Jump to content
Fan-Dbz

Cum sa ma las de fumat

Recommended Posts

Salut .. am 18 ani si .. mam lasat de fumat acuma 3 ani .. si acuma niste prieteni tot mau amagit cica trage .trage am tras .. si nu creca am tras pana in piept ,tot asa tot asa pana o am tras in piept desigur am ametit bla bla .. si acuma a 2 zi mi sa umflat gatu nu mai puteam sa inghit ,si tot asa si preteni mau speriat ziceau ceva de genu"dute bah la doctor ca faci cancer" alti imi zicea sa stau calm .. Deci ce sa fac :( . si am zis nu am sa mai pun mana pe tigara In viata mea

Tutunul dauneaza grav sanati :( . mai ales faza ca pot ramane ipotent nu recomand..

Salut .. am 18 ani si .. mam lasat de fumat acuma 3 ani .. si acuma niste prieteni tot mau amagit cica trage .trage am tras .. si nu creca am tras pana in piept ,tot asa tot asa pana o am tras in piept desigur am ametit bla bla .. si acuma a 2 zi mi sa umflat gatu nu mai puteam sa inghit ,si tot asa si preteni mau speriat ziceau ceva de genu"dute bah la doctor ca faci cancer" alti imi zicea sa stau calm .. Deci ce sa fac :( . si am zis nu am sa mai pun mana pe tigara In viata mea

Tutunul dauneaza grav sanati :( . mai ales faza ca pot ramane ipotent nu recomand..

Cere sfatul unui doctor !

Daca vrei sa te lasi de fumat nu iti mai cumperi tigari si gata.

Daca nu ai vointa sa faci asta nu o sa te lasi de fumat+e cel mai simplu asa decat sa te complici cu tot felu de vrajeli de medicamente dinalea ca sa te lasi de fumat si etc.

Si p.s la faza cu gatu dute la medic sa vezi exact ce ai .

Iti trebuie multa vointa.

PS : pt. cei care nu fumeaza ... nefumatori,ma rog... nu mai veniti pe aici si strigati ca e usor de lasat tigara QUOTE : "Pur si simplu nu mai fumezi si gata" ENDQUOTE pt. ca nu e chiar asa de simplu si roz mai ales daca esti dependent.

Iti trebuie multa vointa.

PS : pt. cei care nu fumeaza ... nefumatori,ma rog... nu mai veniti pe aici si strigati ca e usor de lasat tigara QUOTE : "Pur si simplu nu mai fumezi si gata" ENDQUOTE pt. ca nu e chiar asa de simplu si roz mai ales daca esti foarte dependent.

Nush cat de dependet am fost eu da 4 ani de fumat si un pachet la 2 zile maxim ...cred ca am fumat destul si stiu despre ce vb,daca chiar vrei sa te lasi de fumat poti.

nu cred ca am baut ceva rece acuma, ca dupa aceea ma ustura gatu tot asa.. si pana la urma parca imi lua foc plamani si ma tenteaza sa trag iara nustiu de ce dupa 3 ani de ne fumat.. pfuai mi-a zis cineva sa eau lapte de capra si am luat am batut tot si acuma ma ma-i lasat putin gatu .. nu e de la apa rece ca imediat dupa ce am fumat mam culat la amiaza si cand mam trezit.. abea puteam sa inghit ms pt sfaturi :tiphat:

Cum au spus si altii, ai nevoie de ambitie ... si dupa parerea mea n-are rost sa cumperi porcariile alea de la Teleshoping care te ajuta sa te lasi de fumat ... sunt niste tampenii ... eventual cauta la farmacie, sunt niste tigari care te ajuta sa te lasi de fumat ... un prieten de'al meu a fumat din acele tigari 1 sapt. si apoi a fumat o tigara normala si nu o mai suporta, i s-a facut rau.In fine, cea mai buna metoda e ambitia.

parca au infintat astia de la guvern in asociatie cu TelVerde un nr la care poti suna gratuit si vei primi sfaturi de la profesionisti cum sa te lasi de fumat.. cauta pe google despre acest proiect.. am auzit ca da roade

daca vrei sa te lasi de fumat zi unor (sa zicem) "amici" sa te lege de un scaun si sa iti de pe la nas cu tigara, sa fumeze aia vreo 30 de tigari, numai ca sa iti faca in ciuda, pana ti se face greata si aproape sigur vei fugi de tigara tot restul vietii...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...