Jump to content
Guest Sela

Intelectualitatea ROMANIEI Becali !

Recommended Posts

pac pac #-o la banii lui as sta si eu fara scoala.

Si ce bine ar fi sa stea, si sa nu apara la TV ;)!

Genul de om care crede ca avand bani multi, iti cumperi si inteligenta...tot mai frecvent apare acest gen de om, din pacate.

La ora actuala nu prea conteaza inteligenta, cultura generala :(!

Legat de filmulet, am vazut emisiunea respectiva, si cel mai tare mi sa parut Vadim :rofl1:

Mie-mi place de el ca e dintr`o bucata si i se rupe de toti cei care nu sunt de partea lui :D , puteti sa`mi suflati in punga ca nu`s curios de parerile voastre :rofl1:

faptul ca esti prost de bubui si nu ai ce argumente sa aduci intr-o discutie nu inseamna ca esti dintr-o bucata ;)

p.s.: ti-am suflat in punga

Iar cat despre "generozitatea" lui ... el cauta reclama. Daca era asa bun la suflet si se interesa de aproapele sau, de ce nu a facut acte de caritate si cu multi ani in urma? La fel si cu Pablo Escobar, il iubea poporul si il considera un om bun, dar el era un fel de BKL: ajuta oamenii cu scopu de a-si face propaganda si a fi votat in parlament

Mi-e scarba de omu asta :|

Mai poate o fi prost si nu stiu cum ziceti voi..dar pana la urma..ne oftica si mai mult ca e si cioban si cu bani,daca era destept cu bani era prea monoton..dar asa..:). Na ce sa zic..este..unpic senil (desi asta apare dupa 55 ani ) :)), dar are un suflet mare si scoate bani multi din buzunarul sau.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...