Jump to content
iNm

RDS DigiMobil

Recommended Posts

Posted

Dupa parerea ta, cat crezi ca va tine oferta asta ? :) Mi se pare o gluma buna oricum. :D

Pai din cate stiu, minutele in retea, sunt in functie de abonamentul TV (baza, baza+, extra si extra+).

Eu avand extra+ (cel mai mare), am 1000 de minute in retea oricand, 500 in romtelecom si tarife mici (8-9 centi) cand sun in alta retea. Dar de aia am abonament si la Orange ... in cazul in care trebuie sa sun in alta retea.

Eu folosesc fff mult RDS`ul, mai ales ca sa vb. mult cu prietena :)

Posted

Daca se va intampla asa, multa lume o sa renunte la alte retele pentru RDS. Nu prea cred ca se va intampla asta, dar cine stie ..

RDS`u e plin de bani , nu are ce pierde , is mai mult ca sigur ca asa o sa fie , parerea mea.

Posted

RDS`u e plin de bani , nu are ce pierde , is mai mult ca sigur ca asa o sa fie , parerea mea.

la cat de dezvoltati sunt si la ce ofera fata de concurenta...cam asa e.. :) se investeste mult pentru a imbunatati serviciile si au numai de castigat cu asta ;)

Posted

RDS tot timpul a avut o politica de marketing agresiva. Nu o data concurenta a fost prinsa pe picior gresit si si-a revenit greu sau deloc ( vezi cazul Romtelecom cand s-a eliberat piata telefoanelor fixe ) si a celorlalti provideri de internet tot cand RDS a introdus inovatia pachetului Fix + Cablu + Internet la pret mic. Pe scurt au cam spart piata. Acuma nu fac decat sa se foloseasca de clientii deja captati si sa isi dezvolte si telefonia mobila cu tarife mult sub piata.

p.s Ultimul exemplu de marketing agresiv a fost achizitionarea drepturilor de televizare a Ligii 1 in tandem cu antena1. Le-a cam dat peste nas celor de la UPC care nu prea au ce face ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...