<Skess> Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Eu odata am reusit sa las fumatul ... Dar cred ca trebuie sa ai multe ambitii si sa crezi in tine ca poti sa lasi , asta e important !
redbull™ Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Dac ai ambitie te lasi..uit esa`ti spun eu cum am facut si fum de la 12 ani si am 20 aqum sunt cativa ani buni si ma caiesc, da mai fumez cate`o tigarre knd ies phe undeva sa nu inhalez fumu si asta ocazional. Eu stateam cu ele p birou nedesfacute, am avuta mbitia si m-am lasat asa am stat cu ele vre`o 3-4 zile pana a venit un preten la mine si mi-a cerut o tigare k le-a vazut si i-am dat pachetu, am suferit cateva zile bune , dar am putut sa ma abtin si nu mai stateam pe langa nefumatori k altfel nu cred k mai faceam nik...
Fury Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 gandestete ca pui acei 50 de min care ii dai in fiecare zi pe tigari deoparte si intr-o luna iti iai ceva frumos :P
Maledicere Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Cumpara-ti un pachet de More sau ce mai gasesti tu tare, scoate filtrul la o tigara, fumeaza repede, apoi scoate alta si faci la fel, apoi iti vine greata si ai sa vezi cum iti bagi P*** in ele tigari si nu mai fumezi...la mine a mers cu lucky strike red dimineata pe stomacul gol :) si m-am lasat dupa 4 ani de fumat, n-am mai pus o tigara in gura de 3 luni deja, nici macar asa de complezenta, ca fumau colegele langa mine.
Fury Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 deah More = lemne rosii si dak sunt rele nu te poti lasa....sau mai vin alti cu ideei sa bagi tigara in lapte ,o lasi sa se uste si apoi o fumezi si cica te lasi :blink:
Guest 6am30v3r Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Salut .. am 18 ani si .. mam lasat de fumat acuma 3 ani .. si acuma niste prieteni tot mau amagit cica trage .trage am tras .. si nu creca am tras pana in piept ,tot asa tot asa pana o am tras in piept desigur am ametit bla bla .. si acuma a 2 zi mi sa umflat gatu nu mai puteam sa inghit ,si tot asa si preteni mau speriat ziceau ceva de genu"dute bah la doctor ca faci cancer" alti imi zicea sa stau calm .. Deci ce sa fac :( . si am zis nu am sa mai pun mana pe tigara In viata mea Tutunul dauneaza grav sanati :( . mai ales faza ca pot ramane ipotent nu recomand.. sall am 12 ani da stiu ce fak parintii mei ei fumau inainte cate 2 pachete de tigari de fiecare pe zi :))si li se umfla gatu si la ei ... nah aku au luat nush ce guma de mestecat de la farmacie Nicorrete si akum cum au mancat`o au inceput sa scada marimea gatutlui nu mai era umflat si cand puneau gura pe tigare li se stingea si cica .... le ardea gura cu tot cu guma si tigare ... kre ca e bn ... incearca merita .... si nici nu e scump 16 lei ...
Andrei_MG Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 hmm daca vrei sa te lasi trebuie sa ai vointa si sa nu te iei dupa altii k hai ma trage un fum ....
Cristian Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Ambitia cea mai buna arma impotriva fumatului ;)
MiTzA- Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Ambitia cea mai buna arma impotriva fumatului wink.gif in plus gandeste te la felul in care mirosi dupa ce fumezi....Fumeaza un pachet de tigari si dupa dute la o fata si vezi reactia ei ;)
Guest xLeo Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 fan-dbz...au aparut niste pastile cred...care te ajuta sa te lasi de fumat(oare..) ii face reclama la tv, mai uitate la tv si poate o sa vezi ;), poate merita sa incerci
Fury Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 @mitza`nebunu ai dreptate ...mirosu ala de multe ori te poate dezavantaja
Flake Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Doamne stai linistit..umflatura gatului si tigara de ieri iti spun eu ca nu au absolut nicio legatura.Ar fi foarte bine sa consulti un medic,simptomele prezentate de tine sunt la laringita.
Flake Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Doamne stai linistit .. umflatura la gat si tigara fumata ieri nu au absolut nicio legatura. Totusi ar fi foarte bine pt tine sa consulti un medic. Simptomele care le-ai zis tu acolo sunt prezente la laringita poti lua (daca ai laringita) antibiotice,ospamox,ospen sau amoxicilina :D
OriginalSin Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Iti trebuie multa vointa. PS : pt. cei care nu fumeaza ... nefumatori,ma rog... nu mai veniti pe aici si strigati ca e usor de lasat tigara QUOTE : "Pur si simplu nu mai fumezi si gata" ENDQUOTE pt. ca nu e chiar asa de simplu si roz mai ales daca esti dependent. ca bine zici iti trebe o suita de "chestii" sa te poti lasa de viciul asta ... vointa, preteni, muiere sati urle in fiecare secunda la cap ...
n4pst3r Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Sau poate astahttp://www.220.ro/Pentru_fumatori-34257.htmlSa vezi ce-i in plamanu' tau dupa 400 de tigari :cool2:
never Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 2 optiuni:1. fumezi in continuare2. bei cianura
Guest X__X Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 @never: deocamdata fumez cat pot ca nu gasesc cianura nicaieri...dar e si asta o idee :-j OT : sincer...te-ai lasa de fumat acum 3 ani...dar acuma ai tras cateva fumuri si ai ametit ? :\ sa fim seriosi... #-o daca zici ca te-ai mai lasat...practic acuma nici nu te-ai apucat ai tras cateva fumuri :o in fine...da..dute la doctor...da sume marii de bani degeaba si rezultatul o sa fie la fel...
c1ocan Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 Poi astea k cumperi si alea is nimicuri iti tre vointa nu mai fumezi si cu timpu te dezobijnuiesti....incearca
Pasaroi_cuminte Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 Salut .. am 18 ani si .. mam lasat de fumat acuma 3 ani .. si acuma niste prieteni tot mau amagit cica trage .trage am tras .. si nu creca am tras pana in piept ,tot asa tot asa pana o am tras in piept desigur am ametit bla bla .. si acuma a 2 zi mi sa umflat gatu nu mai puteam sa inghit ,si tot asa si preteni mau speriat ziceau ceva de genu"dute bah la doctor ca faci cancer" alti imi zicea sa stau calm .. Deci ce sa fac :( . si am zis nu am sa mai pun mana pe tigara In viata mea Tutunul dauneaza grav sanati :( . mai ales faza ca pot ramane ipotent nu recomand..Apuca-te de alergare .Ia sa vezi atunci cum se lasa fumatul de tine nu tu de fumat
RAPTURE- Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 nu sunt fumator dar ... 1. au aparut o multime de dropsuri , gume de mestecat care te ajuta sa te lasi de fumat (nu stiu dak dau rezultate)2. experiment :D : " aveam un prieten pe la bloc care avea obiceiul sa ceara mereu tigari de la amici . intr-o zi au inmuiat o tigara in lapte , au lasat-o sa se usuce , dupa care l-au servit :whistle: . a dat atunci tipu afara tot ce mancase si ce nu mancase ... si de atunci n-a mai pus gura pe tigara :right:
-pyro- Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 le dai prin lapte si le lasi sa se usuce.. apoi fumezi .. sa vezi ce marfa o sa te simti :>sry ca ma repet n-am vazut postu de mai sus.. oricum faza asta chiar merge