Guest Blaidy Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Daca poti observa mai atent, am pus o singura data "k" in loc de "c". Rar scriu cu asa. Dar in fine, inseamna ca m`am informat gresit, hang me if you want.Si nu, nu e cool sa porti pantalonii cu cracii la genunchi, e moda raperilor, ca si bocancii si hainele negre la rockeri.Una e sa porti haine negre si alta e sa porti pantaloni cu cracii la genunchi :rofl1: Link to comment
Stalk3r Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 rapperii care poarta haine de genu de obicei is si .. cold heart ... , deci teoretic sigur nu o sa renunte la ele si cine se opune .. , gonna be shot :D Link to comment
Domino628 Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Sa vedeti cum reactioneaza Snoop Dogg cand aude nare cine sa reactioneza,pt ca Snoop e la inchisoare la domiciuliu si trebuie sa faca si munca in folosul comunitatii,mai exact are de vopsit bancile dintrun parc...cat despre pantaloni,e o tampenie,mai degraba ar interzice pe astia cu tricouri S care pocnesc pe ei,dar mai si scrie pe el cu sclipici "D&C"...parerea mea ca astea ar trebui interzise :tiphat: Link to comment
4 Real Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 mai degraba ar interzice pe astia cu tricouri S care pocnesc pe ei,dar mai si scrie pe el cu sclipici "D&C"...parerea mea ca astea ar trebui interzise :tiphat:Si asta pentru ca... Link to comment
Domino628 Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Si asta pentru ca...dintrun foarte simplu motiv:eu cred ca manelele sunt mult mai daunatoare si lipsite de orice cultura,decat muzica hip-hop care transmite un mesaj (oricare ar fi ala).de asta ar trebui interzise,pentru ca si maneaua ar trebui interzisa (atentie muzica lautareasca nui acelasi lucru cu manelele) :dooh: Link to comment
iLoveCalifornia Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 nu-i corect, discriminare , rasism. fiecare poarta ce-i place. Link to comment
4 Real Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 dintrun foarte simplu motiv:eu cred ca manelele sunt mult mai daunatoare si lipsite de orice cultura,decat muzica hip-hop care transmite un mesaj (oricare ar fi ala).de asta ar trebui interzise,pentru ca si maneaua ar trebui interzisa (atentie muzica lautareasca nui acelasi lucru cu manelele) :dooh:In primul rand, daca o luam asa, inseamna ca si tu confunzi Hip Hop-ul cu hainele (si, in general, ideea de "curent muzical" cu hainele adoptate de reprezentanti). Caz in care discutam degeaba. Si mai e o chestie: au sarit toti sa spuna ca e discriminare sa se interzica pantalonii cu turul lasat. Dar e ok sa se interzica hainele manelistilor. De ce? Pentru ca asa vrem noi. Apropo de corectitudine si obiectivitate... Link to comment
Domino628 Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Si mai e o chestie: au sarit toti sa spuna ca e discriminare sa se interzica pantalonii cu turul lasat. Dar e ok sa se interzica hainele manelistilor. De ce? Pentru ca asa vrem noi. Apropo de corectitudine si obiectivitate...nu pentru ca asa vrem noi,dar cand ai sa auzi de un om de cultura caruia ii plac manelele,sa ma anunti si pe mine :blink: manele=subcultura :right: Link to comment
kosma- Posted October 22, 2007 Author Share Posted October 22, 2007 nu pentru ca asa vrem noi,dar cand ai sa auzi de un om de cultura caruia ii plac manelele,sa ma anunti si pe mine :blink: manele=subcultura :right:Cine a zis ca hainele manelistilor sunt intrezise ?Stiu oameni de succes care asculta manele pana si la birou. Link to comment
AntIpatyK Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 este o poza reusita :rofl1: uhm.. problema este alta... de ex.. am avut ocazia sa vad destule persoane care erau "la moda"... problema nu este blugul... problema este felul lor de a ii purta... mai exact... sub fund :rofl1: adik :huh: aia`shi arata ass`u la toata lumea (ma rog mai purtau p sub blug boxeri or` smth else) dar nu`i chiar placut pt toata lumea sa` vada in stg si in dr` specimene de genu` :rofl1: una e sa porti blugii pe 'vine' si alta e sa`i porti sub fund... ar trebui sa va ganditi cum ar fi.. sa iesi cu copilul in orash.. si sa aiba numai "privelisti" de genu` Link to comment
Fane Spoitoru Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 @ poate se refera la pantaloni aia negri de ii poarta fetele :D cum sunt in videoclipu lu negru ala can't touch this :D toate k toate inainte purtam si eu haine largi :) si pantaloni deia si sunt chiar comode :D Link to comment
kosma- Posted October 22, 2007 Author Share Posted October 22, 2007 @ poate se refera la pantaloni aia negri de ii poarta fetele :D cum sunt in videoclipu lu negru ala can't touch this :D toate k toate inainte purtam si eu haine largi :) si pantaloni deia si sunt chiar comode :D Dar iti aratai posteriorul pe strada ? Nu cred. Link to comment
Deian69 Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 bullshitsi pantalonii precum si regula Link to comment