Jump to content
Guest Invisible

Ce inseamna Linkmania?

Recommended Posts

Guest Invisible

Deschid acest thread pentru a afla ce inseamna Linkmania pentru fiecare dintre voi. Care credeti ca sunt aspiratiile ei, ce reprezinta ea si ce reprezinta pentru voi?

Este un loc unde se pierde timpul sau putem vorbi de o comunitate bine inchegata?

Un loc unde pot sa vorbesti cu prietenii , da este un fel de " gather " intre friends , un loc unde e fun , distreactie si un micut loc unde afli niste informatii , disctuii , probleme , stiri , fan etc. despre lumea care indeplineaza viata noastra !

Guest lov3xXx

Un loc bun pt a ma relaxa citind stiirile.Cm zice'ai si cei de mai sus un fel de "gather" cu preteni.

Oricum cel mai tare forum din Romania parerea mea :P

Este un forum de gaming bine pus la punct , un loc unde mie imi face placere sa intru zilnic ( cu toate ca din cand in cand se mai intampla si lucruri neplacute ) si nu in ultimul rand locul care mi-a dat posibilitatea sa cunosc niste persoane deosebite , pe care nu aveam cu am altfel sa le cunosc , persoane care mi-au devenit prieteni si in real life :)

singura diferenta este ca atunci cand postezi o chestie de genu :rofl1: la o glumitza .... te trezesti cu un warn/suspend in cazul live ar fi egal cu un :slap:

OT:

Eu cred ca vorbesti din perspectiva ta de spammer, care ai fost si o sa ramai intotdeauna ;)!

+1 pentru sigul tau legat de mods...parca si tu ai fost admin :-? ...whatever :-j

Daca nu stiai pana acum, in aceasta sectiune nu prea se dau warn-uri pentru spam...se si vede pe unii care stiu de aceasta regula nescrisa!

Well...pentru mine linkmania inseamna in principal, un forum dragut, bine pus la punct, foarte atent la detalii. Bineinteles, ca orice forum de discutii, are greselile lui...dar in total e ok!

Sunt sectiuni mai interesante si mai putin interesante.

Este un forum de gaming bine pus la punct , un loc unde mie imi face placere sa intru zilnic ( cu toate ca din cand in cand se mai intampla si lucruri neplacute ) si nu in ultimul rand locul care mi-a dat posibilitatea sa cunosc niste persoane deosebite , pe care nu aveam cu am altfel sa le cunosc , persoane care mi-au devenit prieteni si in real life :)

idem si la mine

aprind pc-u -> primu lucru care-l fac e sa intru pe forum @ linkmania

linkmania e impartita in 2 parti inegale

o parte mare o ocupa plangerile de la mu online (la prima vedere cam 75 % din forum)

a doua parte care este partea frumoasa unde gasesti cam tot ce ai nevoie.

daca e sa iau doar forumurile pe unde intru eu 90% e ok

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...