Jump to content
Optick

Două fete de 18 ani şi doi băieţi de 17 şi 23 de ani au murit duminică dimineaţă. Accidentul a avut loc în Mihăileşti, Giurgiu.

Recommended Posts

Două fete de 18 ani şi doi băieţi de 17 şi 23 de ani au murit duminică dimineaţă. Accidentul a avut loc în Mihăileşti, Giurgiu.

Cu toţii se aflau înghesuiţi într-o maşină cu alţi trei tineri şi se întorceau în Bucureşti, după ce toată noaptea petrecuseră la o discotecă. Şoferul, un băiat de 19 ani, student la Teologie, s-a urcat băut la volan. În loc să fie atent la drum, citea mesajele pe care le primea pe telefon de la o fată.

Într-o curbă, din cauza vitezei şi a şoselei ude, nu a mai putut controla volanul, s-a lovit de remorca unui TIR care era parcat în zonă, apoi s-a răsturnat. Singurul care a scăpat mai ieftin este chiar şoferul vinovat. El va da socoteală pentru ucidere din culpă.

Sursa + Video

Mda...nu m-am uitat la video(sau imagini,nu stiu ce sunt) pt ca vreau sa dorm bine azi :) dar sigur o sa ma uit mai tarziu in cursul acestei zile.

Eu chiar nu ii inteleg pe "proaspetii soferi",stiind ca nu au experienta necesara pentru a evita un accident destul de rapid ca sa scape nevatamati,pur si simplu nu le pasa,beau si se urca la volan.

Eu unul am carnet de 6 luni de zile si nu am baut nici macar o bere stiind ca trebuie sa conduc dupa ceva timp :D

Nu pot sa-i inteleg pe unii care se urca la volan beti dupa chefuri... banuiesc ca o fac de bagare in seama, de fitza...sa bei e una...dar sa conduci beat si sa risti viata la inca la alte 4-5 persoane e o prostie...pacat...mare pacat. RIP.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...