Jump to content
kosma-

Conflictul dintre religie si stiinta

Recommended Posts

Posted

Daca tii 100% cu religia intrebarea e tot aia: de ce nu evoluam? sa te vad acuma....roaga-te tu pentru noi sa evoluam si sa vedem ce se intampla! vrei sa iti raspund eu? nimic :rofl1:

Posted

Stiinta spune ca noi am evoluat din maimute .

Intrebare : Acum de ce nu mai evoluam ?

Tin 100% cu religia .

tractor asta e cea mai mare prostie pe care am auzit-o

tie ti se pare ca nu evoluam?

tu ce ai vrea de azi pe maine sa se vada? evolutia dureaza mii de ani daca nu milioane, si daca cauti si tu undeva ai sa vezi ce schimbari sunt preconizate pentru om in viitor

+ ca maimutele din vechime isi schimbau complet stilul de viata si alimentatia si astfel incepea un lung si amplu proces de evolutie la noi care isi schimba stilul de viata in adevaratul sens al cuvantului?

Posted

De exemplu, daca Adam si Eva au fost singurii oameni, ei au avut 2 copii. Ei la randul lor CU CINE au avut copii? Intre ei? Sau cu Eva? Biblia sa vorbeasca despre crearea omenirii prin ADULTER? Nu va suna cam aiurea? Mai ales ca astfel de acte sunt condamnate de biserica :-"

Foarte corect.O contradictie.Biblia condamna adulterul, dar copii lui adam au avut copii intre ei, rezultand adulter.

#tractor

noi evoluam dar nu se vede la 100 de ani.

Posted

Foarte corect.O contradictie.Biblia condamna adulterul, dar copii lui adam au avut copii intre ei, rezultand adulter.

#tractor

noi evoluam dar nu se vede la 100 de ani.

invata sensul cuvintelor :))

"adulter" - intretinere a relatiilor sexuale in afara casatoriei (despre soti) /care incalca fidelitatea conjugala

nu stiu sa fi fost casatoriti careva :-??

Posted

' date='Oct 20 2007, 19:02' post='2309607']

invata sensul cuvintelor :))

"adulter" - intretinere a relatiilor sexuale in afara casatoriei (despre soti) /care incalca fidelitatea conjugala

nu stiu sa fi fost casatoriti careva :-??

sexul intre rude se numeste incest. :)

OT: stiinta 100%

LE:

dar balena albastra(asta e cat 30 de elefanti) cum a carat balenele in arca? cu macaraua lui personala?

aici ar mai fi o intrebare.

de ce sa ia si balena cand aia traieste deja in apa? :))

oups Jesus, ai gresit.

Posted

Stiinta spune ca noi am evoluat din maimute .

Intrebare : Acum de ce nu mai evoluam ?

Tin 100% cu religia .

faptul ca acum o buna parte din oameni pot sa ajunga la varsta de 70 de ani reprezinta un progres, o evolutie, datorita stiintei

faptul sa acum suntem imuni la variola si chiar la ciuma (boli care ucideau milioane de oameni in trecut) reprezinta evolutie...

evolutia nu apare peste noapte si rareori se observa diferente la nivel vizual!

ar balena albastra(asta e cat 30 de elefanti) cum a carat balenele in arca? cu macaraua lui personala?

asta e cea mai mare prostie pe care am putut sa o citesc azi...

Posted

pai daca zice ca a luat CATE 2 EXEMPLARE DIN FIECARE SPECIE SI LE-A ADUS PE ARCA! BUTILOR EU NU AM CITIT BIBLIA SI TOT STIU! Sau balena nu se incadreaza? never, daca ti se pare o prostie, citeste Biblia, e plina cu prostii....daca asa scrie acolo cate 2 exemplare din fiecare specie.......

Posted

biblia e o carte de adormit copii... mult mai interesanta e "Edificiul nebuniei absolute" (S. Lem)

ps: a luat cumva si un diavol tasmanian pe arca? :s

Posted

Asa o fi, insa eu nu cred ca am zis o prostie.........totusi daca stai sa te gandesti nu cade balanta in fata religie la faza asta. Dupa cum a zis tiberiu, daca balena traieste in apa de ce sa o puna pe Arca? dar, religion sux.

Posted

Never ai citit vreun verset biblic pana acum ? sau biblia in general ? de ce ti se pare aiurea intrebarea. pur si simplu a luat cate 2 animale (mascul si femela ) din fiecare specie.Daca ai ajuns sa citesti S. Lem, poti citi si Biblia, ca nu ramai cu sechele dupa.

Posted

Stiinta care sustine evolutionismul, este o stiinta oculta....inventata...cu ce scop?...pentru ca omul sa isi piarda credinta in el insusi si sa creada ca e doar o fiinta ca oricare alta de pe pamant.

Posted

pentru cei care au ceva timp la dispozitie va recomand un film in care se sustin cu argumente stiintifice multe elemente din Biblie pe care majoritatea tind sa le considere "abureli". Merita sa urmaresti filmul indiferent de credinta sau necredinta.

Posted

Stiinta care sustine evolutionismul, este o stiinta oculta....inventata...cu ce scop?...pentru ca omul sa isi piarda credinta in el insusi si sa creada ca e doar o fiinta ca oricare alta de pe pamant.

Uhmmm..... Daca omul crede in el insusi se numeste satanism din cate stiu eu. ( Satanism modern mai exact, www.bisericasatanista.org ) Ca sa fii cretin trebuie sa crezi in ceva mai presus decat tine(ex: Dumnezeu) si sa te priveste ca pe un pion intr-un plan bine pus la punct :) Parerea mea ...

Posted

Uhmmm..... Daca omul crede in el insusi se numeste satanism din cate stiu eu. ( Satanism modern mai exact, www.bisericasatanista.org ) Ca sa fii cretin trebuie sa crezi in ceva mai presus decat tine(ex: Dumnezeu) si sa te priveste ca pe un pion intr-un plan bine pus la punct Parerea mea ...

Esti satanist?

Posted

Mai exact Pagan/Ocultist :) dar ma consider Ateu

Edit : Pai nici nu cred ca am schitat ceva despre faptul ca ai avea ceva cu mine. Doar ti-am satisfacut curiozitatea, raspunzandu-ti la intrebare :) Daca te face sa te simti mai bine, nici eu n-am nimic cu tine :D

Posted

Mai exact Pagan/Ocultist dar ma consider Ateu

Nu am nimic cu tine prietene, intrebam doar.

Dupa cum spuneam, in lumea asta fiecare face si crede in ce vrea.

Posted

hmm eu gandesc altfel , Dumnezeu a facut totul sa fie asa cum e acum , adica a creat totul sa vina de la sine...... 100% Dumnezeu...

Esti de acord cu faptul ca a lasat totul sa vina de la sine, si ca noi acum suferim de la pacatul lui Adam ? A lasat totul de la sine si am gresit la prima incercare..

Posted

pai omul invata din fiecare gresala pe care o face.....si mai sus ziceai de ceva film....orice se poate falsifica in ziua de azi :whistle:

Posted

' date='Oct 21 2007, 00:50' post='2310574']

pai omul invata din fiecare gresala pe care o face.....si mai sus ziceai de ceva film....orice se poate falsifica in ziua de azi :whistle:

Deci si Biblia s-a putut falsifica, si religia a fost facuta sa ne minta..Asa putem spune despre orice

Pe altii i-am auzit ca traim ca in matrix :)) , cu creierul intr-un pahar cu apa in cealalta lume.

Este interesanta si aceasta ipoteza.

Prea multe filme.

Posted

pe pamant s-au creat conditii propice pentru viata , vezi tu marte ca pamantul ma ?:| are vegetatie ? apa cat trebuie? nop.. probabil de-a lungu miilor de ani or sa se creeze conditiile si o sa existe viata si acolo

@o sa priviam asta de undeva de sus.. :)

@@ nu contrazic nici stiinta nici religia ..una fara alta nu merg

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...