Jump to content
eravis

Gruparea anti-tiranista

Recommended Posts

Pentru cine este interesat:

Vrem sa cream un grup de cateva zeci de mii de oameni aflati in diferite orase la romaniei, mai precis cele mari.O sa postez pe mai multe forumuri.

Scopul acestei grupari este de a contraataca actiunile si legile gresite pe care statul roman ni le-a administrat timp 19 ani.

O sa iesim in strada si o sa facem proteste la primaria fiecarui oras in parte ales de noi.Daca nu mai vreti sa fim manipulati este un inceput.

Dati-mi pm cine este interesat sau ma puteti contacta pe adresa mea de email eravis@hotmail.com

Eu sunt din Craiova.

ATENTIE NU ESTE O GLUMA !!!

Vad ca unii au zis ca nu rezolva nimic ... pai chiar daca nu rezolva macar incearca, in timp ce altii se scarpina cu degetul si degetul se afla undeva in partea dorsala daca ma intelegeti ... ar fi interesanta o "armata" dinasta.Dar ai nevoie de multa lume ... si cred ca majoritatea o sa zica scurt : Kill Yourself ... :|

Eravis, am cateva intrebari:

1. cati ani ai?

2. cate stii despre procesul de legiferare?

3. proteste in fata primariilor? Mai nou primariile sunt cele care adopta legi si nu stiu eu?

4. ai idee ce inseamna "a manipula"? Pentru ca, iti garantez, masele nu sunt manipulate prin legi si "actiuni ale Statului".

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...