Jump to content
Optick

Două fete de 18 ani şi doi băieţi de 17 şi 23 de ani au murit duminică dimineaţă. Accidentul a avut loc în Mihăileşti, Giurgiu.

Recommended Posts

Posted

Două fete de 18 ani şi doi băieţi de 17 şi 23 de ani au murit duminică dimineaţă. Accidentul a avut loc în Mihăileşti, Giurgiu.

Cu toţii se aflau înghesuiţi într-o maşină cu alţi trei tineri şi se întorceau în Bucureşti, după ce toată noaptea petrecuseră la o discotecă. Şoferul, un băiat de 19 ani, student la Teologie, s-a urcat băut la volan. În loc să fie atent la drum, citea mesajele pe care le primea pe telefon de la o fată.

Într-o curbă, din cauza vitezei şi a şoselei ude, nu a mai putut controla volanul, s-a lovit de remorca unui TIR care era parcat în zonă, apoi s-a răsturnat. Singurul care a scăpat mai ieftin este chiar şoferul vinovat. El va da socoteală pentru ucidere din culpă.

Sursa + Video

Posted

Mda..nu ati vrea sa vedeti imaginile de la locul accidnetului....si alcoolul omoara mai des la volan decat orice alt factor ....si cand mai pui in peircol si viata alotra.. :banghead:

PS si soferul a scapat nevatamat

Posted

Mda...nu m-am uitat la video(sau imagini,nu stiu ce sunt) pt ca vreau sa dorm bine azi :) dar sigur o sa ma uit mai tarziu in cursul acestei zile.

Eu chiar nu ii inteleg pe "proaspetii soferi",stiind ca nu au experienta necesara pentru a evita un accident destul de rapid ca sa scape nevatamati,pur si simplu nu le pasa,beau si se urca la volan.

Eu unul am carnet de 6 luni de zile si nu am baut nici macar o bere stiind ca trebuie sa conduc dupa ceva timp :D

Posted

Nu pot sa-i inteleg pe unii care se urca la volan beti dupa chefuri... banuiesc ca o fac de bagare in seama, de fitza...sa bei e una...dar sa conduci beat si sa risti viata la inca la alte 4-5 persoane e o prostie...pacat...mare pacat. RIP.

Posted

Imi pare rau pentru pasageri...insa soferul...inra un dobitoc dintr-asta in tene, desi tu conduci corect si te omoara...iar el scapa cu cateva zgarieturi pentu ca are un bolid!

Guest <Raziel>
Posted

asta se intampla mereu daca bei prea mult :( RIP

Posted

Eu zic ca mai degraba ar fi inconstienta decat neatentia..neatentia ar fi fost picatura care ar fi umplut paharul. Pacat de ei ca erau in floarea varstei.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...