Guest Sela Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Din urmatorul film reiese cat mare om este Becali pe care toata lumea il respecta ! Si celor care il iubesc pe becali le recomand acest videoclip ! http://www.youtube.com/watch?v=qE6_Ys50GUI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabolik_01 Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Cioban ce sa-i ceri ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lov3xXx Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Asta da dovata din zii in zii d prostie :rofl1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLoveCalifornia Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 , asta este s-a cam facut de cacao Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiTzA- Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Asta e Becali...Cel ce ne invadeaza televizoarele in fiecare zi Link to comment Share on other sites More sharing options...
knoxuletz Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Mie-mi place de el ca e dintr`o bucata si i se rupe de toti cei care nu sunt de partea lui :D , puteti sa`mi suflati in punga ca nu`s curios de parerile voastre :rofl1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zook Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Fundatia crestina 'Jiji Becali' Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaemoN Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Cioban ce sa-i ceri ...Cioban cioban dar cu noroc :crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zym3r Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 pac pac #-o la banii lui as sta si eu fara scoala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
<Skess> Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 dap e cioban , dar daca ai bani si relatii poti sa ajungi orice si sa cumperi orice si oricine Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosma- Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Prost cu diploma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
never Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 bani + inteligenta foarte redusa (aproape de pragul unde esti considerat retardat) + grandomanie + maniacoreligios = becali :(partea nasoala e ca se gasesc cateva sute de mii de oameni care l-ar vota... damn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deian69 Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 gigi e doar pentru bani...astia ce ar vrea sal voteze...va zic ca nu faceti decat sai unpleti mai tare sacul...si clar nu ar face nimica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tybork Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 pac pac #-o la banii lui as sta si eu fara scoala.Si ce bine ar fi sa stea, si sa nu apara la TV ;)!Genul de om care crede ca avand bani multi, iti cumperi si inteligenta...tot mai frecvent apare acest gen de om, din pacate. La ora actuala nu prea conteaza inteligenta, cultura generala :(!Legat de filmulet, am vazut emisiunea respectiva, si cel mai tare mi sa parut Vadim :rofl1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
1/2 Man 1/2 Amazing Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Mie-mi place de el ca e dintr`o bucata si i se rupe de toti cei care nu sunt de partea lui :D , puteti sa`mi suflati in punga ca nu`s curios de parerile voastre :rofl1: faptul ca esti prost de bubui si nu ai ce argumente sa aduci intr-o discutie nu inseamna ca esti dintr-o bucata ;) p.s.: ti-am suflat in punga Iar cat despre "generozitatea" lui ... el cauta reclama. Daca era asa bun la suflet si se interesa de aproapele sau, de ce nu a facut acte de caritate si cu multi ani in urma? La fel si cu Pablo Escobar, il iubea poporul si il considera un om bun, dar el era un fel de BKL: ajuta oamenii cu scopu de a-si face propaganda si a fi votat in parlament Mi-e scarba de omu asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest <Raziel> Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 la cati bani are nu-i pasa de nimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzugui Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 doamne cat de idiot poate sa fie un om :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: ciobani ajuns in varful lumii :crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Invisible Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Mutat la Funmania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flake Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Mai poate o fi prost si nu stiu cum ziceti voi..dar pana la urma..ne oftica si mai mult ca e si cioban si cu bani,daca era destept cu bani era prea monoton..dar asa..:). Na ce sa zic..este..unpic senil (desi asta apare dupa 55 ani ) , dar are un suflet mare si scoate bani multi din buzunarul sau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stargate Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 cu bani cumperi aproape orice pe lume - si apoi...prost sa fii noroc sa ai...si tupeu cat cuprinde :-? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo_addi Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 el e jiji beeeeeeeeecali Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleodor Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 "diploma de baca balaureat" Link to comment Share on other sites More sharing options...
7even Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 "diploma de baca balaureat".... '' eu zic ca trebuia spus ca"....... eu Becalii "ete" mare AGRAMAT #-o :rofl1: Link to comment Share on other sites More sharing options...