu preview sau review si mai vb..

Guest Invisible
Posted

Doar atat?

Userii vechi ce au de spus?

Posted

Linkmania pentru mine e un forum pentru GAMING in general,unde s-au intamplat multe lucruri (prietenii mei au primit BAN pt niste prostii ,unii au devenit admini teh fat one:D si alte chestii ciudate)pentru o vreme m-am lasat nu mai citeam nimic pe linkmania dar nu m-am putut lasa cu totul si asa iarasi postez si fac spamm pe forum! LINKMANIA Is THE NR.1 Gaming FOrum!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...