Guest Tsu^_^pui Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 emo... i smell B.S. o imbecilitate din punctul meu d vedere -_- Au trecut prin nush c pb si asta i-a marcat si i-a facut sa adopte acest stil cu toate partile auxiliare.... CINE NU A TRECUT prin asa ceva? Pt multi oameni viata a fost o mare porcarie, dar nu au inceput sa arate la toata lumea k sufera ( asta vad eu la stilul asta, arati la toata lumea cat d traumatizat ai fost..) Cum am zis, o mare porcarie -_-
udvaritibor92 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 totusi de ce trebuie sa copiem tot timpu ce vedem in alte tari ? dc sa nu avem si noi emu-isti nostri cu caciuli de oaie si parpalac in chiloti tanga de ex..Noi avem cocalarii, manelistii,stilul de rrom (pot sa zic tigan ? ) in general...emo kids r stupid dar nu sunt mai prostii ca aia cu yo yo yo 50 cent , sau ,,Ma mananca palma stanga tralalalalalalalala" .
mihai91 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 nu imi plac copii de genu asta , da na gusturile nu se discuta ..... daca au prbl in viata sa se duca la psiholog , o sa ii ajute mai mult decat ce fac ei
Alvin Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 EMo mi se pare ca e o prostie,e ca si maneaua...(don't attack me)Influenteaza adolescenti ca sa se omoara :error:
Carp Angler Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 nam nimic cu eidar' toti prietenii mei care acum sunt "emo" smecheriau fost manelishti de suflet ;)p.s. parca ii suport mai mult pe emo astia decat pe rockeri aia hard sau cum ii cheama
Zym3r Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 cred ca articolul asta e una din cele mai amuzante porcarii scoase de evz pe anul acesta....sa fim seriosi....emo la noi in romania?...poate doar ca stil vestimentar,desi nu se apropie complet, la muzica...si se opreste aici...ma indoiesc ca acesti oameni sunt depresivi si cu tendinte de suicid din moment ce freaca menta tot timpul impreuna si ii mai vezi si prin cluburi...amuzant rau, ca sa fiu sincer...tocmai lucrul asta vroiam sa-l zic si eu in posturile precedente :P
laura Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 hai sa fim seriosi...astia nici nu stiu ce insemna emo!se imbraca si ei asa pt ca vad colegii de scoala sau prietenii si li se pare "cool"!la fel cu muzica!eu de ex am descoperit muzica la magnetofon! nu ca astia de zici ca-s nascuti cu casti in urechi... si muzica tot nu stiu!
Tybork Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Legat de faptul, ca sunt oameni care sunt emotivi pentru ca asta e la moda...un contraargument ar putea fi, ca sunt multi care adopta pantalonii cu turul lasat, si asculta manele. Nu sunt de parere ca e bine sa fii emotiv, dar nici nu pot judeca dupa o simpla prezentare ;)
Fane Spoitoru Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 frate e craiova plina de emo-isti destea ))) le-as rupe teasta la toti cand ii vad asa, au niste aere in cap si dau niste talente din ei de te doare mintea. io 1 nu ii sufar :( @emo = gay
kosma- Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 frate e craiova plina de emo-isti destea ))) le-as rupe teasta la toti cand ii vad asa, au niste aere in cap si dau niste talente din ei de te doare mintea. io 1 nu ii sufar :( @emo = gay Saptaman trecuta erau in parculetul de la teatru, in grupu de 20-30, stateau pe tevile acelea unde se lucra..
gexanu Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 emo=bleahhh si inca rau de tot dar daca asta e inclinatia lor....
M!X Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 haha cat de tare... dar de cei care stau pe jos ce parere aveti ? zilele trecute era un grup de pustani din astia ... si oamenii stateau pe jos langa o banca
Flake Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Emo is just a way for guys to act like girls.Emo = Pokemon.Emo = CrapMa oftica :) http://imageshack.us
never Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 H@H@H@H@H@acum daca voua nu va place un anumit stil trebuie sa va bateti joc de el?fiecare e liber sa faca ce vrea (in limitele legii)...cine sunteti voi sa ii judecati pe oameni cum sa se imbrace sau sa se comporte?daca ar trebui sa ma iau dupa majoritatea care si-au expus parerea aici, ar trebui sa le dam in cap si la manelisti... but wait, viata e o ironie si mai degraba ma duc sa ma imbat decat sa ma bag in seama cu ei...
rtk Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 H@H@H@H@H@acum daca voua nu va place un anumit stil trebuie sa va bateti joc de el?fiecare e liber sa faca ce vrea (in limitele legii)...cine sunteti voi sa ii judecati pe oamnei cum sa se imbrace sau sa se comporte?subscriuNu va faceti griji, sentimentu e reciproc, poate mult mai puternic la noi.Nu vreau sa vb urat despre voi, pentru ca nu vreau sa iau suspend.
Cristian Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Nu am nimic special cu baietii emo emo , mai mult ii plac pe ei decat pe rockeri :whistle: Fiecare e liber sa faca ce vrea din viata lui , ca doar asa a lasat Dumnezeu ;)
c1ocan Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Nu am nimic special cu baietii emo emo , mai mult ii plac pe ei decat pe rockeri :whistle: Fiecare e liber sa faca ce vrea din viata lui , ca doar asa a lasat Dumnezeu ;)Word.Restu,voua var place sa isi bata alti jok d voi cm va imbracati...etc?Nush care e mai pokemon.Inaite sa scrii depspre alti uita'te in oglinda.Wsm,Romania adik :blink:
Cristian Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Nush care e mai pokemon.Inaite sa scrii depspre alti uita'te in oglinda.Foarte bine spus..nu stiu de ce toti sunt chiar asa rautaciosi..
rtk Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Uitati`va la voi, sunteti cate unii, urati cu crengi, cu tepi facuti, cu nush cate lanturi de aur la gat, cu manelele pe telefon date la maxim, sau mergand cu masina pe strada, cu manelele date la maxim,unii habar nu au limba romana, va luati de fete pe strada, ca de, cine e ca voi...Nu stiu cum sa`mi exprim nepasarea fata de parerea voastra, dar cand va vad ca tot voi vorbiti...Doamne ce v`as face...pffff. Mai bine ma duc sa ma culc, poate asa ma abtin.
c1ocan Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 La voi emo e cva d ras.Nush ce e asa d ras daca omu pune mai mult suflet in cuvinte si se exprima altcumva care vi problema???? . Lasati caterink daca habar nu aveti despre ce vorbiti :-j .
4 Real Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Emo e si de ras, si de plans. Depinde de dispozitie.Dar eu m-am saturat de copiii astia care vor sa fie interesanti. Si carora le face placere sa se uite lumea urat la ei. Care o cauta cu lumanarea, apoi se plang ca nu sunt intelesi.@ rtk: spune sincer: te-ai dus sa te culci sau sa-ti plimbi o lama peste incheietura? (astept warn-ul de rigoare, nu m-am putut abtine)