Jump to content
Cristian

De ce bei ?

Recommended Posts

Posted

1. Nu imi place gustul berii - nici vinul, nici taria...

2. Nici sucurile nu-s sanatoase (prea multe chimicale)

3. Apa de la robinet nu e mai deloc purificata - deci cumperi apa plata

4. Mai bine faci un ceai sau o cafea.

Scuzele celor dependenti de alcool sunt in mare aceleasi - suparare, plictiseala sau pur si simplu obisnuinta.

Excesul omoara. :beer:

Posted

Cand tie sete MAI bine bei o bere :P

da...dar parca mai belea e o cola :D

Posted

1. Nu imi place gustul berii - nici vinul, nici taria...

2. Nici sucurile nu-s sanatoase (prea multe chimicale)

3. Apa de la robinet nu e mai deloc purificata - deci cumperi apa plata

4. Mai bine faci un ceai sau o cafea.

Scuzele celor dependenti de alcool sunt in mare aceleasi - suparare, plictiseala sau pur si simplu obisnuinta.

Excesul omoara. :beer:

cati ani ai ? :)

dupa avatar nu prea dau mai mult de 18

p.s. cand te vei lasa de MU si o sa ai timp de prieteni si etc o sa iti placa bautura

proprie experientza :P

doar ca eu mam lasat de mu la 15 ani :cool2:

Posted

poi in general cand ies in oras beau suc, numai cand tre sa ma duc la disco sau la un chef ceva beau :)

p.s te simti mai bine cand bei ;) ce putin in cazu meu, si iti mai vine si pofta de joaca :D

ce joaca mai =))=)) de'a mama si de'a tata :))

@oricum la un chef putin alcool nu strica si dak chiar nu esti bautor in genera....ai o alta stare de spirit :P

Guest mitza_mc2000
Posted

Am si eu o intrebare pentru cei care sunt mai alcoolici.. de ce in loc sa beti un suc , preferati se beti o bere ( sau mai multe ) ?

Simtiti ceva anume daca beti bere si nu suc ?

Am si eu o intrebare pentru tine!!!

Cat 12 ani ai?

Posted

De ce beau ? Nu mi-am pus niciodata intrebarea asta, dar de multe ori beau cand sunt cu baietii/colegii...si cateodata vreau sa uit de cele ce mi s-au intamplat (lucruri mai putin placute)....de obicei prefer o bere in loc de pepsi/cola

Posted

Consum cate o bere, din placere. [eu nu beau, doar consum]

Este cand consum bere peste masura, dar acolo deja ... PRIETENII STIU DE CE!

Posted

Am si eu o intrebare pentru tine!!!

Cat 12 ani ai?

wow .. m-ai spart cu intrebarea ta.. 10 ani am bunicule 10 ani am :blink:

Ot : candva am baut si eu si era sa intru in coma alcolica.. de atunci m-am cumintit :-j

Posted

FuRy' date='Oct 20 2007, 21:09' post='2309901']

Hai zi tu ca nu ai baut bere cand ieseai cu prietenii pana la 20 ani.

Tocmai am venit din oras. Am batu o bere si un shot de tequila. De ce? Te fac sa te simti mai bine, mai voios. Desigur nu in exces. As mai iesi o data pentru ca m-am simtit bine, m-am DISTRAT.

corect, nimeni nu zice sa nu bei, da bea cat iti pica bine, nu are rost sa bei(cum fac uni), pe langa c nu le place, beau doar ca sa fie viteji, si smecher, si apoi dai cu boratura pe la buda...ba se mai si enerveaza si mai sparge cate o buda.

vai viteji is aia...te lupti cu buzi.

exemplu mai jos:

ot: well, dunno, its good to be drunk. ^_^

:dooh:

Posted

de placere , si in principiu cand iesi cu prietenii , te pui flex pe scaun si exclami mandru cu mainile pe burta "investitia mea de X ani incoace" , iar apoi continui sa investesti :D

Posted

doar ca eu mam lasat de mu la 15 ani :cool2:

si acu esti alcoolic :rofl1:

PS - joke

' date='Oct 22 2007, 21:14' post='2315519']

@oricum la un chef putin alcool nu strica si dak chiar nu esti bautor in genera....ai o alta stare de spirit :P

word :)

Unu mi-a zis odata ca daca bei o bere pe zi .. iti scade circumferinta creierului cu 0,00010 cm :)

:))

dai 2 palme dupa ceafa si punel sashi ceara scz

BEER IS THE PRIMORDIAL ELEMENT OF LIFE NABS !! @_@

Posted

:dooh:

Te simti mai inteligent dand quote la reply-ul meu si punand un emoticon ce reprezinta "doooh"?! Fine by me sonny.

ps: 1 l1k3 b33r, and getting drunk, fine with you?

Posted

beau ca sa ma pot da la femei mai in varsta decat mine !

aprob :D

de placere , si in principiu cand iesi cu prietenii , te pui flex pe scaun si exclami mandru cu mainile pe burta "investitia mea de X ani incoace" , iar apoi continui sa investesti :D

eu beau din cauza astuia ^ si a altora ca el :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...