Jump to content
kosma-

Conflictul dintre religie si stiinta

Recommended Posts

Posted

pe pamant s-au creat conditii propice pentru viata , vezi tu marte ca pamantul ma ?:| are vegetatie ? apa cat trebuie? nop.. probabil de-a lungu miilor de ani or sa se creeze conditiile si o sa existe viata si acolo

@o sa priviam asta de undeva de sus.. :)

@@ nu contrazic nici stiinta nici religia ..una fara alta nu merg

Intrebarea era de ce Dumnezeu, cand a creat oameni ( daca ), nu a facut decat o planeta locuibila.. si nu mai multe..

@@ in ultimii ani au incercat sa mearga singure, nedepinzand de cealalta

Posted (edited)

Nu am apucat sa citesc chiar tot dar ....

stiu o fraza " A gandi stiintific inseamna a gandi fara Dumnezeu"

Cat despre intrebari si raspunsuri cu lagunele din Biblie ...

Nimeni nu va putea da vre-o data raspunsurile clare ...

1.Dumnezeu chiar exista ?...sau este doar o inchipuire a noatra ...sa avem o fortza suprema in care sa credem ...cum pe vremea Dacilor eta Zamolxes?.....

2.De ce insa si necredinciosii sau ateii cand dau de probleme grave folosesc " Doamne Ajuta "???

Sunt multe intrebari insa raspunsuri clare nu exista ....

Ramane o chestie cat se poate de clara ....Crezi sau NU ....

Cum omul are de partea lui Liberul Arbitru .....ai dreptul sa itzi alegi ce vrei sa faci ...cum ....in ce sa crezi ...etc etc ...

Cum si Biblia spune anumite chestii ...si lumea spune ca este o influentza in masa ...

asa este si stiintza ...noi de unde ne informam?....ganditziva ...

Din mass media ...cartzi...care sunt scrise tot de oameni ...care si ele sunt la randul

lor o influentzare in masa .....

Parerea mea totul ramane la latitudinea fiecarui om in parte ....

Edited by <<Amar3to>>
Posted

Deci mie imi place sa imi torturez profesoara cu intrebari din religie. De exemplu, daca Adam si Eva au fost singurii oameni, ei au avut 2 copii. Ei la randul lor CU CINE au avut copii? Intre ei? Sau cu Eva? Biblia sa vorbeasca despre crearea omenirii prin ADULTER? Nu va suna cam aiurea? Mai ales ca astfel de acte sunt condamnate de biserica :-" sunt prea multe inconsistente in Biblie ca sa mai pot avea incredere in religie....nu ca as fi avut vreodata, dar in fine! Si referitor la miracole si alea alea; daca traiam si eu acu 2000 de ani, dadeam bani unor prieteni si-i rugam sa scrie o carte despre cat sunt eu de bestial, cum am facut apa vin si asa mai departe, cat sunt eu de Superman, numa ca puneam WRAITH in loc de Dumnezeu; simplu si eficient, si o gramada de prosti creduli o sa se inchine la Wraith si o sa treaca degeaba prin viata :P

uite ce scrie:Ioan 1:1 La început era Cuvântul, şi Cuvântul era cu Dumnezeu, şi Cuvântul era Dumnezeu...Biblia a fost inspirata de Dumnezeu lui Ioan care a scris.Cum poti zice u ca Biblia minte sau ca scrie prosti in ea?a fost inspirata de Dumnezeu mai...vai`amar!Eu cred in Dumnezeu...in creatie...in Biblie...in aceasta privinta stiinta no sa poata sa dovedeasca nik doar sa scoata si mai multe teori!i live 2 serv u Lord!

Posted

Ioan 1:1 La început era Cuvântul, şi Cuvântul era cu Blaidy, şi Cuvântul era Blaidy...Biblia a fost inspirata de Blaidy lui Ioan care a scris.

Crezi ca un nume, spune prea multe ?

Posted

Nu am stat sa citesc tot topicul, nu stiu ce s`a discutat.

"Biblia nu e logica, trebuie doar sa crezi." Am auzit de la multi, inclusiv de la profesorul meu de religie cand l`am intrebat.

"Crede si nu cerceta"

Posted

asta e pocait ... am observat de mult timp prin felul in care vorbeste si prin stilul usor emo ca e pocait

p.s.: pocait in sensul de baptist, penticostal sau alta secta din aia

nu tu... pRUncU

oh well ...

Are niste idei ciudate o_O

Posted

stiinta no sa poata sa dovedeasca nik

cum poti extrage tu ceva sens dintr-o gramada de aiureli? am zis mai sus, daca traiam eu acu 2000 de ani ma imbatam ca porcul ma apucam si scriam si eu niste carti aiurea, cu niste legi aiurea; pRUncU imi pare rau pentru tine ca ai o viziune ingusta, cred ca daca era porunca a 11-a "Sa te arunci in fantana" tu o respectai, ca deh, crezi in religie 100% nu? ps nu vreau sa provoc cearta,

Ioan 1:1 La început era Cuvântul, şi Cuvântul era cu Blaidy, şi Cuvântul era Blaidy...Biblia a fost inspirata de Blaidy lui Ioan care a scris.

See? Nu e cine stie ce lucru sa scrii o carte la betie (ca nu stiu cum altfel sa explic inconsistentele si aberatiile din Biblie) sa-ti pui numele in ea si apoi ALL HAIL ME YOU PIGS!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...