Jump to content
csoka.zsolt

Persoana de deasupra-reloaded?!

Vreti sau nu,ca threadul :"Persoana de deasupra" sa fie din nou redeschis?!  

55 members have voted

1. 1. Vreti sau nu,ca threadul :"Persoana de deasupra" sa fie din nou redeschis?!

• 1.DA,ptr. ca mi-a placut thread-ul
      39
    • 2.NU,ptr. ca nu-mi placut threadul
      7
    • 3.NU-MI PASA,ptr. ca oricum nu postam acolo
      9

Recommended Posts

Posted

Threadul "persoana de deasupra" "s-a bucurat" de un succes mare!In doar cateva zile s-au adunat multe posturi,unele chiar interesante si informative!Threadul din pricina unora a fost inchis!Nu cred ca ptr. 1-2 oameni un astfel de thread trebuie inchis!Asadar votati sa aflam adevarul daca acel thread a avut rostul sau nu?!VOTUL TAU CONTEAZA(cel putin sper :ph34r: ) :right:

Posted

threadul a fost inchis pe motive de rasism ! nu din cauza off-topciului sau a "2 persoane"

cum afirmi tu ! cand o sa invatati sa ii respectati si pe cei de alta rasa , o sa puteti sa cereti redeschiderea topicului ...

closed!

Posted

Pai... in primul rand depinde cat de multa lume voteaza... in al doilea... cum voteaza :D in al treilea daca vreun moderator va tine cont de acest topic si rezultatele acestui sondaj. Si eu sunt de parere ca din cauza a doua-trei persoane topicul nu trebuia inchis... puteau fi sanctionati cei care au incalcat limitele bunului simt. Vedeti voi... noua celor care postam pe acest forum ni se pare ca avem drepturi... sau cel putin poate ca avem si noi niste drepturi insa nu stim sa respectam munca celor care tin si fac ca acest forum sa existe! Nu ma intereseaza ca sunt platiti sau o fac benevol... important e sa le respectam munca si cred ca totul va decurge de la sine. Nu vreau sa-mi sariti in cap e doar parerea unui simplu user de pe acest forum! Have fun! :)

Posted

Mie sicer imi pare rau ca topicul deschis de mine a creat probleme. :(

Eu una , normaaaal ca vreau sa fie redeschis topicul, dar mi-ar placea sa fim putintel mai civilizati, de data asta. :P Nu cred ca cer mult , nu?

Posted

aolexule ... nu cred ca trebuia sa ii reprosezi lui zsolt ca el era cel vizat acolo ;) eu unul sunt dispus sa il redeschid

dar maine cand o sa am timp sa sterg offtopicul

Posted

csoka...numai la tine nu ma asteptam sa faci un poll ca asta....toate acele lucruri de rasism erau spuse la adresa ta....adica a maghiarilor...

Posted

Si eu sunt de parere ca ar trebui redeschis topicu. Nu cred ca din cauza unuia cu probleme sa avem de suferit toti. Trebuia sa i se dea ban si atat. Parea mea.

Posted

cat despre cei care nu inteleg problema , abtineti-va de la raspunsuri de genul

topicul era tare si alte chestii din-astea !

Posted

Nu zic acum ca topicul era f misto si nush mai ce si hai sa-l redeschidem si bla bla bla... De fapt, putin imi pasa dk va fi redeschis sau nu!Chestia e ca dk aveam vreo putere eu nu procedam astfel!Si anume nu inchideam threadul dar banam userul si stergeam postul acela in care s-a produs discriminarea + reply-urile date...

Parerea mea...

Posted

Deja in ultimele pagini se incingeau spiritele si uneori reply-urile erau chiar ofensatoare. Posturile rasiste au fost "cireasa de pe tort". Una e sa spui ceva amuzant, alta e sa depasesti masura si sa jignesti.

Respecta daca vrei sa fii respectat.

Puteti deschide un alt topic asemanator, cu conditia sa nu se ajunga in aceeasi situatie. Cel anterior nu se va redeschide, pentru a constitui contra-exemplu.

Un forum nu poate completa lacunele in educatie, dar cel putin le poate scoate in evidenta.

Multumesc pentru intelegere.

P.S.: Am editat mai multe posturi din topic, pentru a preveni un nou conflict pe teme rasiale. E si asa atata rautate la fiecare colt de strada, haideti sa nu o extindem si virtual.

Posted

threadul a fost inchis pe motive de rasism ! nu din cauza off-topciului sau a "2 persoane"

cum afirmi tu ! cand o sa invatati sa ii respectati si pe cei de alta rasa , o sa puteti sa cereti redeschiderea topicului ...

closed!

aolex, tu unde te crezi ma? Decizia oricum nu-ti apartine tie, asa ca in cel mai bun caz poti da o parerea aici, nu un ordin. Si la cat ai injurat tu prin alte parti, nu cred ca e cazul sa vorbesti de respect la adresa altora.

Posted

Oameni buni nu cred ca are rost sa va certati pentru una doua persoane batute in cap care cred ca ei sunt Dumnezeu si ceilalti din jurul lor niste nimicuri care le poti spulbera foarte usor. Aici este si cresterea de acasa si faptul ca se cred cei mai destepti iar ceilalti prostii lor care sa-i asculte. Exista un regulament si ar trebui innasprit pentru astfel de elemente care nici macar nu merita sa fie bagate in seama. Cei care aduc acuze neargumentate de genul "ce prost esti sau ce nustiu cum esti sau tu te crezi cel mai destep si le stii pe toate" ar trebui banati pentru ca altceva nu au de spus decit astfel de jignir si le mai si dau de lucru la moderatori sa citeasca toate prostiile lor. Consider ca ar trebui deschis altul si persoanele care aduc jigniri sa primeasca avertisment si postul lor sa fie sters. De aici am mai afla lucruri interesante despre noi in functie de cum se cunosc unele grupuri de prieteni. Toti cei care posteaza aici sunt oameni indiferent de religie sau nationalitate. Acest gen de om a fost si Hitler care nu a vazut pe altii decit pe natiunea lui. Sa nu incepem un razboi ca nu este cazul pentru ca pina acuma va-ti inteles foarte bine . :D

Eu cred ca se poate deschide altul sa vedem daca am invatat ceva. ;)

Posted

Vad ca am aici de lamurit unele probleme,deci:

1.NU IMI PASA si NICI NU IMI VA PASA ce spun altii de nationalitatea mea!Daca cineva face rasism atunci inseamna ca ceva nu e in regula in capul lui!

2.Nu doresc ca acel topic sa fie redeschis ptr. ca am de postat(adik' de adunat posturi)!DIN CONTRA mie mi-a placut acel thread ptr. ca am mai aflat cate ceva despre userii acestui forum!

3.Andi s-a referit acolo atat la nemetitomi ,cat si la mine!Stiu ca din cauza lui s-au izbucnit niste off-topicuri si porcarii de rasism , insa nu cred ca acel topic informativ trebuie lasat asa!

@Miri: Eu te inteleg ca nu e frumos ce s-a intamplat acolo!Imi pare rau ca s-a sfarsit asa!Problema e ca daca acel thread a fost inchis atunci el poate servi la o imagina contra-dictorie insa nu cred ca deschiderea unui asemanator thread ar fi chiar copia acelui thread!Dupa PAREREA MEA ar trebui ca un moderator care are timp sa faca "curatenie" pe acel thread si sa fie redeschis!Nu doresc sa ma revolt aici ptr. acel thread ptr. ca am eu destule probleme,si pot trai fara acel thread,dar mi-a placut mult !

Nu vreau sa fie aici discutii & probleme , iar oricare ar fi ultima decizie eu o voi accepta!

Posted

aolex, tu unde te crezi ma? Decizia oricum nu-ti apartine tie, asa ca in cel mai bun caz poti da o parerea aici, nu un ordin. Si la cat ai injurat tu prin alte parti, nu cred ca e cazul sa vorbesti de respect la adresa altora.

sa inteleg ca si tu esti rasist ? :)

Posted

ma alex , nu ca am ceva cu tine dar ai mai zis de cateva ori ca iti dau ordine ...

delirezi . cat despre faptul ca am zis multora ca sunt *hihi* , aia e altceva !

"as zice sa taci" ... as zice sa fi un pic mai respectuos :)

Posted

cand o sa invatati sa ii respectati si pe cei de alta rasa , o sa puteti sa cereti redeschiderea topicului ...

closed!

deja hotarasei tot .... cu toate ca nu e postat in sectiunea jedi ... asta vroia radu sa iti spuna .... hmm tu stii ca esti rasist? tu erai ala care vroiai sa ii omori pe toti manelistii :-" ?

daca ai fi fost tu marele neutru te intelegeam oarecum sa te ataci asa ... respectivul a fost pedepsit ... dinainte sa zici tu ca trebuie inchis topicul

ma asteptam sa faca teoria chibritului altcineva nu tu care , la randul tau ai fost rasist .

Posted

tu faci o greseala mai mare ca numarul tau de posturi ... "manelistii" nu sunt

popor sau rasa , sunt niste romani inculti ! ca eu urasca manelistii e altceva ,

se poate ! manelistii nu reprezeinta ceva special sau aparte , asa ca nu e

rasism ! cat despre a omori , sa fim un pic seriosi ... :)

Posted

da bun

stim cu totii cat de incapatanat potzi sa fii asa ca nu imi bat capul cu tine ca oricum nu intelegi(nu vrei sa intelegi).

ok tu nu ai fost rasist ai fost discriminator asa ca laso mai moale

Posted

@aolex:uite ai facut si din acest topic un sir de off-topicuri,deci l-ai facut sa nu mai functioneze cum trebuie!Ma asteptam la un comportament mai adegvat de la tine insa m-am inselat!RASISM=DISCRIMINARE,insa atat de gen,nationalitate,cat si DE UN GRUP!Deci te-rog nu mai vb . aiurea!Nici eu ca si ceilalti nu-mi pun mintea cu tine,deoarece nu simt nevoia si nici rostul!te-rog daca nu ai nimic de spus in legatura cu acest thread atunci paraseste acest thread si posteaza altundeva!Nu avem(am) nevoie de comentariile tale!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...